You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)
Εχει πολυ κοσμο; Ωραιο το κροσακι;Τώρα μπήκε 2 μέτρο τρανσακι με κωλάρα ! Κάνει βόλτες Κ περιμένουμε να της παραδώσουμε σπέρμα
Nearoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2019
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Εχει πολυ κοσμο; Ωραιο το κροσακι;
Για δώσε περιγραφή, τι παίζει;Τώρα μπήκε 2 μέτρο τρανσακι με κωλάρα ! Κάνει βόλτες Κ περιμένουμε να της παραδώσουμε σπέρμα
Η Νικόλ είναι το τρανσακι παιδιά ήμουν εκεί και φυσικά τις παρέδωσα το σπέρμα μου...απέξω από το μαγαζί είναι ένας χοντρός πρέπει να ναι το αφεντικό ο οποίος έκανε περατζαδα όλο το σινεμά να δει τι παίζει...από κόσμο αρκετό κοσμο
mixalisanto
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Like
- 390
- Πόντοι
- 21
Κανένα ζευγάρι έχει;Η Νικόλ είναι το τρανσακι παιδιά ήμουν εκεί και φυσικά τις παρέδωσα το σπέρμα μου...απέξω από το μαγαζί είναι ένας χοντρός πρέπει να ναι το αφεντικό ο οποίος έκανε περατζαδα όλο το σινεμά να δει τι παίζει...από κόσμο αρκετό κοσμο
Θα εφαγε καλα.23:30 που έφυγα όχι δεν είχε ζευγάρι μόνο το τρανσ
Geroxekoutis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 9.977
- Πόντοι
- 2.036
Καλέ μου φίλε, με πολύ σεβασμό στα πάθη σου, εδώ το σαητ λέγεται ρδέλα και όλοι είμαστε αυτού του πάθους [σημ. δεν έχω διαβάσει καθόλου τους παραπάνω διαλόγους, δε με αφορούν τα λόγια του αέρα και οι τσαμπουκάδες του πληκτρολογίου, τυχαία έπεσε το μάτι μου στην ανάρτησή σου]. Δοκίμασε την τύχη σου σε ιστοσελίδες συναφείς με τις ορέξεις σου. Αφού εδώ δεν σου απαντά κανείς. Πάντα φιλικά και με αγάπη.Κάποιος για τώρα?
Τελευταία τροποποίηση:
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.173
- Πόντοι
- 7.885
Βαρέθηκες την πλαστικια τύπε . Βολεψου με τον @la_kolan κι ετοίμασε τον κωλο σου για τα ζόμπι.Ψάχνω για μετά τις 00 00 γυναικείο στοματακι να του αδειάσω την ένταση της εβδομάδας
SLIM SHADY
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 10.497
- Πόντοι
- 1.336
Εσύ μάλλον θες και άλλες φάπεςΒαρέθηκες την πλαστικια τύπε . Βολεψου με τον @la_kolan κι ετοίμασε τον κωλο σου για τα ζόμπι.
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.600
- Πόντοι
- 736
ειναι μεγαλη η σειρα τυπε...με καλεσε να παω να κανω την δουλα του πριν καμια 10 μερες και ολα τα συναφή με τις μαγκιες αλλα πουθενα το μωροΕσύ μάλλον θες και άλλες φάπες
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.173
- Πόντοι
- 7.885
Πάρε το ζουλαπι την @Magi να σε συνοδέψει να τις αρπαξετε παρέα.Εσύ μάλλον θες και άλλες φάπες
SLIM SHADY
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 10.497
- Πόντοι
- 1.336
Το ξέρω όποτε του λέω να βρεθούμε κάνει την κόταειναι μεγαλη η σειρα τυπε...με καλεσε να παω να κανω την δουλα του πριν καμια 10 μερες και ολα τα συναφή με τις μαγκιες αλλα πουθενα το μωρο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγώ μόνος μου είμαι δεν θέλω παρέα. Σαν εσένα με τα ζομπι σου.Πάρε το ζουλαπι την @Magi να σε συνοδέψει να τις αρπαξετε παρέα.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.173
- Πόντοι
- 7.885
Εκεί που δεν εμφανίστηκες ρε τύπισσα. Στην φαπα σ έχω τόσες σελίδες εδώ μέσα και γουστάρω και γουστάρεις.που ρε κοστακη ..
SLIM SHADY
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 10.497
- Πόντοι
- 1.336
Με εμένα θα έχεις θέμα μπρο... Μην ξανασχοληθεις μαζί μου όπως σε γράφω κανονικά στα αρχιδια μου και εγώ.Εκεί που δεν εμφανίστηκες ρε τύπισσα. Στην φαπα σ έχω τόσες σελίδες εδώ μέσα και γουστάρω και γουστάρεις.
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.600
- Πόντοι
- 736
ακομα κανεις την παλαβη ...η δεν εχεις ιδεα τι παπαρια εκανες ...διαβασε το πμ που σου εστειλα ...ετσι γινονται οι δουλειες ..οταν δεν εισαι χεστης...το να μου κανεις τον νταη εδω δεν μου λεει κατιΕκεί που δεν εμφανίστηκες ρε τύπισσα. Στην φαπα σ έχω τόσες σελίδες εδώ μέσα και γουστάρω και γουστάρεις.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.173
- Πόντοι
- 7.885
Γιατί ρε τύπε, τι είσαι εσύ που δεν δέχεσαι σχόλια σ ένα θρεντ.Με εμένα θα έχεις θέμα μπρο... Μην ξανασχοληθεις μαζί μου όπως σε γράφω κανονικά στα αρχιδια μου και εγώ.
Το βλέπω τύπισσα, κάθε μέρα στο κλάμα είσαι και σπαμαρεις σε όποιο θρεντ γράφω.ακομα κανεις την παλαβη ...η δεν εχεις ιδεα τι παπαρια εκανες ...διαβασε το πμ που σου εστειλα ...ετσι γινονται οι δουλειες ..οταν δεν εισαι χεστης...το να μου κανεις τον νταη εδω δεν μου λεει κατι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 58K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις