Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

Zorzet

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Like
2
Πόντοι
0
Το μαγαζί δεν νομίζω να είναι όπως παλιά. Anyway ριξτε πληροφοριες να γινει ανταλλαγή και βλέπουμε.

Nearoulis

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Like
40
Πόντοι
0

GOHN SEX

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2022
Like
99
Πόντοι
1
Η Νικόλ είναι το τρανσακι παιδιά ήμουν εκεί και φυσικά τις παρέδωσα το σπέρμα μου...απέξω από το μαγαζί είναι ένας χοντρός πρέπει να ναι το αφεντικό ο οποίος έκανε περατζαδα όλο το σινεμά να δει τι παίζει...από κόσμο αρκετό κοσμο

mixalisanto

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Like
390
Πόντοι
21
Η Νικόλ είναι το τρανσακι παιδιά ήμουν εκεί και φυσικά τις παρέδωσα το σπέρμα μου...απέξω από το μαγαζί είναι ένας χοντρός πρέπει να ναι το αφεντικό ο οποίος έκανε περατζαδα όλο το σινεμά να δει τι παίζει...από κόσμο αρκετό κοσμο
Κανένα ζευγάρι έχει;

Geroxekoutis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
17
Like
9.977
Πόντοι
2.036
Κάποιος για τώρα?
Καλέ μου φίλε, με πολύ σεβασμό στα πάθη σου, εδώ το σαητ λέγεται ρδέλα και όλοι είμαστε αυτού του πάθους [σημ. δεν έχω διαβάσει καθόλου τους παραπάνω διαλόγους, δε με αφορούν τα λόγια του αέρα και οι τσαμπουκάδες του πληκτρολογίου, τυχαία έπεσε το μάτι μου στην ανάρτησή σου]. Δοκίμασε την τύχη σου σε ιστοσελίδες συναφείς με τις ορέξεις σου. Αφού εδώ δεν σου απαντά κανείς. Πάντα φιλικά και με αγάπη.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Αγάπη
Αντιδράσεις: Magi

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.173
Πόντοι
7.885
Ψάχνω για μετά τις 00 00 γυναικείο στοματακι να του αδειάσω την ένταση της εβδομάδας
1000005489.jpg
Βαρέθηκες την πλαστικια τύπε :confused::confused:. Βολεψου με τον @la_kolan κι ετοίμασε τον κωλο σου για τα ζόμπι.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
3
Like
2.600
Πόντοι
736
Εσύ μάλλον θες και άλλες φάπες
ειναι μεγαλη η σειρα τυπε...με καλεσε να παω να κανω την δουλα του πριν καμια 10 μερες και ολα τα συναφή με τις μαγκιες αλλα πουθενα το μωρο

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.497
Πόντοι
1.336
ειναι μεγαλη η σειρα τυπε...με καλεσε να παω να κανω την δουλα του πριν καμια 10 μερες και ολα τα συναφή με τις μαγκιες αλλα πουθενα το μωρο
Το ξέρω όποτε του λέω να βρεθούμε κάνει την κότα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πάρε το ζουλαπι την @Magi να σε συνοδέψει να τις αρπαξετε παρέα.
Εγώ μόνος μου είμαι δεν θέλω παρέα. Σαν εσένα με τα ζομπι σου.

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.497
Πόντοι
1.336
Εκεί που δεν εμφανίστηκες ρε τύπισσα. Στην φαπα σ έχω τόσες σελίδες εδώ μέσα και γουστάρω και γουστάρεις.
Με εμένα θα έχεις θέμα μπρο... Μην ξανασχοληθεις μαζί μου όπως σε γράφω κανονικά στα αρχιδια μου και εγώ.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
3
Like
2.600
Πόντοι
736
Εκεί που δεν εμφανίστηκες ρε τύπισσα. Στην φαπα σ έχω τόσες σελίδες εδώ μέσα και γουστάρω και γουστάρεις.
ακομα κανεις την παλαβη ...η δεν εχεις ιδεα τι παπαρια εκανες ...διαβασε το πμ που σου εστειλα ...ετσι γινονται οι δουλειες ..οταν δεν εισαι χεστης...το να μου κανεις τον νταη εδω δεν μου λεει κατι

la_kolan

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2018
Like
132
Πόντοι
1

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.173
Πόντοι
7.885
Με εμένα θα έχεις θέμα μπρο... Μην ξανασχοληθεις μαζί μου όπως σε γράφω κανονικά στα αρχιδια μου και εγώ.
Γιατί ρε τύπε, τι είσαι εσύ που δεν δέχεσαι σχόλια σ ένα θρεντ.
ακομα κανεις την παλαβη ...η δεν εχεις ιδεα τι παπαρια εκανες ...διαβασε το πμ που σου εστειλα ...ετσι γινονται οι δουλειες ..οταν δεν εισαι χεστης...το να μου κανεις τον νταη εδω δεν μου λεει κατι
Το βλέπω τύπισσα, κάθε μέρα στο κλάμα είσαι και σπαμαρεις σε όποιο θρεντ γράφω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom