Σημερα περασα για λιγο απο την αίθουσα με την τσόντα και ανέβηκα πανω στις καμπίνες εδεσα το νεαρο στη γωνια του.... απλωσα πετσετουλα και αρχισα να αυνανίζομαι αφήνοντας στην αρχη τα 2 παραθυρα ανοιχτα για να μας παίρνουν ματι ...ο νεαρος ειχε ιδρωσει απο το αγχος του κατι που με καυλωνε ακομα ποιο πολυ...ετσι οπως τον ειχα δεσει του ελεγα για τους αντρες που τον παιζουν ενω με εβλεπαν να χαιδευω τις καυλες μου ..ηθελε τοσο πολυ να με γλύψει αλλα φυσικα ειναι σε στερηση οργασμου και απαγορεύεται..αφου αφησα τα ζουμια μου να τρεξουν μπροστα του τον εβαλα να με σκουπίσει με το κιλοτάκι μου το οποιο εδωσα απο τα παραθυρακια να το μυρίσουν .. Έπειτα τον κατέβασα στο υπόγειο και τον τοποθετησα στο glory hole... ειναι ενα σημείο που καθετε το ατομο και απο τις τρύπες οι εξω βαζουν το πεος και απο μεσα κανει στοματικο και αμα θες και το αναποδο χωρις να βλεπει ο ενας τον αλλον...ο νεαρος ηθελε τοσο πολυ να χυσει αλλα το απαγορευσα ..... μετα ηρθε ενας και τον κοίταζε σαν αρνακι γαλακτος εκει του ειπα να ανεβάσει το φερμουαρ και την επομενη με το κλουβι του.. αλλα οι καμπινες πανω ειναι σουπερ ,παραθυράκια απο το πλαι να σε βλεπουν η να βλεπεις και παράθυρο μπροστα που αμα θες τα κλείνεις και ολα ....ωραία περασα ..