Giorgos 1987
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2021
- Like
- 86
- Πόντοι
- 0
Κανένα ζευγάρι παίζει σήμερα?
John είσαι άμεση ενημέρωση.Ζευγάρι έχει τώρα και 2 μάλιστα αλλά τα πουστρακια πού έχει είναι περισσότερα και δεν δίνουν σημασία στα ζευγάρια
Να μην ήμουν εκεί.......Ζευγάρι έχει τώρα και 2 μάλιστα αλλά τα πουστρακια πού έχει είναι περισσότερα και δεν δίνουν σημασία στα ζευγάρια
Που ακριβώς είναι; γιατί είμαι εδώ μην λέμε και ότι θελουμε
Παπάντζες γράφει ο Γιαννης ;Που ακριβώς είναι; γιατί είμαι εδώ μην λέμε και ότι θελουμε
Δεν φταίω εγώ φίλε που όταν ήταν τα ζευγάρια μέσα εσύ δροσιζοσου η έκανες άλλη δουλειά εκεί μέσαΠου ακριβώς είναι; γιατί είμαι εδώ μην λέμε και ότι θελουμε
Δεν θα μπω σε αυτό το παιχνιδάκι δεν δροσιζόμουν όπως λες αλλά εχθές από της 7 και 30 μέχρι της 10 που έφυγα ζευγάρι δεν μπήκεΔεν φταίω εγώ φίλε που όταν ήταν τα ζευγάρια μέσα εσύ δροσιζοσου η έκανες άλλη δουλειά εκεί μέσα
Καλά δεν θα μαλώσουμε εγώ μέσα ειμουν τα είδα τα παιδιά οκ μου έριξαν άκυρο κάτι άλλο έψαχναν εγώ έφυγα 01:20Δεν θα μπω σε αυτό το παιχνιδάκι δεν δροσιζόμουν όπως λες αλλά εχθές από της 7 και 30 μέχρι της 10 που έφυγα ζευγάρι δεν μπήκε
συμφωνοΈχω πάει 50 φορές κ έχω πετύχει ζευγάρι 2 φορές κ μια φορά μια πιτσιρίκα με 2 τύπους που έκοβαν βόλτες!
καποιος ψαρευει και θελει πελατες νομιζω και οποιος τσιμπησειΠοιο πιθανό είναι να κερδίσεις τζόκερ παρά να πετύχεις ζευγάρι η γυναίκα εκεί!!