SpermCountry
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 14.772
- Πόντοι
- 2.546
Δεκτικη κ νεα εμπειρια σαν Εθνικοτητα,καλη φασηΟχι, συνοδευομενη ηταν. Αλλα ηταν δεκτικη πολυ. Δεν παιζει να ειμαι ο μονος που ημουν στη φαση.
Δεκτικη κ νεα εμπειρια σαν Εθνικοτητα,καλη φασηΟχι, συνοδευομενη ηταν. Αλλα ηταν δεκτικη πολυ. Δεν παιζει να ειμαι ο μονος που ημουν στη φαση.
Ηταν πολυ καλη φαση. Προσωπικα η καλυτερη που εχω ζησει στο μαγαζι.Δεκτικη κ νεα εμπειρια σαν Εθνικοτητα,καλη φαση
Καθαρη τυχη η λογω ωρας εκατσε πιστευεις?Ηταν πολυ καλη φαση. Προσωπικα η καλυτερη που εχω ζησει στο μαγαζι.
Αναλογα διοτι η συχνοτητα επισκεψης ισως μας κανει να χουμε ας πουμε σωστες επιλογες για αυξηση πιθανοτητων.Μιλησα με την γυναικαρα της εισοδου και ψιλοκαταλαβα,θα ξαναγραψω για αυτην την συνομιλιαΚαθαρη τυχη. Δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλεψη σε αυτα τα πραγματα.
Για πες το ζευγαρι επαιζε με αλλους; η ασιατισσα την πηρανε παρτουζα;Καθαρη τυχη. Δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλεψη σε αυτα τα πραγματα.
Τι ώρα ρε φίλε έγιναν αυτά ; Άτυχος είμαι μόλις έφυγα θα έγινανΘα διαφωνησω. Ειχε ενα ζευγαρι αριστερα στον κρυμμενο καναπε 12-12:30. Επισης μια ασιατισσα που τη στριμωξανε πισω πισω στην κεντρικη αιθουσα γυρω στα 15 ατομα για μια ωρα.
ποια ειναι η γυναικαρα στην εισοδο ? μιλφαρα ελληνιδα ?Αναλογα διοτι η συχνοτητα επισκεψης ισως μας κανει να χουμε ας πουμε σωστες επιλογες για αυξηση πιθανοτητων.Μιλησα με την γυναικαρα της εισοδου και ψιλοκαταλαβα,θα ξαναγραψω για αυτην την συνομιλια
Καλά, το ποιος ειναι κρυφο-πουσταρας άστο, δεν σε παίρνει. Που με ειχες ακολουθησει σ ολο το σινεμα καποτε σαν μπαρμπας ανωμαλος και με παρακαλούσες να χυσουμε παρέα (στα χέρια σου) "γιατι εχω ψωλαρα", σαν πουτανακι, σαν το Γκολουμ του σπερματος. Λολ.Χάρηκες τώρα, άντε ξαναβάλε το δάκτυλο στον κ@λο πουτσαρα-πουσταρα,
κι άλλη φορά να το γράφεις σωστά το Νικ σου. Je suis poustaras ένας αγαμητος μαλακας και χαίρομαι που έδιωξαν τον Κωστάκη από το σινεμά.
Nαι ειναι μια αδυνατη ηρεμου στυλποια ειναι η γυναικαρα στην εισοδο ? μιλφαρα ελληνιδα ?
Τα χάπια που σου έγραψε ο γιατρός είναι για το στόμα,όχι τον κωλο πουτσαρα-πουσταρα. Τράβα χαπακωσου πάλι και περίμενε καμιά βδομάδα πάλι να σκεφτείς καλά την μαλακια που θα γράψεις.Καλά, το ποιος ειναι κρυφο-πουσταρας άστο, δεν σε παίρνει. Που με ειχες ακολουθησει σ ολο το σινεμα καποτε σαν μπαρμπας ανωμαλος και με παρακαλούσες να χυσουμε παρέα (στα χέρια σου) "γιατι εχω ψωλαρα", σαν πουτανακι, σαν το Γκολουμ του σπερματος. Λολ.
Αγαμητος δόξα τον Θεό δεν είμαι, βέβαια δεν το βλέπω και σαν προσβολη, όπως ούτε και το "πουσταρας".
Προσβολή θα ήταν να το παίζω μάγκας από μακριά κι από κοντά να ΚΛΑΝΩ ΠΟΜΟΛΑ σαν το τελευταίο ξεφτιλισμενο "πουστρακι", που θα έλεγες κι εσύ η καθυστερημενη κρυφοτελειωμενη.
Ο,τι και να λες πάντως, θα με διασκεδάζεις αιώνια, όπως και όλο το φόρουμ, θα είσαι κάτι σαν τον ΛΙΛΑ. Θα σε μνημονεύουμε πάντα ως τον μάγκα του πληκτρολογιου που μια μέρα του έβαλαν το πληκτρολόγιο του ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ και το δήλωσε και δημόσια, ο Μαλακας.
Προτείνω να το κάνεις κι εσύ " Kseftilismenos Ksekolakis".
Το γελας?Ειανι μια εμπειρια που εξω θα την χρυσωπληρωναμεμετα τις επαρχιωτισσες που ερχονται στο ιδρυμα για να γαμηθουν τωρα η φημη του εφτασε μεχρι την ασια,μπραβο προοδος
Ποια?Το γνωστό πουτανακι με την κωλαρα μου έστειλε ότι θα στηθεί την Κυριακή το βράδυ στο ίδρυμα μετά από καιρό για ξεκωλιασμα από όσους είμαστε εκεί ! Ελπίζω όντως να έρθει κ να την ξεκωλιασουμε
Μόλις μάθω λεπτομέρειες για ώρα θα ξανά γράψω
Η γνωστή crossdresser Νικόλ.
okΗ γνωστή crossdresser Νικόλ.
Συνοδευόταν ημουν ενας απο τους 10 περίπου που την χυσανεΑσιατισσα μονη της?
Ω μια χαρα.Πως σου φανηκε?Ειπε τιποτα περι επανεμφανισης της?Συνοδευόταν ημουν ενας απο τους 10 περίπου που την χυσανε