Ναι έχεις δίκιο. Αυτό που μας νοιάζει είναι να είναι καθαρό και ο κόσμος λίγο νορμάλΑπο ολα τα αντιστοιχα μαγαζια- τσονταδικα ειναι το πιο καθαρο και αξιοπρεπες. Τωρα απο κοσμο εξαρταται. Μπορειτε ειτε να ενθουσιαστειτε η και να φυγετε τρεχοντας.
Θα πρεπει να πατε και να σχηματισετε οι ιδιοι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Καλητερα μύστη συνάδελφε να πας σε ένα ξενοδοχείο priamos που έχει δωμάτιο με glory hole, παρά εκεί μέσα,να φύγεις με νεύρα από τον κάθε τυχαίο μην χαρακτήρισω αλλιώς , που θα σου πιάνει την τσαπου για να στην γλυψηΓεια σε όλους.θελω να πάω με την κοπέλα μου από το μαγαζί καθαρά για την εμπειρία.δεν θα κάνουμε τρίο η κάτι τέτοιο παρά μόνο μια δοκιμή στο gloryhole.αξιζει το μαγαζί και ο κόσμος και το γενικό κλίμα? κάποια γνώμη θα βοηθούσε για την απόφαση
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Το δεύτερο θα γίνει μύστη συνάδελφε θα φύγουν τρέχονταςΑπο ολα τα αντιστοιχα μαγαζια- τσονταδικα ειναι το πιο καθαρο και αξιοπρεπες. Τωρα απο κοσμο εξαρταται. Μπορειτε ειτε να ενθουσιαστειτε η και να φυγετε τρεχοντας.
Θα πρεπει να πατε και να σχηματισετε οι ιδιοι αποψη.
petroulacrossaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2017
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Πήγα πριν από λίγο καιρό και είχα να πάω χρόνια... Από τότε με την αεροσυνοδό που λέτε.. Ήμουν κι εγώ εκεί.. 2016? Κάπου τότε..
Πολλές αλλαγές, θα το ξανατολμησω σύντομα..
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Τώρα μύστη το υδρημα δυστυχώς έχει φτιαχτεί για εσάς, εκείνη η εποχή πέθανε, όπως πέθανε και ο Αλέφαντος και ο Κώστας Γκουσγκούνης, ωραίες εποχές αλλά παρελθόν δυστυχώςΠήγα πριν από λίγο καιρό και είχα να πάω χρόνια... Από τότε με την αεροσυνοδό που λέτε.. Ήμουν κι εγώ εκεί.. 2016? Κάπου τότε..
Α έχει τέτοια..κατάλαβα φίλε μου ευχαριστώΚαλητερα μύστη συνάδελφε να πας σε ένα ξενοδοχείο priamos που έχει δωμάτιο με glory hole, παρά εκεί μέσα,να φύγεις με νεύρα από τον κάθε τυχαίο μην χαρακτήρισω αλλιώς , που θα σου πιάνει την τσαπου για να στην γλυψη
Matikaiola
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2022
- Like
- 50
- Πόντοι
- 0
Τι ωρα ανοιγει το πρωι;;
Κοσμος παιζει νωρις;
Κοσμος παιζει νωρις;
Διαγραμμένο μέλος 148280
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2014
- Like
- 1.566
- Πόντοι
- 206
Καλημέρα σε όλους πριν λίγες σελίδες είχα πει ότι θα επαναληφθεί το σκηνικό με την αεροσυνοδό που είχα κανονίσει πριν λίγα χρόνια.Επειδη ότι λέω το κάνω το σκηνικό θα επαναληφθεί όντως σε λίγο καιρό.Δε θα κάτσω να πω σε μια εβδομάδα σε δύο σε τρεις αλλά θα γίνει.Οποιος ενδιαφέρεται να είναι ενεργός στο σκηνικό μου στέλνει στο instagram μου.Οσοι ήταν τους στο σκηνικό γνωρίζουν.Ευχαριστω καλή συνέχεια
Login • Instagram to instagram mou.
Login • Instagram to instagram mou.
Μην τον ακούς ανάλογος την μέρα είναι , και αν δεν θεέ εσύ κάνεις δεν σε αναγκάζει μπορείς μπορείς ζητήσεις και την βοήθεια του ιδιοκτήτηΑ έχει τέτοια..κατάλαβα φίλε μου ευχαριστώ
sexmaniac74
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 634
- Πόντοι
- 81
Σωστα ετσι ακριβως ειναι.Μην τον ακούς ανάλογος την μέρα είναι , και αν δεν θεέ εσύ κάνεις δεν σε αναγκάζει μπορείς μπορείς ζητήσεις και την βοήθεια του ιδιοκτήτη
Έχεις πάρει και άλλες απαντήσειςΑ έχει τέτοια..κατάλαβα φίλε μου ευχαριστώ
Από ότι κατάλαβα θέλεις να κάνεις δοκιμή στο gloryhole
Αν σαν ζευγάρι θέλετε να μπείτε μέσα στο gloryhole και να κάνετε δοκιμή το gloryhole είναι μία καμπίνα που έχει γύρω-γύρω τρύπες
Αν μπείτε εκεί μέσα θα έρθουνε μερικοί και θα βάλουνε στις τρύπες τα πουλιά τους
Εσείς δεν θα τους βλέπετε
Η μπορείτε να μην κάνετε τίποτα ή μπορείτε να κάνετε ότι σας αρέσει
Αν τώρα δεν πάτε στο gh και πάτε απέξω
Εξαρτάται πού θα κάτσετε και τι θα κάνετε
Σε καμπίνα που έχει κουρτίνα και παραθυράκια και θα τα ανοίξετε ή όχι
Στο μικρό σινεμά
Στους πάνω ορόφους
Στο κεντρικό σινεμά
Στο dark room
Και αναλόγως τι θα κάνετε
θα χαϊδεύεστε ή κάτι πιο πολύ
Απλώς θα κοιτάτε την ταινία
Αναλόγως τη διάθεσή σας μπορεί να μη συμβεί τίποτα ή μπορεί να πάει η κοπέλα με έναν με δύο η και με όλο το μαγαζί
Κανένας δεν θα σας υποχρεώσει να κάνετε κάτι που δεν θέλετε
Βέβαια μερικές φορές δίνονται λάθος εντυπώσεις
Παραδείγματος χάρη Αν η κοπέλα σου κάνει πίπα σε δημόσιο χώρο
Κάποιοι θα πλησιάσουν για να συμμετάσχουν
Αν όμως δεν θέλετε και πείτε παιδιά μόνο να βλέπετε
99,9% Η απόφαση γίνεται Σεβαστή
Να είσαστε ζευγάρι και κάποιος να ορμήσει στον άντρα είναι πολύ πολύ πολύ σπάνιο
Ευχαριστώ πολύ για την όλη ανάλυση.ειναι πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες σου και μας βοήθησες να καταλάβουμε τι παίζειΈχεις πάρει και άλλες απαντήσεις
Από ότι κατάλαβα θέλεις να κάνεις δοκιμή στο gloryhole
Αν σαν ζευγάρι θέλετε να μπείτε μέσα στο gloryhole και να κάνετε δοκιμή το gloryhole είναι μία καμπίνα που έχει γύρω-γύρω τρύπες
Αν μπείτε εκεί μέσα θα έρθουνε μερικοί και θα βάλουνε στις τρύπες τα πουλιά τους
Εσείς δεν θα τους βλέπετε
Η μπορείτε να μην κάνετε τίποτα ή μπορείτε να κάνετε ότι σας αρέσει
Αν τώρα δεν πάτε στο gh και πάτε απέξω
Εξαρτάται πού θα κάτσετε και τι θα κάνετε
Σε καμπίνα που έχει κουρτίνα και παραθυράκια και θα τα ανοίξετε ή όχι
Στο μικρό σινεμά
Στους πάνω ορόφους
Στο κεντρικό σινεμά
Στο dark room
Και αναλόγως τι θα κάνετε
θα χαϊδεύεστε ή κάτι πιο πολύ
Απλώς θα κοιτάτε την ταινία
Αναλόγως τη διάθεσή σας μπορεί να μη συμβεί τίποτα ή μπορεί να πάει η κοπέλα με έναν με δύο η και με όλο το μαγαζί
Κανένας δεν θα σας υποχρεώσει να κάνετε κάτι που δεν θέλετε
Βέβαια μερικές φορές δίνονται λάθος εντυπώσεις
Παραδείγματος χάρη Αν η κοπέλα σου κάνει πίπα σε δημόσιο χώρο
Κάποιοι θα πλησιάσουν για να συμμετάσχουν
Αν όμως δεν θέλετε και πείτε παιδιά μόνο να βλέπετε
99,9% Η απόφαση γίνεται Σεβαστή
Να είσαστε ζευγάρι και κάποιος να ορμήσει στον άντρα είναι πολύ πολύ πολύ σπάνιο
Διαγραμμένο μέλος 148280
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2014
- Like
- 1.566
- Πόντοι
- 206
Παιδιά μη στέλνετε εδώ για το σκηνικό.Σας είπα θα ξαναγίνει η φάση με τη κοπέλα την αεροσυνοδό άλλη μια φορά και μόνο τη μέρα που θα μου πει αυτή.Δε θα το ανακοινώσω εδώ για δικούς μου και δικούς της λόγους.Οποιος ενδιαφέρει ας μου στείλει inbox στο insta μου ότι ενδιαφέρεται και όταν είναι να γίνει θα το γράψω εκεί έτσι κιαλλιως.Ευχαριστω.Το insta einai Greekswinger1 (@greekswinger1) • Instagram photos and videos
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Πάρε την κοπέλα μύστη συνάδελφε και ελάτε σε εμένα και τα εισιτήρια διαρκείας πληρωμένα από εμένα συστημένα, αλλά για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα έλα ιδιωτικάΠαιδιά μη στέλνετε εδώ για το σκηνικό.Σας είπα θα ξαναγίνει η φάση με τη κοπέλα την αεροσυνοδό άλλη μια φορά και μόνο τη μέρα που θα μου πει αυτή.Δε θα το ανακοινώσω εδώ για δικούς μου και δικούς της λόγους.Οποιος ενδιαφέρει ας μου στείλει inbox στο insta μου ότι ενδιαφέρεται και όταν είναι να γίνει θα το γράψω εκεί έτσι κιαλλιως.Ευχαριστω.Το insta einai Greekswinger1 (@greekswinger1) • Instagram photos and videos
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 206
σε αυτο το ιδρυμα εχει αρκετα ζομπι απογευμα/βραδυμέχρι τι ώρα ειναι ανοιχτό? θα έχει κανεναν αραγε τετοια ωρα?
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 9.062
- Πόντοι
- 7.885
Παρασκευη Σαββατο μεχρι 04:30, τις υπολοιπες μερες μεχρι 03:00. Ολα τα ζομπι μαζευομαστε απο 24:00 και μετα τυπε.μέχρι τι ώρα ειναι ανοιχτό? θα έχει κανεναν αραγε τετοια ωρα?
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Μην χαρακτήριζετε τους ανθρώπους, του μύστες ηδονοβλεψίες ανωμαλιαριδες πανηδονυστες συνάδελφοι ζόμπι, ανθρώποι είναισε αυτο το ιδρυμα εχει αρκετα ζομπι απογευμα/βραδυ
PoustisGilf
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2022
- Like
- 132
- Πόντοι
- 0
Ευτυχως που υπαρχουν και αυτοι και περναμε καλα εμεις οι κυριες.Μην χαρακτήριζετε τους ανθρώπους, του μύστες ηδονοβλεψίες ανωμαλιαριδες πανηδονυστες συνάδελφοι ζόμπι, ανθρώποι είναι
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 39K
- Απαντήσεις
- 241
- Εμφανίσεις
- 63K
- Απαντήσεις
- 107
- Εμφανίσεις