Nikol
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2016
- Like
- 423
- Πόντοι
- 21
Όχι για σήμερα ,γενικά το λέω , σήμερα μου έχουν παραχωρήσει ένα χώρο στον Κολωνό για να με πηδάνε κάποιοι γαμιαδεςΜετά τις 24:00 μαζευόμαστε τα ζόμπι τύπισσα
Όχι για σήμερα ,γενικά το λέω , σήμερα μου έχουν παραχωρήσει ένα χώρο στον Κολωνό για να με πηδάνε κάποιοι γαμιαδεςΜετά τις 24:00 μαζευόμαστε τα ζόμπι τύπισσα
Εμείς γιατί λείπουμε από εκειΌχι για σήμερα ,γενικά το λέω , σήμερα μου έχουν παραχωρήσει ένα χώρο στον Κολωνό για να με πηδάνε κάποιοι γαμιαδες
ποιος σου παραχωρησε διαμερισμα? ο δημος αθηνας?Όχι για σήμερα ,γενικά το λέω , σήμερα μου έχουν παραχωρήσει ένα χώρο στον Κολωνό για να με πηδάνε κάποιοι γαμιαδες
Μάγκι, δεν σε γνωρίζω και ούτε πρόκειται να σε συναντήσω ποτέ, καθώς οι σεξουαλικοί μας προσανολισμοί είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι. Σου γράφω, γιατί γουστάρω τον μαγκιόρικο τρόπο, με τον οποίο εκφράζεσαι. Είμαι και εγώ παιδί της πιάτσας και μου αρέσει η γλώσσα της. Τα γνήσια μάγκικα, όχι αυτά που χρησιμοποιούν οι νέο-πουθενάδες, οι φλώροι και οι τσιριμπίμ τσιριμπόμ γκόμενες.για να κανουμε τη σουμα
αγαπητε κωστακη εφόσον το κορμακι σου δεν μπορει να στηρίξει την μαλακια που πετάει το στομα σου να μιλας για τα δικα σου κατορθώματα για πραγματα που κανεις εσυ αυτοπροσωπως και μην μας τα κανεις τσουρεκια με την φτωχεια του μυαλου σου..
Ξηλώσου απο ψευτομαγκας και μην μας κανεις τον γαμια ..ο γαμιας εχει τροπους ..ενω ενα πεινασμένο σαν και εσενα πηδαει μαντρες για να παραδωσει φασολαδα..
Τον κράζετε τον Χαρη Δούκα οι περισσότεροι αλλά κάνει έργοποιος σου παραχωρησε διαμερισμα? ο δημος αθηνας?
Το ξερεις οτι αυτη η Μαγκι μπορει να ειναι ο matakias_megas η ο kostakis27 απλα με διαφορετηκο προφιλ βεβαια;Μάγκι, δεν σε γνωρίζω και ούτε πρόκειται να σε συναντήσω ποτέ, καθώς οι σεξουαλικοί μας προσανολισμοί είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι. Σου γράφω, γιατί γουστάρω τον μαγκιόρικο τρόπο, με τον οποίο εκφράζεσαι. Είμαι και εγώ παιδί της πιάτσας και μου αρέσει η γλώσσα της. Τα γνήσια μάγκικα, όχι αυτά που χρησιμοποιούν οι νέο-πουθενάδες, οι φλώροι και οι τσιριμπίμ τσιριμπόμ γκόμενες.
Μάγκι, δεν σε γνωρίζω και ούτε πρόκειται να σε συναντήσω ποτέ, καθώς οι σεξουαλικοί μας προσανολισμοί είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι. Σου γράφω, γιατί γουστάρω τον μαγκιόρικο τρόπο, με τον οποίο εκφράζεσαι. Είμαι και εγώ παιδί της πιάτσας και μου αρέσει η γλώσσα της. Τα γνήσια μάγκικα, όχι αυτά που χρησιμοποιούν οι νέο-πουθενάδες, οι φλώροι και οι τσιριμπίμ τσιριμπόμ γκόμενες.
Το σκηνικό έχει καεί προ πολλού τώρα είδες εσύ την φωτιάNτάξει πολυ στο μπλα μπλά το ρίξαμε.... και μετά καίγεται το σκηνικό !!!
Της ειπε θα της στείλει μήνυμα... τι ειναι αυτό Κωστάκη θέλω τωρα τον θέλω.
Εχουμε και δουλειές το πρωί τύπε δεν γυρνάμε κάθε βράδυ στα πουτανάδικα.
Όχι για σήμερα ,γενικά το λέω , σήμερα μου έχουν παραχωρήσει ένα χώρο στον Κολωνό για να με πηδάνε κάποιοι γαμιαδες
σιγουρα εχει και αλλα προφιλ το παλιο μποτΕσυ βρε νουμερο Georgekor84 τι γελας; Τωρα προσφατα γραφτηκες εδω.Εκτος και εσυ εχεις κι αλλα ΠΡΟΦΙΛ!!!!
Α συγνωμη ξεχασα οτι γραφω σε BOT!
σιγα μην ειναι και ο φατσεαςΤο ξερεις οτι αυτη η Μαγκι μπορει να ειναι ο matakias_megas η ο kostakis27 απλα με διαφορετηκο προφιλ βεβαια;
Για αναρωτησου....
Ναι, δεν κάνω άλλη δουλειά, να σχολιάζω με 10 προφίλ και να αυτοτρολάρρομαι, όπως υποψιάστηκες αστυνόμε σαίνι για Μάγκι και Κωστάκη. Αδικείσαι. Να υποθέσω πιστεύεις ότι μας ψεκάζουν κιόλας και είσαι από αυτούς που όταν πεθαίνει κάποιος σχολιάζεις από κάτω "είχε εμβολιαστεί;" Φιλάκια και καλό άνοιγμα στα μπούτια σου!Εσυ βρε νουμερο Georgekor84 τι γελας; Τωρα προσφατα γραφτηκες εδω.Εκτος και εσυ εχεις κι αλλα ΠΡΟΦΙΛ!!!!
Α συγνωμη ξεχασα οτι γραφω σε BOT!
Aφου ολόκληρο θρεντ ασχολείται με αυτόν τον μαλακά που λέγεται Κωστάκης καλά να πάθουμε.. απαξίωση θέλει ο ελλεινος αυτός τύποςβλεπω με πρόλαβε αλλος και σε πεταξε στα βραχια...ζακετα να βαλεις ...
και που λες κοστακη με όμικρον οπως η σουφρα σου ποτε αγορι μου σου επιτρεπουν να γυρισεις?
Σηγα μην το παραδεχωσουνα!Ναι, δεν κάνω άλλη δουλειά, να σχολιάζω με 10 προφίλ και να αυτοτρολάρρομαι, όπως υποψιάστηκες αστυνόμε σαίνι για Μάγκι και Κωστάκη. Αδικείσαι. Να υποθέσω πιστεύεις ότι μας ψεκάζουν κιόλας και είσαι από αυτούς που όταν πεθαίνει κάποιος σχολιάζεις από κάτω "είχε εμβολιαστεί;" Φιλάκια και καλό άνοιγμα στα μπούτια σου!
Μόνος σου προσβάλλεις τη νοημοσύνη σου με αυτά που λες και ισχυρίζεται. Μίλα με τους admins τότε έξυπνοπουλι και ρώτα αν μπαίνω από ίδια ip με άλλο account.Σηγα μην το παραδεχωσουνα!
Αν εισαι ειληκρηνης τοτε εισαι πολυ μα πολυ αφελης!!!
Υ.Γ.:Εχεις ιδεα ποσο ευκολα μπορει καποιος να φτιαξη και δευτερο η και τριτο προφιλ;
Υ.Γ.2:Δεν θα μου προσβαλης την νοημοσηνη ουτε εσυ ουτε κανενας αλλως!
Υ.Γ.3:Και εγω την πλακα μου κανω εδω μεσα αλλα να ξερουμε και τη γινεται...
VPN,VPN,VPV!!!!!Μόνος σου προσβάλλεις τη νοημοσύνη σου με αυτά που λες και ισχυρίζεται. Μίλα με τους admins τότε έξυπνοπουλι και ρώτα αν μπαίνω από ίδια ip με άλλο account.