Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

bearman

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2017
Like
8
Πόντοι
0
Για παρασκευη άκυρο το ψητό!Μου αρνηθηκε με όποιον τρόπο να την φέρω απο εκει...
Και για τον παπάρα που μου ειπε οτι λέω ψέμματα τον γράφω στα @@ μου...
Όσο που με κατηγόρησε οτι έχω λίγα μηνυματα...ναι άλλη όρεξη δεν εχω να γράφω εδω με μαντράχαλους ... Άιντε με τον κάθε βαρεμένο

Maria cross

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2019
Like
4
Πόντοι
0
:rose:καλησπέρα για σήμερα στο σινεμά τι ώρα είναι καλή?μη κροςς ντύνονται μέσα?

lithium

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2013
Like
99
Πόντοι
0
Αρχηγέ, μόλις απάντησα δημόσια σε ένα ζευγάρι και τους συμβούλεψα να ΜΗΝ πάνε Παρασκευή και Σάββατο στο σινεμά, ξαφνικά έσκασε δυνατή γκόμενα το περασμένο Σάββατο και την ερχόμενη Παρασκευή, λέει κάποιος ότι ψήνει την δική του, για να πάνε. Πηγαίνω στο σινεμά από τότε που άνοιξε και μόλις πριν από ένα μήνα μου έκατσε σκηνικό. Εν τω μεταξύ, όσοι έγραψαν για τα υποτιθέμενα σκηνικά, είναι όλοι νέα μέλη, με μια χούφτα μηνύματα και καμία κριτική.

ΥΓ: Όσοι αναρωτιούνται, για το αν θα πάει ο τύπος την ερχόμενη Παρασκευή, διαβάστε την κριτική μου, με τίτλο "Η Μπλόφα του Μήνα".

Φίλε Μήτσο, εγώ ζευγάρια κυρίως πσκ έχω ακούσει κι έχω δει να έρχονται. Μάλλον είσαι πολύ άτυχος ή πηγαίνεις 2-3 φορές το χρόνο και δεν σου χει τύχει. Όσον αφορά το σκηνικό το προηγούμενο Σάββατο ήμουν κι εγώ εκεί και περάσαμε τέλεια  με το πιπινάκι :knockinb:

lust4all

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2016
Like
202
Πόντοι
20
πωσ γινεται να χω παει 14 φορεσ και να χω πετυχει ενα ζευγαρι και αυτο να παιζει μονο του και εσεισ να παιζεται συνεχεια με ζευγαρια
Φίλε κι εγώ πριν πετύχω το 2 στα 2 μπορεί να είχα πάει και πάνω από 14 φορές (δεν τις μετράω) χωρίς να δω ζευγάρι. Και όχι μόνο πρόσφατα αλλά και πριν χρόνια υπήρξε μεγάλο σερί ξηρασίας. Έλα όμως που μου κατσε… Και παλιότερα θυμάμαι και πάλι, μετά από πολλές επισκέψεις χωρίς ζευγάρι, πέτυχα 2 ζευγάρια την ίδια μέρα (ήταν Κυριακή μεσημέρι) και έδωσα 2 πίπες στις κυρίες... Το είχα γράψει σαν σχόλιο τότε... Από τότε έχω να ξαναγράψω. Εδώ δεν γράφω συχνά, γράφω μόνο όποτε έχω να πω κάτι. Παρακολουθώ όμως το thread τακτικά καθώς μου αρέσει να διαβάζω σχόλια άλλων.

Cocoboy1989

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2019
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα Mariacross, εάν θά είσαι σήμερα μετά τίς 03:00 σέ κάποιο τσόντοσινεμα θά γουστάρα νά σέ δω μωρό μ

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Ε ναι, αλλά αφού ο τύπος θα περιμένει την μαριακροςς σε ΚΑΠΟΙΟ απ όλα τα τσοντοσινεμά, ε θα παραμείνουν όλα ανοικτά ολονυχτία να το εξυπηρετησουνε το παλλουκάρι να'ούμ!  ...τςςςςς

PETITE

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2019
Like
16
Πόντοι
0
οποιοσ θελει να ερθει για παρτουζα κυριακη αυτην σπιτι μου κεντρο αθηνασ,να στειλει στο μειλ μου μεχρι σαββατο βραδακι να ανταλλαξουμε κινητα να κανονισουμε...οχι πανω απο 3 ατομα..εχω ερθει μερικεσ φορεσ σινεμα εκει..

Συνημμένα

• 1434885.jpg
    1434885.jpg
    73,4 KB · Εμφανίσεις: 81
  • DSC02982 - Αντίγραφο.JPG
    DSC02982 - Αντίγραφο.JPG
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 82
  • 1434890.jpg
    1434890.jpg
    53,4 KB · Εμφανίσεις: 60

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
281
Πόντοι
6
Κανένα ζευγάρι για σήμερα το βράδυ;;

Φιμες ακουγοντε για τρια σουιντζερ ζευγαρια που θα πανε μαζι μεσα στις επομενες ημερες και θα παιξουν σε κοινη θεα για ευχαριστηση δικη τους και τον πυρφορων του σινεμα...οποιος ξερει κατι παραπανω ας ενημερωση με νεα αναρτηση

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Φιμες ακουγοντε για τρια σουιντζερ ζευγαρια που θα πανε μαζι μεσα στις επομενες ημερες και θα παιξουν σε κοινη θεα για ευχαριστηση δικη τους και τον πυρφορων του σινεμα...οποιος ξερει κατι παραπανω ας ενημερωση με νεα αναρτηση

εδω παπας εκει παπας..που ειναι ο παπας ;;;

ermis1981

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2019
Like
2
Πόντοι
0
εμενα παντως στο at μ εχουν τυχει τα καλυτερα σκηνικα

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.278
Πόντοι
4.926
Κάθε φορά που πλησιάζει Σαββατοκύριακο, ένας αβανταδόρος πετάει τυράκι, μπας και μαζευτεί μπούγιο.

ΥΓ: Πόσο πιο χαμηλά;

Nick Nick

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2019
Like
2
Πόντοι
0
Τελικά βρε παιδιά πάνε η δεν πάνε ζευγάρια στο adult άλλος λέει πάνε άλλος δεν πάνε τι ισχύει τελικά;

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.184
Πόντοι
17.576
Τελικά βρε παιδιά πάνε η δεν πάνε ζευγάρια στο adult άλλος λέει πάνε άλλος δεν πάνε τι ισχύει τελικά;
πηγενουν φίλε μου... Εγώ τουλάχιστον έχω πάει με κοπέλα 3 φορές και έχω βρεθεί εκεί με άλλα ζευγάρια και με γυναίκες μόνες αρκετές φορές

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom