You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.221
- Πόντοι
- 206
σε αυτο το ιδρυμα εχει αρκετα ζομπι απογευμα/βραδυμέχρι τι ώρα ειναι ανοιχτό? θα έχει κανεναν αραγε τετοια ωρα?
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.239
- Πόντοι
- 7.885
Παρασκευη Σαββατο μεχρι 04:30, τις υπολοιπες μερες μεχρι 03:00. Ολα τα ζομπι μαζευομαστε απο 24:00 και μετα τυπε.μέχρι τι ώρα ειναι ανοιχτό? θα έχει κανεναν αραγε τετοια ωρα?
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Μην χαρακτήριζετε τους ανθρώπους, του μύστες ηδονοβλεψίες ανωμαλιαριδες πανηδονυστες συνάδελφοι ζόμπι, ανθρώποι είναισε αυτο το ιδρυμα εχει αρκετα ζομπι απογευμα/βραδυ
PoustisGilf
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2022
- Like
- 104
- Πόντοι
- 0
Ευτυχως που υπαρχουν και αυτοι και περναμε καλα εμεις οι κυριες.Μην χαρακτήριζετε τους ανθρώπους, του μύστες ηδονοβλεψίες ανωμαλιαριδες πανηδονυστες συνάδελφοι ζόμπι, ανθρώποι είναι
milfogamis
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2016
- Like
- 265
- Πόντοι
- 21
@pablo michel πως θα το οργανωσουμε το σκηνικο με τη βιζιτα?Ποσοι ψηνεστε να το κανουμε την Παρασκευη?
PoustisGilf
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2022
- Like
- 104
- Πόντοι
- 0
Οι πουστηδεςΚυρίες????? Δεν το επίασα, μαλλων για τη είμαι καινούργιος μύστης στην παρέα σας, για δώσε μια καλύτερη ανάλυση...!!!
milfogamis
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2016
- Like
- 265
- Πόντοι
- 21
Λοιπον μιλησα με sexyjoanna,λειπει για λιγες μερες διακοπες αλλα οταν γυρισει μου ειπε οτι θα μιλησουμε για το σκηνικο gangbang που λεγαμε.Δε μου ειπε τιμη αλλα θα το συζητησουμε,ποιοι ειστε μεσα?
PoustisGilf
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2022
- Like
- 104
- Πόντοι
- 0
Και εγω τετοιος ειμαι.Άντε πάλι μήν τους λες έτσι τους ανθρώπους τους προσβάλλεις
PoustisGilf
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2022
- Like
- 104
- Πόντοι
- 0
Πες το και ετσι.Είσαι άντρας ιδιετερου φύλου όχι αυτό που λες πες ότι είσαι γκέι όχι έτσι
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Εγώ είμαι μέσα αλλά είναι απίθανο να συμβεί αυτό στο σινεμά, στο χοτελ που συνεργάζεται στην περιοχή του Παπάγου μπωρει ναιΛοιπον μιλησα με sexyjoanna,λειπει για λιγες μερες διακοπες αλλα οταν γυρισει μου ειπε οτι θα μιλησουμε για το σκηνικο gangbang που λεγαμε.Δε μου ειπε τιμη αλλα θα το συζητησουμε,ποιοι ειστε μεσα?
milfogamis
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2016
- Like
- 265
- Πόντοι
- 21
@pablo michel για πες γνωμη
αν καποιος εχει καμια αλλη κοπελα στο μυαλο του ας το πει και πως θα οργανωθει η φαση ειναι λιγο το θεμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αν καποιος εχει καμια αλλη κοπελα στο μυαλο του ας το πει και πως θα οργανωθει η φαση ειναι λιγο το θεμα
milfogamis
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2016
- Like
- 265
- Πόντοι
- 21
τυπε τι εγινε τελικα δε θα γινει το σκηνικο?Βλεπω εσβησες το ινστα.Μηπως τελικα μας μας πουλαγες φιδια?Καλημέρα σε όλους πριν λίγες σελίδες είχα πει ότι θα επαναληφθεί το σκηνικό με την αεροσυνοδό που είχα κανονίσει πριν λίγα χρόνια.Επειδη ότι λέω το κάνω το σκηνικό θα επαναληφθεί όντως σε λίγο καιρό.Δε θα κάτσω να πω σε μια εβδομάδα σε δύο σε τρεις αλλά θα γίνει.Οποιος ενδιαφέρεται να είναι ενεργός στο σκηνικό μου στέλνει στο instagram μου.Οσοι ήταν τους στο σκηνικό γνωρίζουν.Ευχαριστω καλή συνέχεια
Login • Instagram to instagram mou.
kalampalikis2369
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 179
- Πόντοι
- 6
Δεν πειραζει τυπε εχουμε χορτασει απο φιδεμπορες.Λοιπον μεθαυριο Παρασκευη κατεβαινουμε δυνατη ομαδα γαμιαδων στο σινεμα,οσες θελουν να χορτασουν πουτσα ας ερθουν μετα τις 21:00τυπε τι εγινε τελικα δε θα γινει το σκηνικο?Βλεπω εσβησες το ινστα.Μηπως τελικα μας μας πουλαγες φιδια?
Διαγραμμένο μέλος 148280
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2014
- Like
- 1.562
- Πόντοι
- 206
Ρε Μπουφο πρώτον αν πούλαγα φίδια ρωτά το σε όσους ήταν την πρώτη φορά που έφερα την αεροσυνοδό.Δευτερον το instagram μου το κατέβασαν γιατί κάτι χαζομισοχαζοι σαν εσένα που δε βρίσκουν να γαμησουν και περιμένουν μια πάσα έκαναν αναφορές.Και τρίτον ποτέ δεν είπα ότι θα την φέρω αύριο μεθαύριο η παραμεθαυριο.Ειοα θα έρθει σύντομα.Τωρα οποίος έχει νέφτι στο καυλι του ας το βάλει σε ένα κουβά με παγο.τυπε τι εγινε τελικα δε θα γινει το σκηνικο?Βλεπω εσβησες το ινστα.Μηπως τελικα μας μας πουλαγες φιδια?
milfogamis
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2016
- Like
- 265
- Πόντοι
- 21
Οκ ρε Μπουφο,λοιπον ποιος επιβεβαιωνει αυτα που λεει ο μπουφος οτι και καλα εγινε gangbang πριν 8 χρονια?Ρε Μπουφο πρώτον αν πούλαγα φίδια ρωτά το σε όσους ήταν την πρώτη φορά που έφερα την αεροσυνοδό.Δευτερον το instagram μου το κατέβασαν γιατί κάτι χαζομισοχαζοι σαν εσένα που δε βρίσκουν να γαμησουν και περιμένουν μια πάσα έκαναν αναφορές.Και τρίτον ποτέ δεν είπα ότι θα την φέρω αύριο μεθαύριο η παραμεθαυριο.Ειοα θα έρθει σύντομα.Τωρα οποίος έχει νέφτι στο καυλι του ας το βάλει σε ένα κουβά με παγο.
Ρε Μιλφογάμη, έγραψες κάτι και σου απάντησε. Τι θες τώρα και ψάχνεσαι να βρεις τι ακριβώς? Ήδη το έχουν επιβεβαιώσει πολλοί. Άντε όλοι οι κρυφογαμιάδες θίγεστε με το παραμικρό και τσακώνεστε εδώ μέσα χωρίς λόγο. Οργάνωσε εσύ το gangbang που θέλεις και μην ασχολείσαι με τους άλλους. Άιντε!Οκ ρε Μπουφο,λοιπον ποιος επιβεβαιωνει αυτα που λεει ο μπουφος οτι και καλα εγινε gangbang πριν 8 χρονια?
ANDREIOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.744
- Πόντοι
- 6.255
Συνάδελφε αν γίνει η φάση με την αεροσυνοδός βάλε με μεσα ήμουν και στην προηγούμενη παρτουζα και την θυμαμαιΡε Μπουφο πρώτον αν πούλαγα φίδια ρωτά το σε όσους ήταν την πρώτη φορά που έφερα την αεροσυνοδό.Δευτερον το instagram μου το κατέβασαν γιατί κάτι χαζομισοχαζοι σαν εσένα που δε βρίσκουν να γαμησουν και περιμένουν μια πάσα έκαναν αναφορές.Και τρίτον ποτέ δεν είπα ότι θα την φέρω αύριο μεθαύριο η παραμεθαυριο.Ειοα θα έρθει σύντομα.Τωρα οποίος έχει νέφτι στο καυλι του ας το βάλει σε ένα κουβά με παγο.
Θέλεις φίλε να μας πεις για την φάση; να πάρουμε μια γεύση κι εμείς που λείπαμε;Συνάδελφε αν γίνει η φάση με την αεροσυνοδός βάλε με μεσα ήμουν και στην προηγούμενη παρτουζα και την θυμαμαι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 58K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις