antonipapa
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2018
- Like
- 37
- Πόντοι
- 0
Κατα την γνωμη οσων ειναι γνωστες..ποιες ωρες ειναι οι καλυτερες απο θεμα κοσμου..;;
ειμαι μεσα για παρτουζα
Τελικά βρε παιδιά πάνε η δεν πάνε ζευγάρια στο adult άλλος λέει πάνε άλλος δεν πάνε τι ισχύει τελικά;
πηγενουν φίλε μου... Εγώ τουλάχιστον έχω πάει με κοπέλα 3 φορές και έχω βρεθεί εκεί με άλλα ζευγάρια και με γυναίκες μόνες αρκετές φορές
τοΚατα την γνωμη οσων ειναι γνωστες..ποιες ωρες ειναι οι καλυτερες απο θεμα κοσμου..;;
το λέω φίλε από την άποψη ότι πολλοί εδώ γράφουν ότι είναι μουφα ότι πηγαίνουν ζευγάρια στο adult και ότι πολλοί γράφουν επίτηδες ότι πάνε ζευγάρια για να πηγαίνει κόσμος στο σινεμά!πηγενουν φίλε μου... Εγώ τουλάχιστον έχω πάει με κοπέλα 3 φορές και έχω βρεθεί εκεί με άλλα ζευγάρια και με γυναίκες μόνες αρκετές φορές
Γειά. Εγώ παντός ντυμένη Σάββατο μ μ σύνοδο που πήγαμε μπροστά κ μ γαμανε... Μαζεύτηκαν... Τους είπε να φύγουν κ μετά που γύριζα κ έμπαινα κ σε καμπίνες τίποτα δέκα άτομα το πολύ.... Λέω να μην ξαναπάω χαλια
Γειά. Εγώ παντός ντυμένη Σάββατο μ μ σύνοδο που πήγαμε μπροστά κ μ γαμανε... Μαζεύτηκαν... Τους είπε να φύγουν κ μετά που γύριζα κ έμπαινα κ σε καμπίνες τίποτα δέκα άτομα το πολύ.... Λέω να μην ξαναπάω χαλια
τυπε που χαθηκες εσυ? :S :S :SΕίναι ανώμαλοι ρε μαρια κροος,τι να πεις
τυπε που χαθηκες εσυ? :S :S :S
τυπε ποιος φασιστας το εκανε αυτο?Τύπε ήμουν μιουταρισμένος για καιρό,αλλά συνέχιζα να διαβάζω. Έχω τεράστια ανάγκη την καλτίλα και συνεχίζω κόντρα στους πιρφόρους του σάιτ.Πες κανα νέο από το τσοντάδικο να ξεροχύσουμε :coolcondom:
τυπε ποιος φασιστας το εκανε αυτο?
εχω καιρο να παω γτ ειμαι εκτος Αθηνας αυτο τον καιρο...το μονο καλο νεο ειναι οτι ειχα μια μικρη επαφη απο την αεροσυνοδο του Γιωργου..η οποια ελπιζω οτι θα ερθει ξανα στο σινεμα!οχι ομως αυτο τον καιρο λογο εγκυμοσυνης :S :S :S
τυπε το πρωτο δωρο θα ειναι στο μεα...Τύπε οι σκληροί του σινεμά να οργανωθείτε να πάρετε κανα δώρο στην κοπέλα για τα βαφτίσια
T΄ειν' το "μεα"? είναι όπως ΑΜΕΑ χωρίς το Α ??
τυπε εδω εισαι