Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

goros123

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2018
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
0
μέχρι τι ώρα ειναι ανοιχτό? θα έχει κανεναν αραγε τετοια ωρα?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.239
Πόντοι
7.885
μέχρι τι ώρα ειναι ανοιχτό? θα έχει κανεναν αραγε τετοια ωρα?
Παρασκευη Σαββατο μεχρι 04:30, τις υπολοιπες μερες μεχρι 03:00. Ολα τα ζομπι μαζευομαστε απο 24:00 και μετα τυπε.

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
σε αυτο το ιδρυμα εχει αρκετα ζομπι απογευμα/βραδυ
Μην χαρακτήριζετε τους ανθρώπους, του μύστες ηδονοβλεψίες ανωμαλιαριδες πανηδονυστες συνάδελφοι ζόμπι, ανθρώποι είναι

PoustisGilf

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2022
Like
104
Πόντοι
0
Μην χαρακτήριζετε τους ανθρώπους, του μύστες ηδονοβλεψίες ανωμαλιαριδες πανηδονυστες συνάδελφοι ζόμπι, ανθρώποι είναι
Ευτυχως που υπαρχουν και αυτοι και περναμε καλα εμεις οι κυριες.

milfogamis

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2016
Like
265
Πόντοι
21
@pablo michel πως θα το οργανωσουμε το σκηνικο με τη βιζιτα?Ποσοι ψηνεστε να το κανουμε την Παρασκευη?

milfogamis

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2016
Like
265
Πόντοι
21
Λοιπον μιλησα με sexyjoanna,λειπει για λιγες μερες διακοπες αλλα οταν γυρισει μου ειπε οτι θα μιλησουμε για το σκηνικο gangbang που λεγαμε.Δε μου ειπε τιμη αλλα θα το συζητησουμε,ποιοι ειστε μεσα?

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Λοιπον μιλησα με sexyjoanna,λειπει για λιγες μερες διακοπες αλλα οταν γυρισει μου ειπε οτι θα μιλησουμε για το σκηνικο gangbang που λεγαμε.Δε μου ειπε τιμη αλλα θα το συζητησουμε,ποιοι ειστε μεσα?
Εγώ είμαι μέσα αλλά είναι απίθανο να συμβεί αυτό στο σινεμά, στο χοτελ που συνεργάζεται στην περιοχή του Παπάγου μπωρει ναι

milfogamis

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2016
Like
265
Πόντοι
21
@pablo michel για πες γνωμη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αν καποιος εχει καμια αλλη κοπελα στο μυαλο του ας το πει και πως θα οργανωθει η φαση ειναι λιγο το θεμα

milfogamis

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2016
Like
265
Πόντοι
21
Καλημέρα σε όλους πριν λίγες σελίδες είχα πει ότι θα επαναληφθεί το σκηνικό με την αεροσυνοδό που είχα κανονίσει πριν λίγα χρόνια.Επειδη ότι λέω το κάνω το σκηνικό θα επαναληφθεί όντως σε λίγο καιρό.Δε θα κάτσω να πω σε μια εβδομάδα σε δύο σε τρεις αλλά θα γίνει.Οποιος ενδιαφέρεται να είναι ενεργός στο σκηνικό μου στέλνει στο instagram μου.Οσοι ήταν τους στο σκηνικό γνωρίζουν.Ευχαριστω καλή συνέχεια
Login • Instagram to instagram mou.
τυπε τι εγινε τελικα δε θα γινει το σκηνικο?Βλεπω εσβησες το ινστα.Μηπως τελικα μας μας πουλαγες φιδια?

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6
τυπε τι εγινε τελικα δε θα γινει το σκηνικο?Βλεπω εσβησες το ινστα.Μηπως τελικα μας μας πουλαγες φιδια?
Δεν πειραζει τυπε εχουμε χορτασει απο φιδεμπορες.Λοιπον μεθαυριο Παρασκευη κατεβαινουμε δυνατη ομαδα γαμιαδων στο σινεμα,οσες θελουν να χορτασουν πουτσα ας ερθουν μετα τις 21:00

• Χαχα
Αντιδράσεις: cursed
Εγγρ.
31 Μαρ 2014
Like
1.562
Πόντοι
206
Ρε Μπουφο πρώτον αν πούλαγα φίδια ρωτά το σε όσους ήταν την πρώτη φορά που έφερα την αεροσυνοδό.Δευτερον το instagram μου το κατέβασαν γιατί κάτι χαζομισοχαζοι σαν εσένα που δε βρίσκουν να γαμησουν και περιμένουν μια πάσα έκαναν αναφορές.Και τρίτον ποτέ δεν είπα ότι θα την φέρω αύριο μεθαύριο η παραμεθαυριο.Ειοα θα έρθει σύντομα.Τωρα οποίος έχει νέφτι στο καυλι του ας το βάλει σε ένα κουβά με παγο.

milfogamis

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2016
Like
265
Πόντοι
21
Ρε Μπουφο πρώτον αν πούλαγα φίδια ρωτά το σε όσους ήταν την πρώτη φορά που έφερα την αεροσυνοδό.Δευτερον το instagram μου το κατέβασαν γιατί κάτι χαζομισοχαζοι σαν εσένα που δε βρίσκουν να γαμησουν και περιμένουν μια πάσα έκαναν αναφορές.Και τρίτον ποτέ δεν είπα ότι θα την φέρω αύριο μεθαύριο η παραμεθαυριο.Ειοα θα έρθει σύντομα.Τωρα οποίος έχει νέφτι στο καυλι του ας το βάλει σε ένα κουβά με παγο.
Οκ ρε Μπουφο,λοιπον ποιος επιβεβαιωνει αυτα που λεει ο μπουφος οτι και καλα εγινε gangbang πριν 8 χρονια?

lust4all

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2016
Like
202
Πόντοι
20
Οκ ρε Μπουφο,λοιπον ποιος επιβεβαιωνει αυτα που λεει ο μπουφος οτι και καλα εγινε gangbang πριν 8 χρονια?
Ρε Μιλφογάμη, έγραψες κάτι και σου απάντησε. Τι θες τώρα και ψάχνεσαι να βρεις τι ακριβώς? Ήδη το έχουν επιβεβαιώσει πολλοί. Άντε όλοι οι κρυφογαμιάδες θίγεστε με το παραμικρό και τσακώνεστε εδώ μέσα χωρίς λόγο. Οργάνωσε εσύ το gangbang που θέλεις και μην ασχολείσαι με τους άλλους. Άιντε!

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.744
Πόντοι
6.255
Συνάδελφε αν γίνει η φάση με την αεροσυνοδός βάλε με μεσα ήμουν και στην προηγούμενη παρτουζα και την θυμαμαι

lust4all

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2016
Like
202
Πόντοι
20
Συνάδελφε αν γίνει η φάση με την αεροσυνοδός βάλε με μεσα ήμουν και στην προηγούμενη παρτουζα και την θυμαμαι
Θέλεις φίλε να μας πεις για την φάση; να πάρουμε μια γεύση κι εμείς που λείπαμε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom