kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.248
- Πόντοι
- 7.885
Εισαι μεγαλος μ@λακας βελετζα.Μαδηνενη ήθελα να γράψω αλλά το διαρθωσε το κινητό μόνο του. Δεν τρελενομαι, απλά μιλάω όπως μου μιλάνε
Εισαι μεγαλος μ@λακας βελετζα.Μαδηνενη ήθελα να γράψω αλλά το διαρθωσε το κινητό μόνο του. Δεν τρελενομαι, απλά μιλάω όπως μου μιλάνε
Βελετζας λεγόταν ένα φαντάρος που είχα στο στρατό ξηράς όταν ειμουν επιλοχίαςΕισαι μεγαλος μ@λακας βελετζα.
Ναι όντως, άλλοτε 40 άλλοτε 60 μεροκάματο περνώ και εγώ τί να κάνουμε, αλλά μήν μαλώνετε μύστες ηδονοβλεψίες, κάντε γούστα και γαματε γιατί χανόμαστεο φατσεας εχει γραψει οτι γαμαει γερικα ζομπι για 60 ευρω
Τυπε λενε για καυσωνα απο δευτεραΑπό Δευτέρα Αθήνα, οποίος ενδιαφέρεται να μου στείλει pm
Δηλαδή σε πληρώνουν για να τους γαμας;Ναι όντως, άλλοτε 40 άλλοτε 60 μεροκάματο περνώ και εγώ τί να κάνουμε, αλλά μήν μαλώνετε μύστες ηδονοβλεψίες, κάντε γούστα και γαματε γιατί χανόμαστε
ρε φατσεα πολλα δεν παιρνεις?αυτες ειναι τιμες για μασατζη στο λαμδα,πως μπορεις να ανταγωνιστεις τα αλλα ζιγκολο της ομονοιας που παιρνουν 5 και 10 ευρωΝαι όντως, άλλοτε 40 άλλοτε 60 μεροκάματο περνώ και εγώ τί να κάνουμε, αλλά μήν μαλώνετε μύστες ηδονοβλεψίες, κάντε γούστα και γαματε γιατί χανόμαστε
εχει εξοδα ο φατσεας τι να κανει εχουν ακριβυνει και οι τιμες στα ιδρυματαΔηλαδή σε πληρώνουν για να τους γαμας;
Σαν αρσενική πόρνη δηλαδή;
απο σαββατο και για μια βδομαδα 39-41 βαθμους δεν ειναι καλες μερες για γαμησιαΤυπε λενε για καυσωνα απο δευτερα
Είμαι μια αρσενική πουτανα ναι, αλλά σπρώχνω γεροντια που μπορεί καμιά φορά να βγάζω το καυλι μου με την σαμπρέλα που βάζω για Καποτά λερωμένει , δεν είναι όλοι τους νορμάλ , εγώ είμαι ήρωας μύστες ηδονοβλεψίες ανωμαλιαριδες πανηδονυστεςρε φατσεα πολλα δεν παιρνεις?αυτες ειναι τιμες για μασατζη στο λαμδα,πως μπορεις να ανταγωνιστεις τα αλλα ζιγκολο της ομονοιας που παιρνουν 5 και 10 ευρω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εχει εξοδα ο φατσεας τι να κανει εχουν ακριβυνει και οι τιμες στα ιδρυματα
απο σαββατο και για μια βδομαδα 39-41 βαθμους δεν ειναι καλες μερες για γαμησια
Μπα πέθαναν αυτά, εκτός και αν εσείς έχετε λευτα και δεν σας έχει ακουμπήσει η κρίση, και έχετε γίνει κλέφτες ρεύματος για να λίγακι δροσιά, εμείς έχουμε τιμή και καθόμαστε σπίτι με ανεμιστήρατύπε το βράδυ με τη δροσούλα , αναβιώνουν τα ανωμαλα σκηνικά στο τσοντάδικο.
Βγες έξω και κάνε μια βόλτα στην περιξ το υδρηματος περιοχή, και πεσμου μετά ποιος θα έρθει να δώσει 12, 50 ευρώ εισιτήριο, αλλά να πρέπει να έχει το μυαλό του έξω στο δρόμο στο μηχανάκι του,ή το αυτοκίνητο του, ότι θα το βρει νορμάλ ή σπασμένο,,η να λείπει και για ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο το υδρημα θα πάρει την ευθύνη, οπότε πος θες εσύ να δείς ζευγάριΚαλησπέρα , θα πάει κανένα ζευγάρι η κρος σήμερα , είμαι μέσα και είναι νεκρά.
Το τμήμα της περιοχής φίλε μου αν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος τους ενωχλει κάθε μέρα, μπωρει να το κάνει εκεί να είναι καλητερα από την περιοχή που βρίσκεται το λάμδα, είναι το θέμα για την καταπολέμηση της κατάστασης της περιοχής μπωρει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος να κάνει καταγγελίες μαζί με όλα τα καταστήματα και τα ξενοδοχεία της περιοχής στο τμήμα της περιοχής και αυτοί τότε θα πρέπει να κάνουν τη δουλειά τουςΈχεις δίκιο ι περιοχή έχει γίνει άστα να πάνε , χρόνια πάω στο ίδρυμα ποτέ δεν ήταν έτσι αλλά δεν νομίζω να είναι στα χέρια τους ,η αν η αστυνομία δεν τους μαζέψει....
Για την τιμή κοίταξε να σου πω, είναι ακριβά; Ναι ,αλλά είναι καθαρά και το διαλέγουν τα ζευγάρια πιο πολύ, από την άλλη το λάμδα μπορεί να κάνει κάτι αντίστοιχο σε καλύτερη περιοχή, για να δούμε το χειμώνα τι θα κάνουν ...
Είμαι σίγουρος πώς το κάνανε απλώς η αστυνομία πουθενά ...Το τμήμα της περιοχής φίλε μου αν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος τους ενωχλει κάθε μέρα, μπωρει να το κάνει εκεί να είναι καλητερα από την περιοχή που βρίσκεται το λάμδα, είναι το θέμα για την καταπολέμηση της κατάστασης της περιοχής μπωρει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος να κάνει καταγγελίες μαζί με όλα τα καταστήματα και τα ξενοδοχεία της περιοχής στο τμήμα της περιοχής και αυτοί τότε θα πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους
Αν δεν πάει μύστη συνάδελφε η αστυνομία εκεί να καθαρίσει η περιοχή , ένα βράδυ θα δείτε την αστυνομία να μπενει μέσα στο υδρημα χωρίς προειδοποίηση και να σάς ψάχνει για ουσίες όπως έχει ξανά γίνει ποίο παλιά, αλλά ήταν από τηλέφωνο που έγινε στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα της περιοχής ανώνυμοΕίμαι σίγουρος πώς το κάνανε απλώς η αστυνομία πουθενά ...