jimi09
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2019
- Like
- 56
- Πόντοι
- 1
Άνοιξε εκεί ήμουν σήμεραΕχω την εντυπωση οτι ανοιξε. Θα περασω συντομα για επιβεβαιωση...
Άνοιξε εκεί ήμουν σήμεραΕχω την εντυπωση οτι ανοιξε. Θα περασω συντομα για επιβεβαιωση...
Σήμερα 12-2 δεν πατισε κανίς μονος μου αραζα κατα τις 2-2.15 μπηκε ενας ηλικιωμένος γενικος χαλιά και χθες 3 άτομα ολα κ ολα ολο το απόγευμαάνοιξε αλλά από κόσμο νέκρα....
προ κορονοιουΤύπε πάντα τις Κυριακές έχει κοσμοσυρροή
Το φάγανε τα ζόμπι, οι πληρωμένες και οι πουσταλευριές.Αυτό το σινεμά είχε ανοίξει με σκοπό να μαζεύει και ζευγαράκια.Στις αρχές μάλιστα έκανε και βραδιές μόνο για ζευγάρια.Απ όσο βλέπω δεν ήταν βιώσιμο project κ αναγκάστηκε να γίνει μπάτε σκύλοι αλέστε για να επιβιώσει
την ερωτευτηκες τελικα?Ψηλέ αν είσαι εδώ μέσα, η κοπέλα ήταν πράγματι αστέρι!!! Μπράβο σου!!!Ομορφη, ευγενική και σεξυ τόσο όσο... θα χαρώ να τα ξαναπούμε.
Όχι ρε μεγάλε, τι είναι αυτά. Μουλωχτά αμά ήταν κανένα μπουρδελάκι στην επαρχία, αυτό θα πέσει καρφωτή με τη πρώτη χυλόπιτα που θα φάει ο πρώτος 60αρης εκεί μέσα. Βγες έξω φίλε, κάνε καμιά βόλτα και πέσε στο ψητό επιτόπου.Ξερει κανεις αν το ανοιγει στα μουλωχτα ο ιδιοκτητης καθολου;;; Ή εχουμε κανεναν να ξερει τον ιδιοκτητη;; Εξαρτηση εχουμε μιλαμε...