Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (8 μέλη και 24 επισκέπτες)

EdgeStr8

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Like
7
Πόντοι
0
Ισχύει. Αλλά το πρώτο έφυγε 10 λεπτά αφότου έγραψες το μήνυμα, ενώ τα άλλα δύο παίξανε μόνοι τους, κλεισμένοι σε καμπίνα!
πηγαινεις συχνα εκει; γτ μαλλον εισαι γουρλης και πετυχες 3 ζευγαρια.
Να μας λες οταν πηγαινεις για να παμε και εμεις!

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.989
Πόντοι
5.547
Δύο ζευγαρακια σήμερα 3-5 το μεσημέρι

Το πρώτο, νεαρό με νοστιμουλα πιτσιρίκα περίπου στα 28 αποχώρησε εντός 15 λεπτών, φαντάζομαι ένιωσαν αβολα από τους γυπαετους.
Το δεύτερο ζευγάρι ώριμο μεταξύ 40-50 ετών έπαιζε στην πάνω καμπίνα, μπήκα τους έκανα παρέα μέχρι που χύσαμε όλοι.

Καλή χρονιά

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.607
Πόντοι
11.956
Μύστες καλησπέρα ότι αναφέρω είναι η άποψη μου δεν σημαίνει ότι είναι και σωστή....εχτές βραδάκι πριν νυχτερινή εξοδο γύρω στις 23.30 μετά από διάφορα που διάβασα είπα να πάω ...δεν είχα ξαναπάει ποτέ...μαύρα χάλια είναι όχι ο χώρος η κατάσταση...από ότι πρόλαβα να δω είχε ένα ζευγάρι η κοπέλα χοντρή άσχημη μεγάλο μπαζο όπως τα λένε όλοι 10 άτομα τους είχαν πάρει από πίσω χαχαχα...φάτσες βγαλμένες από ιταλική ταινία του 60 και όλοι πήγαιναν πάνω κάτω ...Πίσα σκοτάδι δεν έβλεπες τίποτα ...άνοιγαν πόρτες έκλειναν πόρτες όπως στις αγγλικές κωμωδίες στο θέατρο ...δεν με ενόχλησαν με κοιταγαν και ίσως επειδή δεν με είχαν ξαναδεί...ίσως στην είσοδο με πέρασαν για εφορία ..γιατί μετά ειρθε ο χοντρός που υπάρχει στην είσοδο δίπλα μου για λίγη ώρα ...κάθησα μισή ώρα έδωσα 12 ευρώ ...όσο σχεδόν ένα ποτάκι...και έφυγα γρήγορα από την περιοχή...είχα χρόνια να πάω προς τα εκεί από την εποχή αμνεζια!!!!!! Είπα κάποια στιγμή να αναφέρω την λέξη .... ζόμπι.... Να δω πόσοι είναι συναγωνιστές αλλά τελικά έφυγα

mikeis

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2024
Like
16
Πόντοι
0
Τωρα εκει ημουν,
εξω καθομουν τραγα κατασταση τεσπα για χαβαλε καλο ειναι.μπηκα για λιγο μεσα και εφυγα.

ass_play

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Like
2
Πόντοι
0
καλησπέρα και χρόνια πολλά, τόσο χάλια βρε παιδιά;;

mikeis

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2024
Like
16
Πόντοι
0
Γουστα ειναι αυτα τι να σου πω.

vaingabs

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2021
Like
16
Πόντοι
0
Μύστες καλησπέρα ότι αναφέρω είναι η άποψη μου δεν σημαίνει ότι είναι και σωστή....εχτές βραδάκι πριν νυχτερινή εξοδο γύρω στις 23.30 μετά από διάφορα που διάβασα είπα να πάω ...δεν είχα ξαναπάει ποτέ...μαύρα χάλια είναι όχι ο χώρος η κατάσταση...από ότι πρόλαβα να δω είχε ένα ζευγάρι η κοπέλα χοντρή άσχημη μεγάλο μπαζο όπως τα λένε όλοι 10 άτομα τους είχαν πάρει από πίσω χαχαχα...φάτσες βγαλμένες από ιταλική ταινία του 60 και όλοι πήγαιναν πάνω κάτω ...Πίσα σκοτάδι δεν έβλεπες τίποτα ...άνοιγαν πόρτες έκλειναν πόρτες όπως στις αγγλικές κωμωδίες στο θέατρο ...δεν με ενόχλησαν με κοιταγαν και ίσως επειδή δεν με είχαν ξαναδεί...ίσως στην είσοδο με πέρασαν για εφορία ..γιατί μετά ειρθε ο χοντρός που υπάρχει στην είσοδο δίπλα μου για λίγη ώρα ...κάθησα μισή ώρα έδωσα 12 ευρώ ...όσο σχεδόν ένα ποτάκι...και έφυγα γρήγορα από την περιοχή...είχα χρόνια να πάω προς τα εκεί από την εποχή αμνεζια!!!!!! Είπα κάποια στιγμή να αναφέρω την λέξη .... ζόμπι.... Να δω πόσοι είναι συναγωνιστές αλλά τελικά έφυγα
Προς όλους τους νέους, έχοντες την περιέργεια και ειδικά στα ζευγάρια.

Πρώτη φορά πήγα στο μαγαζί ~10 χρόνια πριν. Εκ τότε έχω πάει το πολύ 10 φορές. Κατά την άποψη μου ο χώρος είναι σχετικά καλός, το πρόβλημα είναι κάποιοι από τους άντρες που συχνάζουν εκεί. Επίσης να υπογραμμίσω ότι εάν είσαι γκει-bi άντρας είναι διαφορετική εμπειρία, αλλά αυτό καλύτερα να το πει κάποιος που είναι γκέι.

Πρώτη φορά που πήγα με μια φίλη μου και φύγαμε τσαντισμενοι. Ήμασταν χαλαροί στην μεγάλη αίθουσα και μας περικύκλωσαν κυριολεκτικά τα ζόμπι σε απόσταση αναπνοής χωρίς να έχουμε δώσει θάρρος. Στη συνέχεια ενας απο αυτούς (απλά θα πω ότι βρωμαγε) άπλωσε χέρι χωρίς να του έχει δοθεί κάποια άδεια/νεύμα/οποιοδήποτε σημάδι ότι θέλουμε να παίξουμε μαζί του/ς. Η κοπέλα αγχώθηκε και φύγαμε...

Για τα ζευγάρια: καλύτερα ο άντρας να πάει μια-δυο φορές από μόνος του, να ξέρει το χώρο και τι γίνεται. Ειδάλλως, να έχετε κανονίσει από πριν με καποιον άντρα να βρεθείτε εκεί, ώστε αν το πράγμα δεν πάει καλά, τουλάχιστον να παίξετε με κάποιον ο οποίος σας κάνει. Επιπλέον θα βοηθήσει να έχεις μια αίσθηση ασφάλειας, δεν κινδυνεύει κανένας φυσικά αλλά το λέω όπως το σκέφτονται πολλές κοπέλες.

Εάν είσαι εργένης: Έχω πάει άλλες 2-3 φορές μόνος, ξεκαρφωτος και δεν έπαιζε τίποτα, πρέπει να είσαι λίγο τυχερος ή να μείνεις πολλές ώρες για να πετύχεις ζευγάρι που θέλει να κάνει φάση.
Τις υπόλοιπες φορές έχω πάει είτε με κάποια φίλη ή με κάποιο ζευγάρι και περάσαμε πολύ καλά. Αυτό γιατί ξέρω χρειάζεται κάποιος ευγενικά να δείξει τα όρια των ατόμων που έχεις πάει παρέα. Εχω, περάσει τέλεια όμως όταν είχα ένα φίλο που έκανε την πόρτα στην καμπίνα διάλεγε ποιος θα μπει για την κοπέλα ή αντίστοιχα το έκανα εγώ για αλλά ζευγάρια.

Δυστυχώς, είναι "hardcore", διότι κάποιοι άντρες που πάνε εκεί δεν ξέρουν από όρια, ευγένεια ή μπάνιο. Καλύτερα να πας στο Smut (LGBT club με ηλεκτρονική μουσική που είναι εκεί κοντα αλλά πάει και στρέιτ κόσμος, με μεγάλο dark room, δωμάτια με καναπέδες και glory holes) να γουστάρεις, να χορέψεις και μπορεί να γίνει και κάτι με ζευγαρι/κοπέλα. Προειδοποίηση το Smut έχει σοβαρή πορτα. Έχει τη φάση του το Downtown αλλά δεν είναι για όλους διότι μαζεύει κάποιο κόσμο που δε ξέρει να συμπεριφερθεί.

KavliarisN

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2023
Like
18
Πόντοι
0
Live εικόνα ένα αγόρι έχει φέρει 3 φίλες του αυτες έχουν κάτσει λες και είναι σε κανονικό σινεμά και συτος έχει πάρει ότι υπάρχει....

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
1.543
Πόντοι
201
Live εικόνα ένα αγόρι έχει φέρει 3 φίλες του αυτες έχουν κάτσει λες και είναι σε κανονικό σινεμά και συτος έχει πάρει ότι υπάρχει....
Με ποπ κορν είναι τα κορίτσια; Ηλικίες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom