Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (3 μέλη και 9 επισκέπτες)

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.812
Πόντοι
736
Θα συνεχίσω να σε γλενταω κάθε μερα ζουλαπι, το κλάμα σου η ηδονή μου. Τόσο πολύ σ έχω πονέσει που άρχισες και τις απειλές και ψάχνεις απεγνωσμένα να μάθεις για μένα και ότι σου λένε το γράφεις δημόσια. Κανένα προβλημα, γράψτα όλα δεν γλιτώνεις το ξεφτιλισμα εδώ μέσα.

Υ.Γ Επειδή χοντρυνες το παιχνίδι έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιοι και περιμένουν την συνέχεια :coffee:
καλημερα 6941416630...αντε κουκλα μου για να μ ην ερθω απο το γραφειο

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.812
Πόντοι
736
Για έλα να σε χαρω
ψιψινα ...σου κοπηκε η φορα ...τοσα μηνύματα να κανεις τον νταη..απο την πρωτη μερα ψιψινα μπορουσα να σε φερω στο μοκο ...ομως εσυ ψιψινα εμαθες τοσο καιρο να τραμπουκιζεις ατομα καιμ επειδη δεν σε βρισκουν νομιζες ...οπως και για εμενα .....οποτε ψιψινα βαλε τα δαχτυλακια σου στα κουμπακια και ζητα συγνωμη...αν οχι παρεμε τηλεφονο ψιψινα ..αρκετα μας τα ζαλισες :coffee:

mixalisanto

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Like
406
Πόντοι
21
Οι cuckold μπορούν να παίξουν και στα swingers σε βραδιές μπαλαντερ.
Προφανώς αν έρχονταν 3 ζευγάρια την εβδομαδα και έρχονται 6, είναι 100% αύξηση, αλλά ο αριθμός παραμένει πολύ χαμηλός.
Είναι και θέμα προσδοκιών, anyway.
Το ίδιο λέμε

kpapad

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
513
Πόντοι
81
Εγώ Kostakis θα την καλούσα στο γραφείο πάντως για τρελά γούστα.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.270
Πόντοι
7.885
ψιψινα ...σου κοπηκε η φορα ...τοσα μηνύματα να κανεις τον νταη..απο την πρωτη μερα ψιψινα μπορουσα να σε φερω στο μοκο ...ομως εσυ ψιψινα εμαθες τοσο καιρο να τραμπουκιζεις ατομα καιμ επειδη δεν σε βρισκουν νομιζες ...οπως και για εμενα .....οποτε ψιψινα βαλε τα δαχτυλακια σου στα κουμπακια και ζητα συγνωμη...αν οχι παρεμε τηλεφονο ψιψινα ..αρκετα μας τα ζαλισες :coffee:
Σε πιάσαν οι ευγένειες βλέπω σήμερα.Αφού έμαθες και το γραφείο έλα να τα πούμε από κοντά να μην σπαμαρουμε το θρεντ. Διαφορετικά μπες στο σκύλοσπιτο και μην ξανασπαμαρεις το θρεντ, ζουλαπι που θες και συγνώμη, Ελλεινιδα κότα που έβγαλες και γλώσσα αλλά σου κόπηκε σε μια νύχτα όπως φάνηκε.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.812
Πόντοι
736
Σε πιάσαν οι ευγένειες βλέπω σήμερα.Αφού έμαθες και το γραφείο έλα να τα πούμε από κοντά να μην σπαμαρουμε το θρεντ. Διαφορετικά μπες στο σκύλοσπιτο και μην ξανασπαμαρεις το θρεντ, ζουλαπι που θες και συγνώμη, Ελλεινιδα κότα που έβγαλες και γλώσσα αλλά σου κόπηκε σε μια νύχτα όπως φάνηκε.
ουφ ...τι χαλι ειναι αυτο με εσενα ...μεχρι ποτε θα γραφεις ...τελειωνε και παρε τηλ..:coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom