Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

stelioseleni

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
4
Πόντοι
0
Πελώρια ανάγκη μύστη μου,που έλεγε και μια ψυχή που δεν γράφει πια.Κι επειδή δεν ικανοποιήθηκα χθες πέρασα πάλι σήμερα από τις 20:00 έως τις 23:00 αλλά και πάλι άτυχος.Μόλις έμπαινα εγώ έβγαινε ζευγάρι με αδύνατο γυαλάκια τύπο και μια μικροκαμωμένη τύπισσα,αλλοδαποί και οι 2.Από συζητήσεις που άκουσα μετά από 2 τυπάδες στον χώρο δίπλα στο αυτόματο μηχάνημα,η γκόμενα ξεσκίστηκε για κανα 3ωρο απ'όλο το τσοντάδικο.

Σιγά μην σκίστηκε απ'όλο το τσοντάδικο. δύο την γάμισαν απ'όλο το σινεμά. οι υπόλοιποι απλά κοιτούσαν και οι μισοί έπαιζαν μεταξύ τους(!). α και κάποιος μαλάκας έχυσε στα κρυφά πάνω στο κυλοτάκι της που έχει βγάλει :) έτσι το άφησε δώρο στο σινεμά. κατά τα άλλα πολύ διακριτικός και ευγενικός ο κόσμος εκεί πέρα.

stelioseleni

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
4
Πόντοι
0
για τον φίλο που μου έστειλε στο PM: δεν μπορώ να σου απαντήσω εκεί γιατί δεν έχω συμπληρώσει το απαιτούμενο αριθμό posts απ'ότι κατάλαβα

saxo vts

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2008
Like
12
Πόντοι
0
Τελικά πήγαμε με την φίλη μου ώς απ έξω δε μπήκαμε απλα καθήσαμε αμάξι ολο άντρες σε διάστημα 9 με 10.. 3 άτομα κ ένας μεγάλος βγήκε.... κ πήγαμε κ συγκρου λάμδα αλλα Ούτε εκεί μπήκαμε δεν είχε παρκιν κ θα δούμε... για αύριο καλύτερακαθημερινή

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Τελικά πήγαμε με την φίλη μου ώς απ έξω δε μπήκαμε απλα καθήσαμε αμάξι ολο άντρες σε διάστημα 9 με 10.. 3 άτομα κ ένας μεγάλος βγήκε.... κ πήγαμε κ συγκρου λάμδα αλλα Ούτε εκεί μπήκαμε δεν είχε παρκιν κ θα δούμε... για αύριο καλύτερακαθημερινή
τυπε τι ψαχνατε?και κοιταγατε απο εξω? :think: :think:

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
καλα δεν καταλαβες  ποιοι ηταν και τη ηθελαν  σε εχω και για εξυπνο  αδερφε  εκτος και πηγενεις τωρα καμια βδωμαδα στο τσαρδακι  της καρολου  :think: :think: :think: :think:

tvn

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2011
Like
16
Πόντοι
1
Για πες τι εννοεις να καταλαβουμε κι εμεις. Εκτος κι αν δεν θες να το πεις ξεκαθαρα δημοσια... αλλα για ποιο λογο?

tvn

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2011
Like
16
Πόντοι
1
OK, ευχαριστω ...
να καταλαβαινουμε κατι κι εμεις
πολυ πολυπλοκα ολα ειναι! τα απλα θεματα, γινονται πολυπλοκα

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
απλα είναι τα θεματα  απλα σου ανεφερα  τον λογο που μερικοι  δεν μπενουν μεσα  αλλα είναι στην απ εξω  μηπως περασει κατι μεσα  το σωστο  είναι  για εμενα  αν πας με το αυτοκινητο σου να το αφησεις στο παρκινγκ δυπλα και να μπεις μεσα  αλλοστε μιλαμε για 20 ευρο εξοδα αν εισαι ζευγαρι  και κανα 12 ευρο αν είναι μονος του καποιος

Bas1986

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα θα ήθελα αν μπορούσε κάποιος να με ενημερώσει για τα  τσόντες σινεμά της Αθήνας σκέφτομαι να κατέβω θα κατέβω πρώτη φορά και δεν ξέρω πού βρίσκονται και γενικά χρειάζομαι κάποιες πληροφορίες δεν ξέρω καθόλου από Αθήνα

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
απλα είναι τα θεματα  απλα σου ανεφερα  τον λογο που μερικοι  δεν μπενουν μεσα  αλλα είναι στην απ εξω  μηπως περασει κατι μεσα  το σωστο  είναι  για εμενα  αν πας με το αυτοκινητο σου να το αφησεις στο παρκινγκ δυπλα και να μπεις μεσα  αλλοστε μιλαμε για 20 ευρο εξοδα αν εισαι ζευγαρι  και κανα 12 ευρο αν είναι μονος του καποιος

Αρα, καλο ειναι πριν μπει "κάποια" μεσα να κανει μια βολτα απο τα γυρω αμαξια? για να δει αν ειναι να μπει μαζι με καποιον αλλο μεσα? η αν θελει καποιος να "την" ακολουθήσει?

stelioseleni

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
4
Πόντοι
0
απλα είναι τα θεματα  απλα σου ανεφερα  τον λογο που μερικοι  δεν μπενουν μεσα  αλλα είναι στην απ εξω  μηπως περασει κατι μεσα  το σωστο  είναι  για εμενα  αν πας με το αυτοκινητο σου να το αφησεις στο παρκινγκ δυπλα και να μπεις μεσα  αλλοστε μιλαμε για 20 ευρο εξοδα αν εισαι ζευγαρι  και κανα 12 ευρο αν είναι μονος του καποιος
Α, γι'αυτό δεν έχει ποτέ ελεύθερη θέση για πάρκινγκ απ'έξω από το adult :)

stelioseleni

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
4
Πόντοι
0
Λυπάμαι αλλά ούτε καν αίτημα φιλίας δεν μπορώ να αποδεκτώ. Δεν είναι ότι σνομπάρω, απλά δεν μου εμφανίζει την σχετική επιλογή

Bas1986

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Like
0
Πόντοι
0
    Κάποιος από Αθήνα για να μου δώσει πληροφορίες για τσόντες σινεμά στην Αθήνα κατεβαίνω πρώτη φορά Αθήνα Δεν ξέρω τίποτα από Αθήνα και πού βρίσκονται και ποια είναι τα καλύτερα

saxo vts

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2008
Like
12
Πόντοι
0
Σε ολα τα σινεμα ισχύει ότι μπαίνω βγαίνεις για ολη την ημέρα δλδ αν πάω 9 βράδυ ισχύει μέχρι την αλλγ μέρα 9 βράδυ

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom