Αλλα ελεγες εκεινο το βραδυ. Ξερεις πολυ καλα και ποιος ειμαι και εαν σου εχει απαγορευτει η εισοδος.
Θα χαρω να τα πουμε απο κοντα - εως την πορτα - γιατι παραπανω δεν θα σε αφησω να περασεις, εαν εχεις οποιαδηποτε απορια.
Να επισημανω πως τα τελευταια 4 ετη, ειναι ελαχιστες οι περιπτωσεις ανθρωπων που εχουν φαει "πορτα" απο το ΑΤ - για να μην παρερμηνευονται τα λεγομενα μου και νομιζει ο κοσμος πως τρωνε πορτα ολοι.
Δυστυχως για καποιους, βρισκονται μεσα σε αυτη τη λιστα. Ξερουμε τα καμωματα τους απο τον ανταγωνισμο (βλεπε ΛΑΜΔΑ κτλ) και συνεχιζουν το ιδιο τροπαριο και εκει, ενω σε καποια αλλα μαγαζια ειναι ηδη Banned οπως στο ΑΤ.
Να πω επισης πως το σκηνικο με την κοκα κολα - επειδη ημουν μπροστα - ειναι ημιαληθες. Ο συγκεκριμενος θαμωνας (εως τοτε θαμωνας), εβρισε τον συναδελφο, ενω τον βουτηξε και απο τον λαιμο, την ιδια στιγμη που η μονη ερωτηση που του εγινε ηταν γιατι χτυπαει το μηχανημα, ψυχραιμα και χωρις καμια ενταση.
Μαθετε να γραφετε αληθειες. Και οσοι εχετε προβλημα με υποικοτητες κτλ, ειστε τουλαχιστον σκουπιδια και αναρωτιεμαι γιατι αυτα που γραφετε, οταν ερθει η ωρα να τα πειτε και προφορικα, κανετε τις κοτες.
Τελος, να ενημερωσω για καποιους που ειπαν πως η σταση μου ειναι απαραδεκτη γιατι εκπροσωπο το σινεμα, πως αρχικα ειμαι σποραδικα ενεργος στο σινεμα γιατι το μεταπτυχιακο μου δεν μου επιτρεπει να ειμαι εκει καθε ημερα. Επισης, οι αποψεις που γραφω εδω, αφορουν την προσωπικη μου αποψη καθαρα και οχι τον επαγγελματισμο μου, ο οποιος ειναι υποδειγματικος καθ ολη τη διαρκεια της οποιας επαγγελματικης συνεργασιας ετυχε να εχω στη ζωη μου, ειτε στο evliya chelebi το χωριο μου που ειναι μερος της Αλβανικης ριβιερας με πανεμορφες φυσικες ομορφιες, ειτε στην καλλιθεα και την ευρυτερη αττικη που διαμενω και εργαζομαι τα τελευταια χρονια.