John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Καλά Χριστούγεννα το βλέπω εγώ παιδες με αυστηρά κριτήρια
Τι κορμί είναι αυτό στη φωτογραφία. Δώσε φώτα σε παρακαλώΣε 4 μήνες θα είμαστε εκεί
Τι εννοείς φίλε;Όποιος έχει στόχους στην ζωή του φενετε εδώ εγώ έγινε η ζωή μου μια τούμπα πήγα στην κωλαση καί γύρισα τώρα λοιπόν που ήρθα θά δείτε άλλο έργω μερικοί εδώ μέσα που με γνώριζεται και έξω όπως ο xmaster καί άλλα πρόσωπα ξέρουμε αυτοί ποίοι είναι ...........!!!!!
Τυπε δεν αντεχουμε αλλο με το ανταλτ κλειστο. Το εχουμε τεραστια αναγκη.Καλά Χριστούγεννα το βλέπω εγώ παιδες με αυστηρά κριτήρια
Το ξέρω αλλά ο Έλληνας είναι περίεργος άνθρωπος τό σινεμά θα ανοίξει κάποια στιγμή ίσως μέσα στον επόμενο μήναΤυπε δεν αντεχουμε αλλο με το ανταλτ κλειστο. Το εχουμε τεραστια αναγκη.
Ραδιόφωνο αρβύλα λένε πολλοί εδώ και καιρόμου ειπαν οτι θα ανοιξει συντομα, μπορει και την ερχομενη βδομαδα. θα δειξει λοιπον αν ισχυει..
Μου το ειπε φιλος που οπως μου ειπε τους πηρε τηλεφωνο και του ειπαν οτι θα ανοιξουν αμεσα. ισως και την επομενη βδομαδα. εδω ειμαστε και θα δουμε αν ισχυει τελικα..Ραδιόφωνο αρβύλα λένε πολλοί εδώ και καιρότ
Αντε τυπε,δεν κρατιομαστε, το εχουμε τεραστια αναγκη. Μην ξεχασουν τον μαλλια και να ετοιμαζουν την καρεκλα του σκηνοθετη στην εισοδο για τον γιωργο τον ψηλο.μου ειπαν οτι θα ανοιξει συντομα, μπορει και την ερχομενη βδομαδα. θα δειξει λοιπον αν ισχυει..
Βγάλανε δημοσίευση στο fb ανοίγει σήμερα ..μου ειπαν οτι θα ανοιξει συντομα, μπορει και την ερχομενη βδομαδα. θα δειξει λοιπον αν ισχυει..
Άντε να πάει ένα ζευγάρι να μας πει εντυπώσεις ..Μέσα στον επόμενο μήνα θα κάνω την επίσκεψη μου μαζί με την σύντροφό μου θα ενημερώσουμε εδώ για την ημέρα
Και θα έρθει και βρομιλος μετά και δέσαμεΠάλι θα μαζευτεί η αφρόκρεμα στον χώρο. Αν δεν ανοίξει το Κοσμοπολίτ και το Αβέρωφ η κατάσταση δεν σώζεται
Συναγωνιστη ποια ειναι αυτη η Ελενα που λες ηρθε εκει και την παρτουζοσατε και πως ειναι εμφανησιακα και τι ωρα μπηκεΤο μαγαζί άνοιξε και είναι αρκετά διαφορετικό. Έχει μειώσει αρκετά τους ελεύθερους χώρους και έχει δημιουργήσει αρκετά πιο prive σημεία. Ομοίως και στο υπόγειο όπου έχει μικρύνει παλιότερους χώρους για να δημιουργήσει μικρότερους και περισσότερους. Άποψη μου όμως ότι το παράκανε με αποτέλεσμα να εχει πολλούς μεν αλλά μικρούς χώρους. Τα εισητηρια για μένα απαράδεκτα… 10 ο πάνω χώρος 12 και οι 2 και 15 το ολοήμερο!!!! Σοβαρά τώρα;;;; 15 ολοήμερο…;;;τέλος η αποψινή βραδιά έβγαλε μεν τα λεφτά της… με την Έλενα ( μάλλον βίζιτα αλλά καθόλου δε με νοιαζει) αλλά σίγουρα το ξανασκέφτεσαι για να πας!