kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.239
- Πόντοι
- 7.885
Μην ελπίζεις τυπε, μόνο μετά τις 24:00.Μεσημεριανή επίσκεψη..ελπίζω ...
Μην ελπίζεις τυπε, μόνο μετά τις 24:00.Μεσημεριανή επίσκεψη..ελπίζω ...
στο Video Show πιστευω θα περασεις καλυτερα, μαζευει περισοτερο κοσμο. Αν θες για παρτουζα ειμαι μεσαερωτηση!παρασκευη απογευμα προσ βραδακι,μαζευεται κοσμοσ?και εννοω ενεργητικοι,,κροσσακι ειμαι και αν ερθω τετοιεσ ωρεσ μπορω και μονο παρασκευεσ,,ειχα ερθει και παλαιοτερα στο παλιο εκει,,,πιο πολυ ενεργητικα ατομα για παρτουζα μαζι μου ψαχνω,,εχω και χωρο βεβαια παγκρατι αλλα καυλωνω και σε σινεμα
χωρο ωστε να αλλαξω ρουχα κλπ εχει ΄η μονο σε καμια τουαλετα?στο Video Show πιστευω θα περασεις καλυτερα, μαζευει περισοτερο κοσμο. Αν θες για παρτουζα ειμαι μεσα
Και εγώ μέσα είμαι για παρτουζα. Ενεργητικός είμαι 29. Αν θέλετε κανονίζουμε μια μέρα. Παίζω κ παθητικά , αλλά πολύ λιγότεροερωτηση!παρασκευη απογευμα προσ βραδακι,μαζευεται κοσμοσ?και εννοω ενεργητικοι,,κροσσακι ειμαι και αν ερθω τετοιεσ ωρεσ μπορω και μονο παρασκευεσ,,ειχα ερθει και παλαιοτερα στο παλιο εκει,,,πιο πολυ ενεργητικα ατομα για παρτουζα μαζι μου ψαχνω,,εχω και χωρο βεβαια παγκρατι αλλα καυλωνω και σε σινεμα
μεσα για παρτουζα…. παθητικος υποτακτικος…Και εγώ μέσα είμαι για παρτουζα. Ενεργητικός είμαι 29. Αν θέλετε κανονίζουμε μια μέρα. Παίζω κ παθητικά , αλλά πολύ λιγότερο
Ναι παίζει και έχει και να αλλάξεις ! Και εχει κόσμο και σχετικά νωρίς ! Φέρε και καμιά φίλη σου να γλεντήσετε μαζι !!ερωτηση!παρασκευη απογευμα προσ βραδακι,μαζευεται κοσμοσ?και εννοω ενεργητικοι,,κροσσακι ειμαι και αν ερθω τετοιεσ ωρεσ μπορω και μονο παρασκευεσ,,ειχα ερθει και παλαιοτερα στο παλιο εκει,,,πιο πολυ ενεργητικα ατομα για παρτουζα μαζι μου ψαχνω,,εχω και χωρο βεβαια παγκρατι αλλα καυλωνω και σε σινεμα
χωρο ωστε να αλλαξω ρουχα κλπ εχει ΄η μονο σε καμια τουαλετα?
σε καμπινα κλειδωνεις και την πορτα αλλαζεις με την υσηχια σου.χωρο ωστε να αλλαξω ρουχα κλπ εχει ΄η μονο σε καμια τουαλετα?
Τυπε τελευταία δήλωσε επιθυμία το καραμέλακι αν σ ενδιαφέρει.Γεια χαρα παιδες. Να ρωτησω επειδη εχω να παω κατι μηνες, πανε κροσακια τελευταια; Εχετε πετυχει;
Τελικά πήγες? πως πέρασες? δεν μας ειπεςοκκκκ!εχει και ωριμουσ απο τοι εμαθα και μου αρεσουν πιο πολυ σαν ηλικιεσ κλπ
δε πηγα λογω ωρων,,οταν παω κ ειναι σιγουρο θα το πω εννοειται ωρεσ η κ μερα πρινΤελικά πήγες? πως πέρασες? δεν μας ειπες
Περίμενε να πάει το καραμέλακι τυπε για να σ ενημερώσει.Ερήμωσε το σινεμά η είναι η ιδέα μου....αναφορές μηδενικές...
Τώρα πηγαίνω σε 5 λεπτά είμαι εκεί θα μείνω έως τις 12Καλησπέρα,είναι κάνεις απόψε;