Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
777
Πόντοι
86
Να είναι ιου μπλιαχ με τέτοια κωλάρα Κ καθαρη μέχρι εκει που δεν πάει λίγο δύσκολο , κατανοητό όμως να μη σαρεσει ,ειδικά αν έχεις φάει και άκυρο γιατί μπορεί να μην ήσουν του γούστου της , αλλά ιού μπλιαχ σε καμμία περίπτωση
Την Κυριακή θα δούμε αν έρθει Κ αν θα είναι ιου μπλιαχ ή τέρμα καύλα όπως πάντα

mixalisanto

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Like
540
Πόντοι
81
Να είναι ιου μπλιαχ με τέτοια κωλάρα Κ καθαρη μέχρι εκει που δεν πάει λίγο δύσκολο , κατανοητό όμως να μη σαρεσει ,ειδικά αν έχεις φάει και άκυρο γιατί μπορεί να μην ήσουν του γούστου της , αλλά ιού μπλιαχ σε καμμία περίπτωση
Την Κυριακή θα δούμε αν έρθει Κ αν θα είναι ιου μπλιαχ ή τέρμα καύλα όπως πάντα
Γεια σου φίλε μου Καλη Χρονια
Ιού μπλιαχ στην ιδέα να πήδαγα τραβελι ή cross...

Cross_Lena

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2023
Like
89
Πόντοι
0
Καλη χρόνια
Λέω να πάω στις 18 00 θα είναι ανοιχτά σημερα?

• Like
Αντιδράσεις: teo78

Nikol

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
593
Πόντοι
81
1000008166.jpg

Υγεία Κ να περνάτε σούπερ
Κυριακή ίσως βρεθούμε πάλι !

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.071
Πόντοι
3.796
Περασα χθες,παλι εξω η μιλφ της εισοδου που αν δεν ηταν η ιδια μιλαμε για δυο μιλφακια.Πιστευω ηταν η ιδια.Μαζι με πακι (?) αλλα δε με νοιαζει διοτι δημιουργω το κονε.Ηταν ησυχα,καλη σας χρονια!

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
777
Πόντοι
86
Ισχύει αυτό που μου έστειλαν ότι έχει τώρα 3 ζευγάρια Κ το ένα με μουναρα ?

vaingabs

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2021
Like
16
Πόντοι
0
Ισχύει αυτό που μου έστειλαν ότι έχει τώρα 3 ζευγάρια Κ το ένα με μουναρα ?
Ισχύει. Αλλά το πρώτο έφυγε 10 λεπτά αφότου έγραψες το μήνυμα, ενώ τα άλλα δύο παίξανε μόνοι τους, κλεισμένοι σε καμπίνα!

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
700
Πόντοι
81
Οι χωροι που γραφει 12 ευρω τι ειναι??. Και τι ωρα πρεπει να παω για να γινει παιχνιδι???

BERIOS

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2014
Like
173
Πόντοι
0
Χωρίς beef ξεκίνησε το 2025 και χωρίς μαγκές του πληκτρολογίου, δεν θα πάει καλά η χρονιά παιδιά, κάπου ώπα, αυτό το νήμα ονειρευτήκαμε συναγωνιστές; Προτείνω μια νέα αρχή στήριξης προς όλους τους εκδιωχθέντες... αυτού του κόσμου και μια θερμή παράκληση, σοβαρά, σταματήστε ρε αδέρφια να γράφετε παπάτζες, ήμαρτον δηλαδή.

vaingabs

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2021
Like
16
Πόντοι
0
Οι χωροι που γραφει 12 ευρω τι ειναι??. Και τι ωρα πρεπει να παω για να γινει παιχνιδι???
Το μαγαζί, γύρω και πάνω από τον κινηματογράφο, έχει καμπίνες και καναπέδες για παιχνίδι. Κάποιες καμπίνες με παράθυρα αν θες να βλέπουν οι απέξω και τα περισσότερα με πολύ μεγάλα glory holes για παιχνίδι με τις δίπλα καμπίνες.

Πέρα από αυτό χώρο όμως, έχει ένα dungeon, με κελιά για bdsm, παιχνίδι, καμπίνες με glory holes και καναπέδες. Επιπλέον έχει άλλους δύο ορόφους με καμπίνες και καναπέδες όπου μπορείς, πια, να έχεις πρόσβαση μόνο μέσω του dungeon.

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
777
Πόντοι
86
Κυριακή το μωρό με την κωλάρα θα στηθεί μου είπε Κ θέλω να την ξεκολιασουμε αβερτα βραδάκι ,να το ανοίξουμε καλά όπως πάντα !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom