Διαγραμμένο μέλος 222414
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
DvdΤυπε εσυ τι ειδους κοσμο ψαχνεις?? Αντρες, γυναικες, σι-ντι??
DvdΤυπε εσυ τι ειδους κοσμο ψαχνεις?? Αντρες, γυναικες, σι-ντι??
Ε τοτε μην ερθεις στο adult, δεν πουλανε
Στο adult είναι όλες η έκδοσεις τώρα μέχρι και γύφτοι Βούλγαροι πάνε και έχουν και φίλο τον ιδιοκτήτη, και η τοξικομανείς απέναντι τον φωνάζουν πατεραααααΕ τοτε μην ερθεις στο adult, δεν πουλανε
Μυστη με τοσο ακριβο εισητηριο οποιος πληρωνει θα μπαινει πλεον μπας και βγουν τα εξοδα του μαγαζιου.Στο adult είναι όλες η έκδοσεις τώρα μέχρι και γύφτοι Βούλγαροι πάνε και έχουν και φίλο τον ιδιοκτήτη, και η τοξικομανείς απέναντι τον φωνάζουν πατερααααα
Δεν θα σε ρωτησω που θα παω. Εσεις οι φτωχες, κατσετε να ζητιανευετε και να παρακαλατε για εκπτωση. Εσυ και η αλλη η χοντρη με τα βυζια(οπως η ιδια μου χει πει, η φατσεας)Ε τοτε μην ερθεις στο adult, δεν πουλανε
Παρε την φαπα σου τωρα και αλλη φορα να μιλας καλυτερα για τον τιτανοτεραστιο μυστη φατσεα.Δεν θα σε ρωτησω που θα παω. Εσεις οι φτωχες, κατσετε να ζητιανευετε και να παρακαλατε για εκπτωση. Εσυ και η αλλη η χοντρη με τα βυζια(οπως η ιδια μου χει πει, η φατσεας)
Κανε δουλεια σου ρε καραγκιοζη που θα μου πεις πως θα μιλαω. Ο ιδιος μου ειπε οτι ειναι κατα λεξη "παχυδερμο με βυζια" κι οτι δεν γαμαει αλλα θελει μονο να παιρνει ματι.Παρε την φαπα σου τωρα και αλλη φορα να μιλας καλυτερα για τον τιτανοτεραστιο μυστη φατσεα.
ο φατσεας εχει γραψει οτι γαμαει γερικα ζομπι για 60 ευρωΚανε δουλεια σου ρε καραγκιοζη που θα μου πεις πως θα μιλαω. Ο ιδιος μου ειπε οτι ειναι κατα λεξη "παχυδερμο με βυζια" κι οτι δεν γαμαει αλλα θελει μονο να παιρνει ματι.
Εδω ειναι θρεντ τσονταδικου ρε στραβε.Ρε μάγκες δε λύνετε τα προσωπικά σας άλλου; εδώ είναι για γαμησια το thread. Φτιάξτε ένα άλλο και καντιλιαστητε όσο θέλετε.
Νομίζω μαλακας αλλά έτσι το λένε στη ΘεσσαλονίκηΤι είναι κουπατμας;
Μαδηνενη ήθελα να γράψω αλλά το διαρθωσε το κινητό μόνο του. Δεν τρελενομαι, απλά μιλάω όπως μου μιλάνεμασημενη βελεντζα τι ειναι? μην τρελενεστε ρε, δεν σας φτανουν τα προβληματα?
Εισαι μεγαλος μ@λακας βελετζα.Μαδηνενη ήθελα να γράψω αλλά το διαρθωσε το κινητό μόνο του. Δεν τρελενομαι, απλά μιλάω όπως μου μιλάνε
Βελετζας λεγόταν ένα φαντάρος που είχα στο στρατό ξηράς όταν ειμουν επιλοχίαςΕισαι μεγαλος μ@λακας βελετζα.
Ναι όντως, άλλοτε 40 άλλοτε 60 μεροκάματο περνώ και εγώ τί να κάνουμε, αλλά μήν μαλώνετε μύστες ηδονοβλεψίες, κάντε γούστα και γαματε γιατί χανόμαστεο φατσεας εχει γραψει οτι γαμαει γερικα ζομπι για 60 ευρω
Τυπε λενε για καυσωνα απο δευτεραΑπό Δευτέρα Αθήνα, οποίος ενδιαφέρεται να μου στείλει pm