Καλημέρα . Ήταν βράδυ Παρασκευής 11 /9 είχαμε πάει για βόλτα με κάποιον φίλο Αθήνα και ενώ κάναμε ραντεβού με δυο κυρίες 37αρες (καφεδάκι ) γυρίζαμε για σπίτι. Στο γυρισμό πέφτει η ιδέα και περάσαμε από το σινεμά μπροστά , εκείνη την ώρα έμπαινε μέσα ένα ζευγάρι η ώρα ήταν 10 πάρα περίπου. Παρκάραμε μπήκαμε σε κάνα πεντάλεπτο και είχαν μπει στην καμπίνα κάτω αφού είχαν μαζευτεί εκεί καμία 10ρια άτομα και λέγανε ζευγάρι. Ζευγάρι… ξαφνικά ανοίγει την πόρτα ο κύριος ένας 45αρης και λέει ποιος θα μπει, μην χάνοντας χρόνο παίρνω τον φίλο και μπουκάρω, στα γόνατα μις 25αρα-28αρα με κοντό μαλλάκι τα βυζιά έξω με πλούσιο στήθος και μας λέει θέλω να σας Τσιμπουκώσω και να με χύσετε μάπα, γδυνόμαστε και η τύπισσά άρχισε να γλύφει εναλλάξ εμένα και τον φίλο μου βαθιά τσιμπούκια πνίξιμο και κάποια στιγμή λέει ο δικός της μωρή καριόλα σήμερα θα σε πνίξουν στα χύσια, έγλυφε τα αρχίδια μας και γενικά ήταν πολύ καΐλα το σκηνικό, την έχυσε ο δικός μου μάπα και μετά συνεχίζει να με γλύφει και να μου λέει χύσε με την καριόλα, τότε λέει φίλος εγώ θα βγω έξω σε περιμένω κάνει να βγει και μπαίνει μέσα ένας τυπάς 46αρης βλέπει την φάση και της τον δίνει πίπα εναλλάξ μαζί μου , να μην τα πολυλογώ ξανά χύσιμο στην μάπα από τον τυπά και αποχώρησε , με το που βγήκε μπήκε άλλος και άρχισε το ίδιο εγώ κρατιόμουνα να δω τι παίζει , ο τύπος της κατέβασε το παντελόνι και άρχισε να την δαχτυλιάζει και τσιμπούκωμα ξανά, ακολουθήσε χύσιμο του τύπου και αποχώρηση του εγώ ήμουνα έτοιμος ξαφνικά κατεβάζει το σορτσάκι ο δικός της τον πετάει και της λέει γλύψε πουτάνα θα σε χύσω 4 φορά σήμερα και αρχίζει βαθιά πίπα αρχίδια και πάει ξανά σε μένα όταν γύρισε ξανά σε αυτόν την αρπάζει από το μαλλί και άρχισε να ρίχνει χαστούκια στη μάπα και φτύσιμο , και της τον χώνει λαρύγγι , δεν άντεξα όταν ήρθε σε μένα έχυσα και την πασάλειψα μούρη έτσι χυμένη της γαμούσε ο δικός της το στόμα την έχυσε κι αυτός μάπα άπλα στο τέλος του πήρε την πούτσα και άρχισε να του γλύφει τα τελευταία χύσια του.. ντύθηκα βγήκα και βγήκε και αυτός έξω την άφησε να ετοιμαστεί, σε 4 λεπτά βγήκε πήγαν τουαλέτα μαζί και αποχώρησαν… όταν ετοιμαζόταν τον ρώτησα θα ξαναέρθετε και λέει ναι αλλά δεν ξέρω πότε.. του λέω να δώσω τηλέφωνο να μου πεις και έγινε μέχρι τώρα δεν έχω ενημέρωση… ελπίζω να αρχίσει να έχει κίνηση το μαγαζί εκεί….