zempelikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2012
- Like
- 128
- Πόντοι
- 0
τις καθημερινές πιστεύω ισχύει αυτό
Πάω λάθος ωρες, την ωρα που έβγαινα (κατά τις 22:30) ηταν στην εισοδο παρέα δυο τύποι με τρία κορίτσια... Μεσα σχετική ηρεμία ειχε σε σχέση με αλλο Σάββατο που εχω παει -οι εκλογές ειναι ντεκαβλέ και λείπει και κοσμος.το μεσημέρι κατά τις 14.00 ήταν νέκρα, απογοήτευση, την έκανα για Video Show, εκεί είχε κόσμο. Τώρα το βράδυ τι παίζει; καμιά ενημέρωση;
δεν κάνανε τίποτα απολύτως όπως μπήκανε φύγανε μετά από λίγοΠάω λάθος ωρες, την ωρα που έβγαινα (κατά τις 22:30) ηταν στην εισοδο παρέα δυο τύποι με τρία κορίτσια... Μεσα σχετική ηρεμία ειχε σε σχέση με αλλο Σάββατο που εχω παει -οι εκλογές ειναι ντεκαβλέ και λείπει και κοσμος.
Μέχρι το ξημέρωμα τυπε, το πάρτι είναι non-stop.λένε ότι μετά τις 12 είναι καλά.. έως τι ωρα δεν λένε...
θα είμαι πέταλο Σάββατο και λέω να πάω και εγώ μεταΘα σκάσω μύτη το Σάββατο μετά απο λιμανάκια !!
Πιάτσα στο χαιδάρι? Εξηγησε μας φιλτατε..Πώς πάω στην πιάτσα στο Χαϊδάρι ?
Για πες τυπε, άξιζε το τσονταδικο μετά τα λιμανάκια??Θα σκάσω μύτη το Σάββατο μετά απο λιμανάκια !!
Δεν πηγα λιμανάκια πηγα κινετα ! Ναι άξιζε εγω καλαά περασα !!Για πες τυπε, άξιζε το τσονταδικο μετά τα λιμανάκια??
Για πες τυπε, άξιζε τοΘα σκάσω μύτη το Σάββατο μετά απο λιμανάκια !!
Τυπε να μας ενημερώσεις με λεπτομέρειες, το έχουμε τεράστια αναηκηΔεν πηγα λιμανάκια πηγα κινετα ! Ναι άξιζε εγω καλαά περασα !!