Giorgos 1987
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2021
- Like
- 86
- Πόντοι
- 0
Είναι κάνεις εκεί τώρα που να ξέρει τι παίζει?λέω να πάω σε καμιά ωρίτσα..
Πήγαινε και εσύ πιο αργά, καθημερινή και μεσημέρι κυρίως τώρα φθινόπωρο κάπως χλωμό να βρείς κάποιον να σε ξεσκίσει με τέτοια κωλαρα που έχεις.Πολλοι είμαστε που θα θέλαμε να τον θάψουμε βαθιά μέσα σου αλλά ελάχιστοι είμαστε που μπορούμε τέτοιες ώρες γενικά.πηγα εχθες black friday μπας και βρω κανεναν πουτσο.Ηταν σχεδον αδειο στην 1 ωρα που καθησα, μεσημερι. Ουτε κανενας μπαρμπας να τον περιποιηθω, ουτε κανενας αλλοδαπος επιβητορας ... μαλλον ηταν ολοι ουρα στον Κωτσοβολο για σμαρτφον...
Δυστυχώς και ργω την έχω πατήσει έτσιπηγα εχθες black friday μπας και βρω κανεναν πουτσο.Ηταν σχεδον αδειο στην 1 ωρα που καθησα, μεσημερι. Ουτε κανενας μπαρμπας να τον περιποιηθω, ουτε κανενας αλλοδαπος επιβητορας ... μαλλον ηταν ολοι ουρα στον Κωτσοβολο για σμαρτφον...
Εγώ ενδιαφέρομαιΕνδιαφέρεται κάποιος ενεργητικός για παθητική κρος 28ετων;;παιχνίδι σε καμπίνα
Εμενα ψαχνεις? Γιαννη με λενεόλοι άχρηστοι
Με πουτσους οδοντογλυφίδες
Τσιπηδες
Μόνο καβλαντιζουν
Και ψάχνω επειγόντως ένα σωστό αρσενικό τον μυστη ή αλλιώς Γιάννη
Και εμένα με λένε Πρίαμο και έχω δύο γιους τον Πάρη και τον ΈκτοραΕμενα ψαχνεις? Γιαννη με λενε
Και ομως αυτο ειναι το ανομα μου Γιαννης το ανδρειος που εχω σαν nickname στα αρχαια σημαινει γεναιος βγαινει απο το ανδρειαΚαι εμένα με λένε Πρίαμο και έχω δύο γιους τον Πάρη και τον Έκτορα
Εμένα με λένε Κάλχα και σου έχω άσχημα μαντάτα ? τον Έκτορα θα τον φάει κάποιος Αχιλλέας επειδή του σκότωσε τον γκομενο. Μη μασάς όμως, αργότερα ο Πάρις θα φάει τον Αχιλλέα κατά λάθος επειδή του πέτυχε τη φτέρνα ?Και εμένα με λένε Πρίαμο και έχω δύο γιους τον Πάρη και τον Έκτορα
αν είσαι ο γνωστός που ψάχνω τότε με ξέρεις και έχουμε κάνει παιγνίδι, πες λεπτομέρειεςΕμενα ψαχνεις? Γιαννη με λενε
Εδώ μέσα είναι θρεντ ενημέρωσης του κοινού για το σινεμά νομίζω όχι για γνωριμίεςαν είσαι ο γνωστός που ψάχνω τότε με ξέρεις και έχουμε κάνει παιγνίδι, πες λεπτομέρειες
Για μάτι πήγαν αλλά δεν είδαν κάτι ενδιαφέρον τους είδα και εγώΣημερα ηταν μια πιτσιρικα με δυο τυπους και συνεχως γυρνουσαν το σινεμα χωρις να κανουν κατι. Τελικα εγινε φαση;
Mε φωναξες?όλοι άχρηστοι
Με πουτσους οδοντογλυφίδες
Τσιπηδες
Μόνο καβλαντιζουν
Και ψάχνω επειγόντως ένα σωστό αρσενικό τον μυστη ή αλλιώς Γιάννη
??? γνωριζόμαστε ήδη !!! Αυτόν τον ξέρω , εσένα όχιΕδώ μέσα είναι θρεντ ενημέρωσης του κοινού για το σινεμά νομίζω όχι για γνωριμίες
Πως σε φωνάζουν χαϊδευτικά πες μου λοιπόν ….Mε φωναξες?
εσυ νομιζεις τωρα οτι πηγα για πρωτη φορα???αχαχαχαχαχχΠήγαινε και εσύ πιο αργά, καθημερινή και μεσημέρι κυρίως τώρα φθινόπωρο κάπως χλωμό να βρείς κάποιον να σε ξεσκίσει με τέτοια κωλαρα που έχεις.Πολλοι είμαστε που θα θέλαμε να τον θάψουμε βαθιά μέσα σου αλλά ελάχιστοι είμαστε που μπορούμε τέτοιες ώρες γενικά.
Όχι άλλα αυτή την εντύπωση δίνεις με το μύνημα που έγραψες ??εσυ νομιζεις τωρα οτι πηγα για πρωτη φορα???αχαχαχαχαχχ