Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

STG85

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2016
Like
130
Πόντοι
0
Όχι δεν ήταν η Ναντια, αυτή ήταν κοντουλα και αδύνατη με ωραίο βυζακι σιλικονατο, πήρε αρκετό κόσμο μέχρι που τελείωσε αυτός που ήταν μαζί της και μετά έφυγαν.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.239
Πόντοι
7.885
Το μαγαζί άνοιξε και είναι αρκετά διαφορετικό. Έχει μειώσει αρκετά τους ελεύθερους χώρους και έχει δημιουργήσει αρκετά πιο prive σημεία. Ομοίως και στο υπόγειο όπου έχει μικρύνει παλιότερους χώρους για να δημιουργήσει μικρότερους και περισσότερους. Άποψη μου όμως ότι το παράκανε με αποτέλεσμα να εχει πολλούς μεν αλλά μικρούς χώρους. Τα εισητηρια για μένα απαράδεκτα… 10 ο πάνω χώρος 12 και οι 2 και 15 το ολοήμερο!!!! Σοβαρά τώρα;;;; 15 ολοήμερο…;;;τέλος η αποψινή βραδιά έβγαλε μεν τα λεφτά της… με την Έλενα ( μάλλον βίζιτα αλλά καθόλου δε με νοιαζει) αλλά σίγουρα το ξανασκέφτεσαι για να πας!
Μυστη ξεροχυσαμε πολυ δυνατα, το εχουμε ηδη πελωρια αναγκη. Ολοημερο 15 οντως ακουγονται πολλα, αλλα καπου τοσα θα δωσεις για να μπεις και σε μια σαουνα η και για μια απλη καταθεση στους διπλανους οικους.

STG85

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2016
Like
130
Πόντοι
0
Μυστη ξεροχυσαμε πολυ δυνατα, το εχουμε ηδη πελωρια αναγκη. Ολοημερο 15 οντως ακουγονται πολλα, αλλα καπου τοσα θα δωσεις για να μπεις και σε μια σαουνα η και για μια απλη καταθεση στους διπλανους οικους.
Ναι αλλά στους διπλανούς οίκους η κατάθεση είναι εγγυημένη και με πολλές επιλογές… στο Adult το πιο πιθανό είναι να φυγεις με το πουλί στο χερι.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.239
Πόντοι
7.885
Ναι αλλά στους διπλανούς οίκους η κατάθεση είναι εγγυημένη και με πολλές επιλογές… στο Adult το πιο πιθανό είναι να φυγεις με το πουλί στο χερι.
Μυστη απλα το ανεφερα σαν κοστος. Στο τσονταδικο δεν πας για καταθεση αλλα για την καλτιλα. Μπορεις να το δεις και σαν ημιδιαμονη σ εναν ρομαντικο σκοτεινο χωρο. Βλεπω τα γεροντια να ριχνουν δυνατους υπνους στο νεο adult. Προτεινω μια εκπτωση για τα μελη του bou που γραφουν στο θρεντ.

antopet

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
0
Το μαγαζί άνοιξε και είναι αρκετά διαφορετικό. Έχει μειώσει αρκετά τους ελεύθερους χώρους και έχει δημιουργήσει αρκετά πιο prive σημεία. Ομοίως και στο υπόγειο όπου έχει μικρύνει παλιότερους χώρους για να δημιουργήσει μικρότερους και περισσότερους. Άποψη μου όμως ότι το παράκανε με αποτέλεσμα να εχει πολλούς μεν αλλά μικρούς χώρους. Τα εισητηρια για μένα απαράδεκτα… 10 ο πάνω χώρος 12 και οι 2 και 15 το ολοήμερο!!!! Σοβαρά τώρα;;;; 15 ολοήμερο…;;;τέλος η αποψινή βραδιά έβγαλε μεν τα λεφτά της… με την Έλενα ( μάλλον βίζιτα αλλά καθόλου δε με νοιαζει) αλλά σίγουρα το ξανασκέφτεσαι για να πας!
με πιστοποιητικο εμβολιασμου? ή και ράπιντ? με τι μπαινεις?

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.744
Πόντοι
6.255
Όχι δεν ήταν η Ναντια, αυτή ήταν κοντουλα και αδύνατη με ωραίο βυζακι σιλικονατο, πήρε αρκετό κόσμο μέχρι που τελείωσε αυτός που ήταν μαζί της και μετά έφυγαν.
Και κατα τι ωρα μπηκε το ζευγαρι περιπου και τι ωρα εφυγαν για να καταλαβω αν μπηκαν για cocklud φαση ή για κατι αλλο

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Το έφερε πάλι στα ίδια 15 ευρώ και να περιμένουμε σαν τα ζώα να έρθει ζευγάρι και να έρχεται ζευγάρι και να περιμένουμε τα ζώα φαγητό ντροπή σάς τραβάτε στα μπουρδέλα δεν αξίζει ούτε να το σκεφτούμε με 5 ευρώ εισιτήριο ίσως κάνουμε μια επίσκεψη

ststory

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
12
Πόντοι
1
Πάντως Πεμπτη απόγευμα που περνούσα απ' έξω ηταν ανοιχτό και έκαναν φουλ εργασίες

STG85

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2016
Like
130
Πόντοι
0
Μπαίνεις με επίδειξη πιστοποιητικού… χοντρή μαλακια… γιατί πλέον ξέρουν full ονοματεπώνυμο σε όποιον πάει.
Το «ζευγάρι» ήρθε κατά τις 11:30 και έκατσαν κανα 40 λεπτό!

Giannis Agiannis82

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2016
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
0
Σαββατο μεσημερι κατα τις 16:30 και ειπα να κανω καταδρομικη στον Ανακαινισμενο χωρο του ΑΤ
(απο εδω και περα μαλλον θα ονομαζεται Downtown).
Eδωσα το τιμιο 10αρικο μου και το πιστοποιητικο..
Στον χωρο του σινεμα (γιατι στο υπογειο δεν πηγα) εχουν αλλαξει αρκετα και προς το καλυτερο θα ελεγα.

Πολλα δωματιακια κατω με glory holes στα αριστερα οπως μπαινεις κ εναν τοιχο λιγο αχρειαστο και πανω κλειστος εξωστης οπου παιρνεις ματι μεγαλη οθονη και τους κατω χωρους, αλλα με ενα "μινι σινεμαδακι "στην θεση του ..Στα αλλα πανω κατω τα ιδια οπως τα θυμαστε.
Επι το εργον τωρα, εκατσα μεχρι τις 7+ οπου για καλη μου τυχη εσκασε 7 παρα ζευγαρι με ξανθια καπου γυρω στα 50 με μεγαλο στηθος και αλανικο υφακι και ενα ψηλο τυπα σιγουρα μυστη.
Κλειστηκαν σε ενα δωματιακι κατω οπου ξεκινησε πιπα
στον δικο της με μενα να παιρνω το ματι μου απο gloryhole (βασικα σαν μεγαλα τετραγωνα ειναι),
ο τυπας τελειωσε μετα απο αρκετα δυνατη προσπαθεια της κοπελας, στην συνεχεια επιδειξα την πραματια μου οπου με το προφυλακτικο φορεμενο ξεκινησε χειρομαλακια με πιπουλα...Η κοπελα ειχε ταλεντο οπου σε λιγα λεπτα
τελειωσα!...Ευχαριστησα και τους αφησα!...Δεν ξερω εαν εκατσαν παραπανω και χαρηκε κ αλλος κοσμος την παρουσια τους
αλλα γενικα οσοι ηταν στην πλειοψηφια τους ηταν δροσεροι!

Γενικο συμπερασμα ειναι οτι περασα καλα διοτι ημουν κ τυχερος που πετυχα κ επαιξα εστω και ετσι με ζευγαρι,
σαν χωρος πολυ καλος, οι τουαλετες που πλεον ειναι εσωτερικα του σινεμα ειναι πραγματικα πεντακαθαρες οπως και γενικα ο χωρος (μεχρι ποτε θα δειξει).
Τωρα για την τιμη ελευθερη αγορα εχουμε, οποιος θελει δινει οποιος θελει οχι...δεν λεω οτι δεν ειναι τσιμπημενο αλλα δεν σε βαζουν με το ζορι να πληρωσεις..Επιλογη σου ειναι!..Αυτα

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.239
Πόντοι
7.885
Σαββατο μεσημερι κατα τις 16:30 και ειπα να κανω καταδρομικη στον Ανακαινισμενο χωρο του ΑΤ
(απο εδω και περα μαλλον θα ονομαζεται Downtown).
Eδωσα το τιμιο 10αρικο μου και το πιστοποιητικο..
Στον χωρο του σινεμα (γιατι στο υπογειο δεν πηγα) εχουν αλλαξει αρκετα και προς το καλυτερο θα ελεγα.

Πολλα δωματιακια κατω με glory holes στα αριστερα οπως μπαινεις κ εναν τοιχο λιγο αχρειαστο και πανω κλειστος εξωστης οπου παιρνεις ματι μεγαλη οθονη και τους κατω χωρους, αλλα με ενα "μινι σινεμαδακι "στην θεση του ..Στα αλλα πανω κατω τα ιδια οπως τα θυμαστε.
Επι το εργον τωρα, εκατσα μεχρι τις 7+ οπου για καλη μου τυχη εσκασε 7 παρα ζευγαρι με ξανθια καπου γυρω στα 50 με μεγαλο στηθος και αλανικο υφακι και ενα ψηλο τυπα σιγουρα μυστη.
Κλειστηκαν σε ενα δωματιακι κατω οπου ξεκινησε πιπα
στον δικο της με μενα να παιρνω το ματι μου απο gloryhole (βασικα σαν μεγαλα τετραγωνα ειναι),
ο τυπας τελειωσε μετα απο αρκετα δυνατη προσπαθεια της κοπελας, στην συνεχεια επιδειξα την πραματια μου οπου με το προφυλακτικο φορεμενο ξεκινησε χειρομαλακια με πιπουλα...Η κοπελα ειχε ταλεντο οπου σε λιγα λεπτα
τελειωσα!...Ευχαριστησα και τους αφησα!...Δεν ξερω εαν εκατσαν παραπανω και χαρηκε κ αλλος κοσμος την παρουσια τους
αλλα γενικα οσοι ηταν στην πλειοψηφια τους ηταν δροσεροι!

Γενικο συμπερασμα ειναι οτι περασα καλα διοτι ημουν κ τυχερος που πετυχα κ επαιξα εστω και ετσι με ζευγαρι,
σαν χωρος πολυ καλος, οι τουαλετες που πλεον ειναι εσωτερικα του σινεμα ειναι πραγματικα πεντακαθαρες οπως και γενικα ο χωρος (μεχρι ποτε θα δειξει).
Τωρα για την τιμη ελευθερη αγορα εχουμε, οποιος θελει δινει οποιος θελει οχι...δεν λεω οτι δεν ειναι τσιμπημενο αλλα δεν σε βαζουν με το ζορι να πληρωσεις..Επιλογη σου ειναι!..Αυτα
Μυστη ξεροχυσαμε αγρια με τσονταδικο downtown.

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Έχω μπει ήδη απλά έχω ξεχάσει το παρελθόν δεν θυμάμαι τίποτα εσύ ψάξε λίγο γιατί απασχολεί το όνομα σου στην αστυνομία

Zeygariathens

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2021
Like
242
Πόντοι
20
Συναγωνιστη ποια ειναι αυτη η Ελενα που λες ηρθε εκει και την παρτουζοσατε και πως ειναι εμφανησιακα και τι ωρα μπηκε
Ρωταω επειδη θυμαμαι εκει παλια ερχοταν η ξανθια η Ναντια που τελικα ηταν βυζιτα οποτε τα ΑΤ το συνηθιζει να φερνει βυζιτες ή και ζευγαρια ταχα μου οτι ηρθαν μονο του για να παρτουζωθει η γυναικα (ειχα παρει αριθμο πινακιδας οχηματος ζευγαριου και εμαθα πολλα κανοντας μια μικρη ερευνα)
Α ωραία .. θα πρέπει να έρθουμε με ταξί δλδ άμα το αποφασίσουμε ..

lithium

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2013
Like
99
Πόντοι
0
Επίσκεψη Σάββατο βράδυ από περιέργεια να δω το νέο χώρο.
Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά κατά τη γνώμη μου. Μοντέρνα αισθητική, πολύ καθαρός. Έχουν δημιουργηθεί πιο πολλοί χώροι για παιχνίδι, ανοιχτοί και πριβέ και στα 3 επίπεδα. Η ατμόσφαιρα ευχάριστη και ο κλιματισμός και ο εξαερισμός λειτουργούν σωστά. Επίσης οι προβολές στις καμπίνες δείχνουν hi-def, όχι όπως παλιά. Ο χώρος του καπνιστηρίου παλιά αντικαταστάθηκε από πιο ευρύχωρες τουαλέτες. Μόνο τεχνικό μειονέκτημα που εντόπισα είναι ο θόρυβος από τις σκάλες προς το πατάρι που ακούγεται ενοχλητικά στον ακριβώς από κάτω χώρο. Πάντως είναι μια καλή επιλογή για να ξεκαυλώσεις. Αλλά το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι η απουσία γυναικών... πολύ πίκρα.

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Ξέχασε να βάλει πουτανες πάλι τώρα που θα αρχίσει ο χειμώνας να έρθουν τα ζευγάρια και τα Λιγουρία θα κάνουν κέφι εγώ είμαι φανατικός οπαδός του μπουρδέλου δεν γουστάρω να πληρώνω να έχω τον κάθε τυχαίο να μου λέει την μαλάκια του το παρελθόν έσβησε για εμένα κοιτάω το μέλλον έχω μια γκόμενα αν τύχει καί την ψυσω θα έρθουμε οι θα την πάω στο 2&2 στο Πειραιά για καλητερα μήν Μίνω με την ψωλή στο χαιρι η κάνω τους ανθρώπους χαρούμενους

• Χαχα
Αντιδράσεις: geoMan

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Τα μπουρδέλα στην Φυλής είναι μπροστά κάνουν και λειτουργικά το τσονταδικο είναι για τους δροσερούς τα ζευγάρια τα σωστά πάνε σε ξενοδοχείο η σε μπαρ ανταλλαγής συντρόφον τα υπόλοιπα είναι γούστα του ματάκια του αρρώστου ανθρώπου ωραίος χώρος το σινεμά αλλά για μια βόλτα για εμπειρία

• Like
Αντιδράσεις: fil69

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom