Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

oddis

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2019
Like
68
Πόντοι
0
Να σας ρωτήσω εγω κατι. Για να μπω μου χτυπανε το πιστοποιητικό με την εφαρμογή, το δειχνεις απλα χωρίς να δπυνε τα στοιχεία σου ή δεν συο ζητάνε καν;

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.192
Πόντοι
2.477
Ξέχασε να βάλει πουτανες πάλι τώρα που θα αρχίσει ο χειμώνας να έρθουν τα ζευγάρια και τα Λιγουρία θα κάνουν κέφι εγώ είμαι φανατικός οπαδός του μπουρδέλου δεν γουστάρω να πληρώνω να έχω τον κάθε τυχαίο να μου λέει την μαλάκια του το παρελθόν έσβησε για εμένα κοιτάω το μέλλον έχω μια γκόμενα αν τύχει καί την ψυσω θα έρθουμε οι θα την πάω στο 2&2 στο Πειραιά για καλητερα μήν Μίνω με την ψωλή στο χαιρι η κάνω τους ανθρώπους χαρούμενους
Τα μπουρδέλα στην Φυλής είναι μπροστά κάνουν και λειτουργικά το τσονταδικο είναι για τους δροσερούς τα ζευγάρια τα σωστά πάνε σε ξενοδοχείο η σε μπαρ ανταλλαγής συντρόφον τα υπόλοιπα είναι γούστα του ματάκια του αρρώστου ανθρώπου ωραίος χώρος το σινεμά αλλά για μια βόλτα για εμπειρία
Ο λογος που τα γραφεις αυτα?Θελεις να μας προφυλαξεις απο κατι?Εχει καποιο τερας εκει μεσα?

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Ο λογος που τα γραφεις αυτα?Θελεις να μας προφυλαξεις απο κατι?Εχει καποιο τερας εκει μεσα?
Κάντε μια βόλτα για εμπειρία δροσερούς έχει πάντως εκεί μέσα τέρας δεν έχει

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Καλως,με καλυψες!
Η ζωή μας είναι μικρή για αυτό πρέπει να κάνουμε ότι μας ευχαριστεί και γελάμε έτσι λοιπόν κάνε μια βόλτα και αν δεις κάτι περίεργο απλά γελά έχει εκεί μέσα περίεργα και παράξενα πολλά θα ευχαριστήθεις γέλιο

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Να σας ρωτήσω εγω κατι. Για να μπω μου χτυπανε το πιστοποιητικό με την εφαρμογή, το δειχνεις απλα χωρίς να δπυνε τα στοιχεία σου ή δεν συο ζητάνε καν;
Στο μαγαζί μπενεις με την σύντροφό σου μπροστά να δείξει τα χαρτιά και να πληρώσει το χαράτσι και εσύ αρχοντικά πας από πίσω με την μάσκα σού κύριος και δεν σε περνει χαμπάρι κάνεις αν στο παρελθόν είχες προβλήματα έτσι μπήκα εγώ τουλάχιστον και ευχαρίστησα τον κόσμο

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.192
Πόντοι
2.477
Η ζωή μας είναι μικρή για αυτό πρέπει να κάνουμε ότι μας ευχαριστεί και γελάμε έτσι λοιπόν κάνε μια βόλτα και αν δεις κάτι περίεργο απλά γελά έχει εκεί μέσα περίεργα και παράξενα πολλά θα ευχαριστήθεις γέλιο
Δεν αντιλεγω!Εκανα βολτες προ καραντινας.οσο με εβγαζε το προγραμμα μου,συχνα !Εχω δει εκει μεσα και τα περιεργα και τα παραξενα,εχω δει και δροσερους οπως εγραψες παραπανω και ζευγαρια και τσακωμους!Δεν πηγαινω για να γελασω εκει!Πηγαινω για ολη την εμπειρια,για τα γουστα μου τα διαφορετικα,για το ματι ή και για συμμετοχη αν κατσει!

Εφοσον δεν τα πας καλα εσυ με το μαγαζι

παραδειγμα,
σου λερωσε ο τοιχος το μπουφαν σου
δεν επρεπε να καθησεις στην καρεκλα του σκηνοθετη
στραβοπατησες στο σκαλοπατι
σου εκοψε την ακρη της αποδειξης ο ταμιας
δεν σε αφησαν να παρεις καραμελα
ετρεχε το καζανακι

δεν υπαρχει λογος να βγαζει "χολη" γραπτη!

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Μυστη ξεροχυσαμε αγρια με τσονταδικο downtown.
Δεν έχει καλτ καταστάσεις το μαναδικο καλτ που έχει είναι όταν μπει ζευγάρι στο μαγαζί βλέπεις τα ζόμπι να το περνούν στο κατόπι λες και είναι εξωγήινοι

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Δεν αντιλεγω!Εκανα βολτες προ καραντινας.οσο με εβγαζε το προγραμμα μου,συχνα !Εχω δει εκει μεσα και τα περιεργα και τα παραξενα,εχω δει και δροσερους οπως εγραψες παραπανω και ζευγαρια και τσακωμους!Δεν πηγαινω για να γελασω εκει!Πηγαινω για ολη την εμπειρια,για τα γουστα μου τα διαφορετικα,για το ματι ή και για συμμετοχη αν κατσει!

Εφοσον δεν τα πας καλα εσυ με το μαγαζι

παραδειγμα,
σου λερωσε ο τοιχος το μπουφαν σου
δεν επρεπε να καθησεις στην καρεκλα του σκηνοθετη
στραβοπατησες στο σκαλοπατι
σου εκοψε την ακρη της αποδειξης ο ταμιας
δεν σε αφησαν να παρεις καραμελα
ετρεχε το καζανακι

δεν υπαρχει λογος να βγαζει "χολη" γραπτη!
Το μαγαζί είναι ο παράδεισος για τον ματάκια και τους δροσερούς ανθρώπους ο άνθρωπος που το έχει θα πρέπει να καλά γιατί κανείς τους ανθρώπους χαρούμενους

oddis

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2019
Like
68
Πόντοι
0
Στο μαγαζί μπενεις με την σύντροφό σου μπροστά να δείξει τα χαρτιά και να πληρώσει το χαράτσι και εσύ αρχοντικά πας από πίσω με την μάσκα σού κύριος και δεν σε περνει χαμπάρι κάνεις αν στο παρελθόν είχες προβλήματα έτσι μπήκα εγώ τουλάχιστον και ευχαρίστησα τον κόσμο
Ρωταω επειδη εγω θελω να ερθω μονος και οπως ειναι φυσικο δεν θελω ο αλλος να δει το ονοματεπώνυμο μου

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Ρωταω επειδη εγω θελω να ερθω μονος και οπως ειναι φυσικο δεν θελω ο αλλος να δει το ονοματεπώνυμο μου
Αυτή είναι νέα εποχή που ζούμε ας πρωσαρμοστουμε αλιος βλέπουμε τσόντα στο κινητό μας η γαμαμε στο μπουρδέλο

• Like
Αντιδράσεις: oddis

oddis

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2019
Like
68
Πόντοι
0
Αυτή είναι νέα εποχή που ζούμε ας πρωσαρμοστουμε αλιος βλέπουμε τσόντα στο κινητό μας η γαμαμε στο μπουρδέλο
Η αλήθεια δυστυχώς ειναι αυτη αλλα απο την στιγμη που δεν σου κανουν ταυτοπροσωπια θα επρεπει απλα να τους δειχνεις οτι εχεις πιστοποιητικό απο μακριά χωρις να βλεπουν προσωπικά στοιχρια κατα την γμωμη μου

gay_johnjohn

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2020
Like
319
Πόντοι
21
απορώ που απαντάτε σε ορισμένους σοβαρά σε αυτά που γράφουν....αυτοί που κατηγορούν είναι οι πιο μόνιμοι θαμώνες του μαγαζιού...όσο για τους ``άντρακλες`` που αναφέρονται συνεχώς σε ``δροσερούς`` ξέρουμε πως συμπεριφέρονται μέσα σε τέτοιους χώρους...μεταμορφώνονται σε πιο δροσερούς από τους δροσερούς...
Ο χώρος έχει γίνει πολύ καλός...ουσιαστικά ανακαινισμένος και όχι για τα μάτια...βέβαια η τιμή του είναι πολύ ακριβή όταν με 5 € μπαίνεις στα σινεμά της Ομόνοιας έστω φυσικά και χωρίς την ανάλογη ποιότητα...
Χθες το μεσημέρι εμφανίστηκε ζευγάρι περί τα 45 χρ. η κυρία λεπτή, μάλλον ρωσίδα από την προφορά, όχι κάτι ιδιαίτερο εμφανισιακά ,οι οποίοι αφού γύρισαν όλους τους χώρους βρέθηκαν να πηδιούνται σα καναπέ του πρώτου ας πούμε ορόφου του υπογείου....την κυρία την πήδηξαν 3 άνδρες ακόμα όσο έμεινα εκεί αλλά χωρίς ιδιαίτερη συμμετοχή από εκείνη...απλά στήθηκε και την πηδούσαν....μου έκανε λίγο στημένο το όλο σκηνικό...ίσως όμως και να μην ήταν...
Πάντως συγχαρητήρια για τους υπέροχους χώρους που δημιούργησε ο ιδιοκτήτης σε δύσκολους καιρούς λόγω μέτρων...
Ξαναλέω με αρκετό ακριβό εισιτήριο για όσους ειδικά είναι θαμώνες και όχι για κάποιον που θα πάει μια φορά τον μήνα !!!!

Semis35

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2017
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
1
Δεν καταλαβαινω το κολλημα μερικων. Ναι οκ εχει δροσερούς το σινεμα αλλα αποτι θυμαμαι εχει και αντιστοιχες πουτσες που τους πηδανε, πιπωνουν κλπ αρα καλα κανουν και πανε. Η γκρινια για τα ζευγαρια που δεν ερχονται καλο θα ειναι να μετριαστει λίγο. Και να θελουν να ερθουν μιση ματια να ριξουν εδω μεσα δν προκειται να κανουν τον κοπο συν οσοι τολμησαν ενιωσαν σαν λεια αρπακτικων πτεροδακτυλων. Οσο για κατι μορφες που κυκλοφορουν εκει νομιζω ειναι στο σωστο μερος εφοσον δε γίνονται ενοχλητικοι.
Οπως και να εχει αυτο ειναι το σιμεμα και όποιος θελει πάει. Οποιος δεν καυλωνει ας παει αλλου, δεν έχουμε ορεξη να διαβαζουμε τη γκρινια του γιατι δεν ειναι οπως αυτος θα ηθελε.

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Αυτη την στιγμη ζευγαρι εντος
Το Νοέμβρη που θα πάρω τα μονοπάτια του Μεταξουργείου θα έρθουμε κάτσε να κρυώσει λίγο ο καιρός εγώ πάντως τους δροσερούς τους ευχαριστώ άνθρωποι είναι και αυτοί

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Από ποιότητα προβολής πως είναι τα πράγματα; Τα μηχανήματα άλλαξαν ή είναι τα ίδια; Σε αυτό το εισιτήριο θα έπρεπε να παίζει σε 4Κ και όχι ξεθωριασμένο
:zombie: :shit: :zombie: :shit:

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Από ποιότητα προβολής πως είναι τα πράγματα; Τα μηχανήματα άλλαξαν ή είναι τα ίδια; Σε αυτό το εισιτήριο θα έπρεπε να παίζει σε 4Κ και όχι ξεθωριασμένο
:zombie: :shit: :zombie: :shit:
Κανένας δεν πάει για την ταινία άλλος πάει για ζευγάρια άλλος για να παρκάρει στην κωλαρα του κάνα μερακλή κυρίως για γούστα χώρος είναι καλός εγώ που πηγα με πιποσαν οι δροσεροί με φωνάζουν πατέρα τώρα τελιοσε ο καπτεν

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Κανένας δεν πάει για την ταινία άλλος πάει για ζευγάρια άλλος για να παρκάρει στην κωλαρα του κάνα μερακλή κυρίως για γούστα χώρος είναι καλός εγώ που πηγα με πιποσαν οι δροσεροί με φωνάζουν πατέρα τώρα τελιοσε ο καπτεν
Θα μπορούσε τότε να λέγεται κάπως αλλιώς και όχι σινεμά τότε. "Club Το δροσερό αγόρι" ή κάπως έτσι.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.306
Πόντοι
7.885
Δεν έχει καλτ καταστάσεις το μαναδικο καλτ που έχει είναι όταν μπει ζευγάρι στο μαγαζί βλέπεις τα ζόμπι να το περνούν στο κατόπι λες και είναι εξωγήινοι
Μυστη αυτα τα ζομπι δεν τα σταματαει τιποτα. Ουτε ιοι,ουτε σεισμοι, ουτε μετεωριτες. Αραγε φανηκαν ο μαλλιας και γιωργος ο ψηλος?? Σιγουρα τους εχει τεραστια αναγκη ο χωρος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom