Διαγραμμένο μέλος 237811
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2023
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
ψαχνω cross θηλυκή και άτριχη για συναντήσεις…
Τύπε ακόμα αγαμητο σε κόβω, η φωτό σου το εξηγεί απόλυτα
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΟΥ ΑΛΥΘΗΝΑ Η FAKE!
Ναι "παντογνωστη" μου εσυ μαζι μετο το αλλο μπαζω των dskoul και οπιων αλλο ακολουθηση...Τύπε ακόμα αγαμητο σε κόβω, η φωτό σου το εξηγεί απόλυτα
Μπα ... εγω θα σε απαξιωνα επιδεικτικαΝαι "παντογνωστη" μου εσυ μαζι μετο το αλλο μπαζω των dskoul και οπιων αλλο ακολουθηση...
Να μας λες ποτε θα πηγαινεις στο σινεμα ,για να πηγαινουμε αλλου!
Τύπε μετά τις 24:00 μαζευόμαστεσκέφτομαι να πάω αύριο εδώ η στο lamda κατά της 10 το βράδυ θα είναι κανείς?
Τα καλα σκηνικα γινοται κατα τις 9 με 10...μετα τις 24:00 οσες φορες εχω παει ξενερα ειναιΤύπε μετά τις 24:00 μαζευόμαστε
Τυπε τα καλά σκηνικά γίνονται μόνο μετά τις 24:00Τα καλα σκηνικα γινοται κατα τις 9 με 10...μετα τις 24:00 οσες φορες εχω παει ξενερα ειναι
Και απογευματάκι..είναι πιο καθαρά..Τα καλα σκηνικα γινοται κατα τις 9 με 10...μετα τις 24:00 οσες φορες εχω παει ξενερα ειναι
συνταξιούχος είσαι; εμείς οι εργαζόμενοι μετά τις 24:00 κάνουμε νανάκιαΤυπε τα καλά σκηνικά γίνονται μόνο μετά τις 24:00
Οι συνταξιούχοι κοιμούνται τέτοιες ώρες τύπε. Είμαι ζόμπι και βγαίνω πάντα μετά τις 24:00συνταξιούχος είσαι; εμείς οι εργαζόμενοι μετά τις 24:00 κάνουμε νανάκια
Εσύ, εγώ και ο Στάθης Ψάλτης...
Μην είσαι σίγουρος για όλους Κωστάκη...Οι συνταξιούχοι κοιμούνται τέτοιες ώρες τύπε. Είμαι ζόμπι και βγαίνω πάντα μετά τις 24:00
Θα τα διαβάσει πάλι ο ναύαρχος και θα λέει τα γνωστά...Οι συνταξιούχοι κοιμούνται τέτοιες ώρες τύπε. Είμαι ζόμπι και βγαίνω πάντα μετά τις 24:00
παιρνεις ωραιες ποζες χαρη/χαρουλα αλλα αν δεν φορεσεις σουτιεν και στρινγκαρα δεν θα γινει δουλεια
Τύπε εγώ ξέρω πού πήγε ο τύπος με την bmwΤετάρτη μεσημέρι κατα τις 2:30 ηταν ένας Καυλαρος που έπαιξε με ενα γέρο. Αμέσως μετα εφυγε με μηχαναρα bmw. Σε θελω!