PoustraCross
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2018
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
εεεεε ενταξει αυτα παντα θα υπαρχουν, δεν μπορεις να τα περιορισεις!!!Ας μην υπήρχαν οι μαλακες να βγάζουν βίντεο και φωτογραφίες και θα δεις πως θα μαζεύονται πιο εύκολα.
εεεεε ενταξει αυτα παντα θα υπαρχουν, δεν μπορεις να τα περιορισεις!!!Ας μην υπήρχαν οι μαλακες να βγάζουν βίντεο και φωτογραφίες και θα δεις πως θα μαζεύονται πιο εύκολα.
Μια χαρά μπορείς, αν θέλει κάποιος πολλά γίνονται.εεεεε ενταξει αυτα παντα θα υπαρχουν, δεν μπορεις να τα περιορισεις!!!
εεεε και τι να κανεις μωρε? να τσακωθεις?Μια χαρά μπορείς, αν θέλει κάποιος πολλά γίνονται.
Ξέρω γω να υπερασπιστεις τον εαυτό σου; Λέω εγώ...εεεε και τι να κανεις μωρε? να τσακωθεις?
εμενα μου εχει τυχει να βλεπω εκει οτι με τραβανε, αλλα τι να κανω??
Εεεε ενταξει βρε συ, αμα ο αντρας θελει να κανει κατι, τι μπορω να πω και εγω???Ξέρω γω να υπερασπιστεις τον εαυτό σου; Λέω εγώ...
Ένας από τους κύριους λόγους που δεν έρχονται γυναίκες.
Κάποιοι άλλοι είναι ότι οι περισσότεροι πελάτες είναι σάπιοι εμφανισιακά και γενικά δεν σέβονται τίποτα
Στα σινεμά αυτά δεν πήγαιναν ποτέ γυναίκες. Έγιναν κάποιες προσπάθειες αλλά δεν ευδοκίμησαν. Τις περισσότερες που είχα δει μέσα σε προβολή έργου ήταν στο σινέ Βένος πριν δεκαετίες. Έχουν παίξει και κάποια event αλλά τα τσοντάδικα είναι για τις παθητικές και τους κάλτ τύπους. Παλιά πήγαιναν και οι στράιτ για ξεκαύλωμα που υπήρχε πολύ πείνα. Τσοντούλα τώρα βλέπεις στον υπολογιστή σου..
Τελευταία φωρα θυμάμαι σε έχυσα μέσα δεν πιστεύω να έγινα πατέρας και να μου ζητήσεις διατροφήEχει διάφορα θεματα η φαση εκει. Ενα βασικο ειναι η αρνηση χρησης προφυλακτικου απο καποιους.
Ναι και εμενα μου εεχει τυχει αυτο, αλλα επειδη παντα εχω πολλα προφυλακτικα μαζι μου, οσες φορες ειπα ευγενικα οτι θα πρεπει να του το φορεσω, ποτε κανενας δεν ειπε οχι μωρε!!Eχει διάφορα θεματα η φαση εκει. Ενα βασικο ειναι η αρνηση χρησης προφυλακτικου απο καποιους.
ναι αλλα δεν θα εκανε κακο να βαζανε και καποιες πιο αναπαυτικες καρεκλες για να μπορει να γινεται πιο ανετα καμια φαση!!Κινητικότητα μου είπε δροσερός είδε στο Αβέρωφ. Καθαριστές και τέτοια. Αλλά αυτός φαντάζεται πούτσες παντού οπότε το κόβω μούφα.
Η καθαριότητα σε αυτό το σινεμά μόνο καλό δεν κάνει. Όσο περισσότερη μπίχλα τόσο περισσότερη καλτ πελατεία
Ανοίγουν 28/5 και ίσως μελλοντικά για νά μπωρουμε να έχουμε πρόσβαση θα πρέπει νά έχουμε εμβολιαστεί,καλός όπως στα γυμναστήριαεχουμε καποιο νεο, για το ποτε ανοιγουν τα τσοντοσινεμσ?
Δεν πρόκειται αγαπητέ μου να σου ζητήσουν self test στα τσόνταδικά... Απλά καλό θα ήταν οποίοι πηγαίνουν για να μν μεταφέρουν ΑΚΌΜΑ έναν κίνδυνο (αρρώστια) να έχουν κάνει έστω την μια δόση.... Λέω εγώ τώρα... ????Ανοίγουν 28/5 και ίσως μελλοντικά για νά μπωρουμε να έχουμε πρόσβαση θα πρέπει νά έχουμε εμβολιαστεί,καλός όπως στα γυμναστήρια
Θα ανοίξει και αυτό να ξεχαρμανιασουν τα χαρμάνιαΑχ αχ ανυπομονώ να ανοίξει... Και φυσικά με μέτρα προστασίας..
Εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να το κανελεύθερα..Eχει διάφορα θεματα η φαση εκει. Ενα βασικο ειναι η αρνηση χρησης προφυλακτικου απο καποιους.
Πολυ λαθος θυμασαι.Τελευταία φωρα θυμάμαι σε έχυσα μέσα δεν πιστεύω να έγινα πατέρας και να μου ζητήσεις διατροφή
Με τα θέατρα ,σινεμά κλπ...Θα ανοίξει και αυτό να ξεχαρμανιασουν τα χαρμάνια