Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

Kareklas_

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2018
Like
74
Πόντοι
0
Την πιτσιρικα δεν την πετυχα γιατι πηγα αργα

Kareklas_

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2018
Like
74
Πόντοι
0
Η χοντρη ηρθε κατα τις 2 νομιζω, κανανε βολτες στο σινεμα και μετα απο λιγο ξεκινησε η παρτουζα στον καναπε

Giorgos 1987

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
86
Πόντοι
0
Η χοντρη ηρθε κατα τις 2 νομιζω, κανανε βολτες στο σινεμα και μετα απο λιγο ξεκινησε η παρτουζα στον καναπε
2 ηωρα έβλεπα όνειρο..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

?

Giorgos 1987

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
86
Πόντοι
0
Ήρθε ένα ζευγάρι μεγάλο σε ηλικία αλλά στο τέταρτο έφυγαν!!

redheadnympho

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2015
Like
669
Πόντοι
81
και εμείς που πήγαμε!!!ζόμπι,με στήνει στα 4 στην καμπίνα τον πιπωνω και λέω ποιος θα με γαμησει πρώτος, ΖΟΜΠΙ!!!!αφεντη συγνωμη ,ακόμη γελάει

Newmanforsex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2021
Like
1.049
Πόντοι
200
Τι τραβάς και εσύ ρε κούκλα, πολλά τα Ζόμπι στις μέρες μας!

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.744
Πόντοι
6.255
και εμείς που πήγαμε!!!ζόμπι,με στήνει στα 4 στην καμπίνα τον πιπωνω και λέω ποιος θα με γαμησει πρώτος, ΖΟΜΠΙ!!!!αφεντη συγνωμη ,ακόμη γελάει
Σου δοθηκε ευκαιρια για κατι αλλο μονιμο αλλα.......

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.744
Πόντοι
6.255
Για το πρόβλημα που αναφέρετε η Redheadnympho Υπάρχει λύση και αυτό ισχύει για όλα τα ζευγάρια που πάνε στα σινεμά για παιχνίδι ειτε σαν ζευγαρι η μονη γυναικα απλά βγάζουν μία ανακοίνωση εδω μεσα ότι την τάδε μέρα και τάδε ώρα θα είμαστε εκεί και θέλουμε να παίξουμε με τόσα άτομα 2-3 όσα θέλουν από κει και πέρα μπαίνουν σε μία καμπίνα στο σινεμά που είναι και βάζουνε τον αριθμό ατόμων που θέλουν ενα-ενα ή ανα δυο τόσο απλά
Το ιδιο μπορει να γινει και οχι μονο σε σινεμα αλλα και σε ξενοδοχειο με τα εξοδα να τα πληρωνουν οι παρευρισκομενοι
Εγω με φιλους εχω παιξει με ζευγαρια σε ξενοδοχειο που γνωρισα σε σινεμα η και απο αγγελιες σε site οπως το kanesex το sexaki και αλλα
Προσοχη στα sote ομως διοτι παιζουν και επαγγελματιες
Νομιζω οτι εδωσα λυση
Και ρε παιδια ας πργανωθουμε οι στρεϊτ εδω μεσα ωστε να μπορει να γινει παοχνιδι με ζευγαρια που θελουν εχω πειρα σ αυτο και νομιζω πτι ειναι καλυτερα ετσι

Τελευταία τροποποίηση:

Giorgos 1987

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
86
Πόντοι
0
Είναι κανείς εκεί τώρα?παίζει τίποτα?λέω να πάω σε λίγο .

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Για το πρόβλημα που αναφέρετε η Redheadnympho Υπάρχει λύση και αυτό ισχύει για όλα τα ζευγάρια που πάνε στα σινεμά για παιχνίδι ειτε σαν ζευγαρι η μονη γυναικα απλά βγάζουν μία ανακοίνωση εδω μεσα ότι την τάδε μέρα και τάδε ώρα θα είμαστε εκεί και θέλουμε να παίξουμε με τόσα άτομα 2-3 όσα θέλουν από κει και πέρα μπαίνουν σε μία καμπίνα στο σινεμά που είναι και βάζουνε τον αριθμό ατόμων που θέλουν ενα-ενα ή ανα δυο τόσο απλά
Το ιδιο μπορει να γινει και οχι μονο σε σινεμα αλλα και σε ξενοδοχειο με τα εξοδα να τα πληρωνουν οι παρευρισκομενοι
Εγω με φιλους εχω παιξει με ζευγαρια σε ξενοδοχειο που γνωρισα σε σινεμα η και απο αγγελιες σε site οπως το kanesex το sexaki και αλλα
Προσοχη στα sote ομως διοτι παιζουν και επαγγελματιες
Νομιζω οτι εδωσα λυση
Και ρε παιδια ας πργανωθουμε οι στρεϊτ εδω μεσα ωστε να μπορει να γινει παοχνιδι με ζευγαρια που θελουν εχω πειρα σ αυτο και νομιζω πτι ειναι καλυτερα ετσι
Φίλε σου είναι δύσκολο να βάζεις τελείες ή κόμμα για να καταλάβουμε τι γράφεις;

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Εγώ είμαι μέσα έχει μια κροςςς αλλά γενικά λίγο κόσμο

redheadnympho

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2015
Like
669
Πόντοι
81
Οποίος έχει 20 πόντους και πάνω
Και δυνατούς , όχι ψόφια πράγματα
Να έρθει πμ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom