Διαγραμμένο μέλος 192529
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 82
- Πόντοι
- 1
Ναι προμοταρα την μάνα σου αλλά τόσο σάπια που ήταν δεν άξιζε τον κόπο και την κατέβασα την αγγελία...προμοσιον
την αγγελια εννοουσα για προμοσιον ρε κωλοτρυπιδα οχι οτι κανεις εσυ προμοσιον,εχεις δικιο δεν αξιζει η μανα μου βαλε την δικια σου την πουτανα που αξιζει καθυστερημενεΝαι προμοταρα την μάνα σου αλλά τόσο σάπια που ήταν δεν άξιζε τον κόπο και την κατέβασα την αγγελία...
Μάθε τότε να γράφεις σωστές προτάσεις, άλλο τι εννοείς άλλο τι γράφειςτην αγγελια εννοουσα για προμοσιον ρε κωλοτρυπιδα οχι οτι κανεις εσυ προμοσιον,εχεις δικιο δεν αξιζει η μανα μου βαλε την δικια σου την πουτανα που αξιζει καθυστερημενε
Είναι αυτή που έρχεται με έναν τύπο που τη μαστιγώνει συνήθως;;Μεσημεριανή επίσκεψη, σήμερα. Μπήκα στις 14:00 και έφυγα λίγο πριν τις 16:00. Πλήρωσα απλό εισιτήριο, άφησα τα πράγματά μου στο ερμάριο και πέρασα στην σάλα. Μαζί μου μπήκε και ένας πατσαβούρας, μπάρμπας, σκούρος με μια σακούλα στο χέρι, τον οποίο είδα, αργότερα, να πιπώνει έναν άλλον μπάρμπα. Είχε κάτσει μπάστακας στην είσοδο και τον έσπρωξα για να περάσω, χωρίς να πει τίποτα. Εκτός από αυτόν, το σινεμά ήταν άδειο. Μετά από λίγα λεπτά ήρθαν κάποιοι μπαρμπάδες, όλοι τους λούγκρες. Μόνο ένας χοντρός με μούσι ήρθε και μου πρότεινε να μου κάνει τσιμπούκι, αλλά τον ακύρωσα, λέγοντάς του ότι δεν πηγαίνω με άνδρες. Μετά από καμιά ώρα, είδα ξαφνικά την υποτακτική ξανθιά. Αμέσως σηκώθηκα και την πλησίασα. Αυτή μιλούσε συνεχώς στο κινητό, πηγαίνοντας από εδώ και από εκεί. Της πρότεινα να μπούμε σε μία καμπίνα και δέχθηκε. Μου είπε ότι είναι υποτακτική, ότι ήταν εκεί ο αφέντης της και με ρώτησε τι θέλω να της κάνω. Της είπα να γδυθεί, να μου πάρει πίπα και να την χύσω στο πρόσωπο. Αυτή υπάκουσε και άρχισε να γδύνεται, επαναλαμβάνοντας ότι της έλεγα, για να τα ακούει ο αφέντης της. Έμεινε ολόγυμνη, αποκαλύπτοντας το μαυρισμένο, από τα μπάνια, κορμί της. Γδύθηκα και εγώ, την αγκάλιασα από πίσω και άρχισα να τρίβομαι πάνω στο σώμα της. Αυτή γύρισε και έβαλε το καυλί μου στο στόμα της. Ήμουν πάρα πολύ καυλωμένος, καθώς είχα να γαμήσω από τις 14 Φεβρουαρίου. Μόλις κατάλαβα ότι θα έχυνα, έπιασα την πούτσα μου, την έπαιξα και άρχισα να χύνω ασταμάτητα πάνω στο πρόσωπό της, κάνοντάς την χάλια. Αυτή βογκούσε δυνατά, για να την ακούει ο δικός της, ο οποίος ήταν στην γραμμή. Μετά από τόσο μεγάλη αποχή, έβγαλα πολύ πράμα. Εάν την βλέπατε, ήταν λες και κάποιος της πέταξε τούρτα στη μάπα. Βγήκα από την καμπίνα και άραξα στους αριστερούς καναπέδες, με σκοπό να φτιαχτώ και να την γαμήσω. Μετά από εμένα, μπήκε ένας χοντρός μπάρμπας, ο οποίος έκατσε μέσα περίπου μισή ώρα. Ήμουν απορροφημένος από την τσόντα και δεν κατάλαβα ότι η ξανθιά έφυγε. Δεν πειράζει, σκέφτηκα, εγώ το κομμάτι μου το είχα κάνει!
Πως και ετσι μεσημεριανη η ξανθια συνηθως έρχεται μετά τις 20:00 Τρίτη και Πέμπτη μία φορά την εβδομάδα και εσυ ησουν εκει οταν ηρθε τωρα η τυχερος εισαι η ειχες ενημερωθει οτι θα ερθει οπως και εγω ειχα το τηλεφωνο (μου το ειχε δωσει καποιος που ειναι και μελος εδω μεσα) της προηγουμενης ξανθιας της Ναντιας και ηξερα ποτε θα πηγαινε και εμφανιζομουν εκειΜεσημεριανή επίσκεψη, σήμερα. Μπήκα στις 14:00 και έφυγα λίγο πριν τις 16:00. Πλήρωσα απλό εισιτήριο, άφησα τα πράγματά μου στο ερμάριο και πέρασα στην σάλα. Μαζί μου μπήκε και ένας πατσαβούρας, μπάρμπας, σκούρος με μια σακούλα στο χέρι, τον οποίο είδα, αργότερα, να πιπώνει έναν άλλον μπάρμπα. Είχε κάτσει μπάστακας στην είσοδο και τον έσπρωξα για να περάσω, χωρίς να πει τίποτα. Εκτός από αυτόν, το σινεμά ήταν άδειο. Μετά από λίγα λεπτά ήρθαν κάποιοι μπαρμπάδες, όλοι τους λούγκρες. Μόνο ένας χοντρός με μούσι ήρθε και μου πρότεινε να μου κάνει τσιμπούκι, αλλά τον ακύρωσα, λέγοντάς του ότι δεν πηγαίνω με άνδρες. Μετά από καμιά ώρα, είδα ξαφνικά την υποτακτική ξανθιά. Αμέσως σηκώθηκα και την πλησίασα. Αυτή μιλούσε συνεχώς στο κινητό, πηγαίνοντας από εδώ και από εκεί. Της πρότεινα να μπούμε σε μία καμπίνα και δέχθηκε. Μου είπε ότι είναι υποτακτική, ότι ήταν εκεί ο αφέντης της και με ρώτησε τι θέλω να της κάνω. Της είπα να γδυθεί, να μου πάρει πίπα και να την χύσω στο πρόσωπο. Αυτή υπάκουσε και άρχισε να γδύνεται, επαναλαμβάνοντας ότι της έλεγα, για να τα ακούει ο αφέντης της. Έμεινε ολόγυμνη, αποκαλύπτοντας το μαυρισμένο, από τα μπάνια, κορμί της. Γδύθηκα και εγώ, την αγκάλιασα από πίσω και άρχισα να τρίβομαι πάνω στο σώμα της. Αυτή γύρισε και έβαλε το καυλί μου στο στόμα της. Ήμουν πάρα πολύ καυλωμένος, καθώς είχα να γαμήσω από τις 14 Φεβρουαρίου. Μόλις κατάλαβα ότι θα έχυνα, έπιασα την πούτσα μου, την έπαιξα και άρχισα να χύνω ασταμάτητα πάνω στο πρόσωπό της, κάνοντάς την χάλια. Αυτή βογκούσε δυνατά, για να την ακούει ο δικός της, ο οποίος ήταν στην γραμμή. Μετά από τόσο μεγάλη αποχή, έβγαλα πολύ πράμα. Εάν την βλέπατε, ήταν λες και κάποιος της πέταξε τούρτα στη μάπα. Βγήκα από την καμπίνα και άραξα στους αριστερούς καναπέδες, με σκοπό να φτιαχτώ και να την γαμήσω. Μετά από εμένα, μπήκε ένας χοντρός μπάρμπας, ο οποίος έκατσε μέσα περίπου μισή ώρα. Ήμουν απορροφημένος από την τσόντα και δεν κατάλαβα ότι η ξανθιά έφυγε. Δεν πειράζει, σκέφτηκα, εγώ το κομμάτι μου το είχα κάνει!
φυσικά και βλεπεται...καλό σωματακι,,,35αρα περιπου...δεν την καταλαβαινεις αρχικα οτι παιζει κατι τετοιο...ειναι χαμηλοβλεπουσα κλπ...Η ξανθιά αυτή "βλέπεται"? Ηλικία περίπου?
Λέω να περάσω σήμερα αργά το βράδυ μετά τη 01:00 από το σινεμά, ελπίζω να γίνεται φάση. Παθητική θηλυκη κροσουλα εδώ!
Ναι ναι ο παράδεισος του πούστη ο ενασ να γαμα τον αλλον χαχα!!!Να πας. Ειναι ο παραδεισος του γαμιά τελευταια