sissypoutanaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2019
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
γεια σας και καλος σας βρηκα ελπιζω να βρω πολλα βαρβατα και προστυχα αρσενικα εδω περα
Παρασκευή και Σάββατο ΜΗΝ πηγαίνεις. Πάνε όλοι οι αγάμητοι και οι αποτυχημένοι. Για την περίπτωσή σου, θα σου πρότεινα ένα Swinger Club, γιατί τα τσοντοσινεμά δεν ενδεικνύονται για ανταλλαγή ή παιχνίδια ανάμεσα σε ζευγάρια.φίλε μου ξερω πως γίνεται το παιχνίδι απλα θελω ενα ζευγάρι να παμε μαζι γτ τιν Παρασκευή πηγα νε τιν κοπέλα μου και εχει μονο παπουδια οποτε θέλουμε ενα ζευγάρι να παμε παρεα να παίξουμε δεν γίνεται να κάτσεις οταν έχουμε 50 άτομα πανο απο το κεφαλι μας ευχαριστούμε πάντως
ποθοι κατω απο τις λευκες................πωσ γινεται να χω παει 14 φορεσ και να χω πετυχει ενα ζευγαρι και αυτο να παιζει μονο του και εσεισ να παιζεται συνεχεια με ζευγαρια
πωσ γινεται να χω παει 14 φορεσ και να χω πετυχει ενα ζευγαρι και αυτο να παιζει μονο του και εσεισ να παιζεται συνεχεια με ζευγαρια
Αρχηγέ, μόλις απάντησα δημόσια σε ένα ζευγάρι και τους συμβούλεψα να ΜΗΝ πάνε Παρασκευή και Σάββατο στο σινεμά, ξαφνικά έσκασε δυνατή γκόμενα το περασμένο Σάββατο και την ερχόμενη Παρασκευή, λέει κάποιος ότι ψήνει την δική του, για να πάνε. Πηγαίνω στο σινεμά από τότε που άνοιξε και μόλις πριν από ένα μήνα μου έκατσε σκηνικό. Εν τω μεταξύ, όσοι έγραψαν για τα υποτιθέμενα σκηνικά, είναι όλοι νέα μέλη, με μια χούφτα μηνύματα και καμία κριτική.πωσ γινεται να χω παει 14 φορεσ και να χω πετυχει ενα ζευγαρι και αυτο να παιζει μονο του και εσεισ να παιζεται συνεχεια με ζευγαρια
Διαβασα την κριτικη που εγραψες, για να πω την αληθεια, αν έδινα 7,5 ευρω για να δω μια μπαζολα να παιρνει πιπες και μαλιστα σε τοσο στριψοξίδι θα τα εκλεγα τα λεφτα μου αλλα οπως και να χει με τα 7,5 ευρω εμαθες να ξεχωριζεις αν ειναι fake ή real αυτοι που γραφουν οποτε και παλι κερδισμενος βγηκεςΑρχηγέ, μόλις απάντησα δημόσια σε ένα ζευγάρι και τους συμβούλεψα να ΜΗΝ πάνε Παρασκευή και Σάββατο στο σινεμά, ξαφνικά έσκασε δυνατή γκόμενα το περασμένο Σάββατο και την ερχόμενη Παρασκευή, λέει κάποιος ότι ψήνει την δική του, για να πάνε. Πηγαίνω στο σινεμά από τότε που άνοιξε και μόλις πριν από ένα μήνα μου έκατσε σκηνικό. Εν τω μεταξύ, όσοι έγραψαν για τα υποτιθέμενα σκηνικά, είναι όλοι νέα μέλη, με μια χούφτα μηνύματα και καμία κριτική.
ΥΓ: Όσοι αναρωτιούνται, για το αν θα πάει ο τύπος την ερχόμενη Παρασκευή, διαβάστε την κριτική μου, με τίτλο "Η Μπλόφα του Μήνα".
μασονοι πρωτου βαθμου τυπε μου..πωσ γινεται να χω παει 14 φορεσ και να χω πετυχει ενα ζευγαρι και αυτο να παιζει μονο του και εσεισ να παιζεται συνεχεια με ζευγαρια