stelioseleni
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
αν θυμάμαι καλά απέναντι από το adult είναι όλο γεμάτο αμάξια. τώρα αν κανονικά απαγορεύεται είναι άλλο θέμα.
Σιγά μην σκίστηκε απ'όλο το τσοντάδικο. δύο την γάμισαν απ'όλο το σινεμά. οι υπόλοιποι απλά κοιτούσαν και οι μισοί έπαιζαν μεταξύ τους(!). α και κάποιος μαλάκας έχυσε στα κρυφά πάνω στο κυλοτάκι της που έχει βγάλει έτσι το άφησε δώρο στο σινεμά. κατά τα άλλα πολύ διακριτικός και ευγενικός ο κόσμος εκεί πέρα.
Σιγά μην σκίστηκε απ'όλο το τσοντάδικο. δύο την γάμισαν απ'όλο το σινεμά. οι υπόλοιποι απλά κοιτούσαν και οι μισοί έπαιζαν μεταξύ τους(!). α και κάποιος μαλάκας έχυσε στα κρυφά πάνω στο κυλοτάκι της που έχει βγάλει έτσι το άφησε δώρο στο σινεμά. κατά τα άλλα πολύ διακριτικός και ευγενικός ο κόσμος εκεί πέρα.
"Σόρι τύπε/τύπισσα,δεν ήξερα,απλά μετέφερα ότι άκουσα από τους 2 τυπάδες όπως έγραψα.Το στρινγκ το είδα,ήταν στο ξύλινο βάθρο κάτω από την οθόνη.Ο τύπος που έχυσε το στρινγκ μήπως [glow=red,2,300]είχα[/glow] μακριά μαλλιά,λίγη καράφλα και κοιλιά???"
Ωστε ΕΣΥ της το μαγαρισες αχρειε!
Τύπε/τύπισσα όπως έγραψα και στο αρχικό μου σχόλιο δυστυχώς δεν πρόλαβα την φάση με το συγκεκριμένο ζευγάρι,απλά τους συνάντησα στην έξοδο.Τυπογραφικό το λάθος,απλά ρωτάω μήπως ο τύπος που το έκανε είναι κάποιος γνωστός στους μύστες του θρεντ.
δεν ξέρουμε ποιος ήταν. δεν τον πήραμε χαμπάρι. μάλλον σαν τον νίντζα εμφανίστηκε στο σκοτάδι, αστραπιαία έχυσε το κυλοτάκι και εξαφανίστηκεΣόρι τύπε/τύπισσα,δεν ήξερα,απλά μετέφερα ότι άκουσα από τους 2 τυπάδες όπως έγραψα.Το στρινγκ το είδα,ήταν στο ξύλινο βάθρο κάτω από την οθόνη.Ο τύπος που έχυσε το στρινγκ μήπως είχα μακριά μαλλιά,λίγη καράφλα και κοιλιά???
πάντως δεν θυμάμαι κάποιον με μακριά μαλλιά και κοιλιά και καράφλα ταυτόχρονα. ήταν εκεί όταν ήρθες εσύ?Σόρι τύπε/τύπισσα,δεν ήξερα,απλά μετέφερα ότι άκουσα από τους 2 τυπάδες όπως έγραψα.Το στρινγκ το είδα,ήταν στο ξύλινο βάθρο κάτω από την οθόνη.Ο τύπος που έχυσε το στρινγκ μήπως είχα μακριά μαλλιά,λίγη καράφλα και κοιλιά???
δεν ξέρουμε ποιος ήταν. δεν τον πήραμε χαμπάρι. μάλλον σαν τον νίντζα εμφανίστηκε στο σκοτάδι, αστραπιαία έχυσε το κυλοτάκι και εξαφανίστηκε
Βέβαια υπάρχει ενδεχόμενο να έγινε και τυχαία. πολύ τραβούσαν μαλακία γύρω γύρω και το κυλοτάκι έχει πέσει κάπου κάτω στο πάτωμα όταν το βγαλε. μέτα που πήγε να ντυθεί το κατάλαβε.
δεν ξέρουμε ποιος ήταν. δεν τον πήραμε χαμπάρι. μάλλον σαν τον νίντζα εμφανίστηκε στο σκοτάδι, αστραπιαία έχυσε το κυλοτάκι και εξαφανίστηκε
Βέβαια υπάρχει ενδεχόμενο να έγινε και τυχαία. πολύ τραβούσαν μαλακία γύρω γύρω και το κυλοτάκι έχει πέσει κάπου κάτω στο πάτωμα όταν το βγαλε. μέτα που πήγε να ντυθεί το κατάλαβε.
τυπε την εχεις τεραστια αναγκη την καλτ παρουσια του μαλλια στο τσονταδικοΤύπε/τύπισσα όπως έγραψα και στο αρχικό μου σχόλιο δυστυχώς δεν πρόλαβα την φάση με το συγκεκριμένο ζευγάρι,απλά τους συνάντησα στην έξοδο.Τυπογραφικό το λάθος,απλά ρωτάω μήπως ο τύπος που το έκανε είναι κάποιος γνωστός στους μύστες του θρεντ.
3 φορές πήγα κανένα ζευγάρι !!! Καθώς κ κοσμο στην ομόνοια απόψε θα παμε Πειραιά
τυπε την εχεις τεραστια αναγκη την καλτ παρουσια του μαλλια στο τσονταδικο
Υπάρχει καμία φωτο του? (faceless φυσικά), τη πέφτει μόνο σε ζευγάρια η και σε cross?Τύπε μου ο μαλλιάς είναι σήμα κατατεθεν του τσοντάδικου.
Η μαλακια ειναι οτι εχω καιρο να τον δω μου λειπει το φουλ ατακ που κανει με τσαμπουκαΤύπε μου ο μαλλιάς είναι σήμα κατατεθεν του τσοντάδικου.
τεντυ δεν παιζει φωτο...καποτε ειχαν γραψει οτι παιζει να κυνηγαει το κροσσακια...οσες φορες τον εχω δει παντως ο ιδιος μαλακας ειναιΥπάρχει καμία φωτο του? (faceless φυσικά), τη πέφτει μόνο σε ζευγάρια η και σε cross?
Γιατί από την περιγραφή που διαβάζω.... ανήκει στο target group μου!!!