zempelikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2012
- Like
- 128
- Πόντοι
- 0
κανένα ζευγαράκι τότε; θα περάσει τίποτα σήμερα;
Ναι σε παρεξηγήσαμε καλέ μου. Οι προθέσεις σου φάνηκαν ότι είναι αγνές.δεν μπαινει καθε καρυδιας καρυδι εκει μεσα. η ομονοια ειναι περιεργο μερος. εγω φταιω που ενδιαφερθηκα γι σας.
δεν θα το ξανακανω![]()
Έπιασες jack pot .... έχω μαγαζί με οπτικά. Στείλε pm να σου δώσω διεύθυνση και μια γενναία έκπτωση εάν αγοράζεις πολλά.Καλυσπερα στα μαναρια.Και εγω οταν αβανηζομε και παιζω με το λαστηχενιο γκαβλη μου βλεπω παραλληλα και βυντεακια με γυναικες με γιαλια που γαμιουντε γιατη και εγω θελω να μοιασω σε αυτες!
Υ.Γ.Και εμενα το φετηχ μου ειναι τα ΓΙΑΛΙΑ!
Τυπε πλήρωσες 10€ κι έκατσες μόνο μία ώρα?? Τα καλύτερα παίζουν μετά τις 24:00 να ξέρεις που μαζευόμαστε και τα ζόμπι.Πήγα στο μαγαζί μετά από 2,5 χρόνια σχεδόν το προηγούμενο Σάββατο το βράδυ κοντά στις 23.00. Στον πάνω χώρο γαμιοντουσαν αβέρτα. Είχε κόσμο γενικά. Εγώ άραξα για πιο χαλαρά με έναν πιτσιρικά που βρήκα εκεί σε καμπίνα. Κατά τις 12 που έφευγα μπήκε νεαρό straight ζευγάρι. Σπάνιο φαινόμενο. Ωραίος έχει γίνει ο χώρος πάντως. Ευχαριστημένος έφυγα μετά από τόσο καιρό.
12 πλήρωσα, αλλά δεν είχα πολύ χρόνο, μια χαρά ήταν και η μία ώραΤυπε πλήρωσες 10€ κι έκατσες μόνο μία ώρα?? Τα καλύτερα παίζουν μετά τις 24:00 να ξέρεις που μαζευόμαστε και τα ζόμπι.
Μετα τις 12 ...Θα έχει κίνηση απόψε μετά τις 23.00; τι παίζει τις Δευτέρες;
Ζόμπι; τι εννοείς φίλε;Μετα τις 12 ...
εκει τα καλα τα ζομπι !
Δεν έρχεσαι απόψε καμία βόλτα να γλεντήσουμε ;;επειδη ποιο πολυ για παρτουζα ψαχνω και εχω χωρο καποιεσ ημερεσ,απο το να τρεχω σινεμα,,εχω χωρο παγκρατι,,αν καποιοσ εχει και εναν φιλο αλλα να ναι και οι δυο ενεργητικοι απεναντι μου και εγω το κοριτσακι,να μου στειλει,,2 ατομα κλπ..οχι ενασ ,,μακιαααααα
Μεγαλύτερη κίνηση θα έχει μετά τις 24:00 τυπε, τότε μαζευόμαστε τα ζόμπι.Θα έχει κίνηση απόψε μετά τις 23.00; τι παίζει τις Δευτέρες;
ειμαι μεσα..στειλε inbox κανενα σκαιπ για συνεννοησηκανεις adult να τις παίζουμε.. μάγκες η tv έφτιαξε στα δωματιακα δείχνει καθαρά η όπως ηταν χαλιά;;; θέλει κανεις σήμερα ;; και μετα καμια μπουρδελοτσαρκα μεταξουργείο για παρτουζα