Mάλλον εσύ είσαι ο μαλάκας που τα χάφτεις τόσο εύκολα φίλε.Καλος μαλακας
Γραφει κ τηλ νομιζω η κανω λαθος;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)
stelioseleni
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Πελώρια ανάγκη μύστη μου,που έλεγε και μια ψυχή που δεν γράφει πια.Κι επειδή δεν ικανοποιήθηκα χθες πέρασα πάλι σήμερα από τις 20:00 έως τις 23:00 αλλά και πάλι άτυχος.Μόλις έμπαινα εγώ έβγαινε ζευγάρι με αδύνατο γυαλάκια τύπο και μια μικροκαμωμένη τύπισσα,αλλοδαποί και οι 2.Από συζητήσεις που άκουσα μετά από 2 τυπάδες στον χώρο δίπλα στο αυτόματο μηχάνημα,η γκόμενα ξεσκίστηκε για κανα 3ωρο απ'όλο το τσοντάδικο.
Σιγά μην σκίστηκε απ'όλο το τσοντάδικο. δύο την γάμισαν απ'όλο το σινεμά. οι υπόλοιποι απλά κοιτούσαν και οι μισοί έπαιζαν μεταξύ τους(!). α και κάποιος μαλάκας έχυσε στα κρυφά πάνω στο κυλοτάκι της που έχει βγάλει έτσι το άφησε δώρο στο σινεμά. κατά τα άλλα πολύ διακριτικός και ευγενικός ο κόσμος εκεί πέρα.
stelioseleni
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
για τον φίλο που μου έστειλε στο PM: δεν μπορώ να σου απαντήσω εκεί γιατί δεν έχω συμπληρώσει το απαιτούμενο αριθμό posts απ'ότι κατάλαβα
saxo vts
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Τελικά πήγαμε με την φίλη μου ώς απ έξω δε μπήκαμε απλα καθήσαμε αμάξι ολο άντρες σε διάστημα 9 με 10.. 3 άτομα κ ένας μεγάλος βγήκε.... κ πήγαμε κ συγκρου λάμδα αλλα Ούτε εκεί μπήκαμε δεν είχε παρκιν κ θα δούμε... για αύριο καλύτερακαθημερινή
Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
τυπε τι ψαχνατε?και κοιταγατε απο εξω?Τελικά πήγαμε με την φίλη μου ώς απ έξω δε μπήκαμε απλα καθήσαμε αμάξι ολο άντρες σε διάστημα 9 με 10.. 3 άτομα κ ένας μεγάλος βγήκε.... κ πήγαμε κ συγκρου λάμδα αλλα Ούτε εκεί μπήκαμε δεν είχε παρκιν κ θα δούμε... για αύριο καλύτερακαθημερινή
Stefanos vasilopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 641
- Πόντοι
- 86
καλα δεν καταλαβες ποιοι ηταν και τη ηθελαν σε εχω και για εξυπνο αδερφε εκτος και πηγενεις τωρα καμια βδωμαδα στο τσαρδακι της καρολου
Stefanos vasilopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 641
- Πόντοι
- 86
σου απαντησα με πμ
Stefanos vasilopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 641
- Πόντοι
- 86
απλα είναι τα θεματα απλα σου ανεφερα τον λογο που μερικοι δεν μπενουν μεσα αλλα είναι στην απ εξω μηπως περασει κατι μεσα το σωστο είναι για εμενα αν πας με το αυτοκινητο σου να το αφησεις στο παρκινγκ δυπλα και να μπεις μεσα αλλοστε μιλαμε για 20 ευρο εξοδα αν εισαι ζευγαρι και κανα 12 ευρο αν είναι μονος του καποιος
θα το ειχε τεραστια αναγκη ο τυπος
Κάθε φορά όμως....
Πουστρα35
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 96
- Πόντοι
- 16
απλα είναι τα θεματα απλα σου ανεφερα τον λογο που μερικοι δεν μπενουν μεσα αλλα είναι στην απ εξω μηπως περασει κατι μεσα το σωστο είναι για εμενα αν πας με το αυτοκινητο σου να το αφησεις στο παρκινγκ δυπλα και να μπεις μεσα αλλοστε μιλαμε για 20 ευρο εξοδα αν εισαι ζευγαρι και κανα 12 ευρο αν είναι μονος του καποιος
Αρα, καλο ειναι πριν μπει "κάποια" μεσα να κανει μια βολτα απο τα γυρω αμαξια? για να δει αν ειναι να μπει μαζι με καποιον αλλο μεσα? η αν θελει καποιος να "την" ακολουθήσει?
stelioseleni
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Α, γι'αυτό δεν έχει ποτέ ελεύθερη θέση για πάρκινγκ απ'έξω από το adultαπλα είναι τα θεματα απλα σου ανεφερα τον λογο που μερικοι δεν μπενουν μεσα αλλα είναι στην απ εξω μηπως περασει κατι μεσα το σωστο είναι για εμενα αν πας με το αυτοκινητο σου να το αφησεις στο παρκινγκ δυπλα και να μπεις μεσα αλλοστε μιλαμε για 20 ευρο εξοδα αν εισαι ζευγαρι και κανα 12 ευρο αν είναι μονος του καποιος
stelioseleni
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Λυπάμαι αλλά ούτε καν αίτημα φιλίας δεν μπορώ να αποδεκτώ. Δεν είναι ότι σνομπάρω, απλά δεν μου εμφανίζει την σχετική επιλογή
nikos708
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 131
- Like
- 7.194
- Πόντοι
- 17.576
οχι φιλε μου.....Σε ολα τα σινεμα ισχύει ότι μπαίνω βγαίνεις για ολη την ημέρα δλδ αν πάω 9 βράδυ ισχύει μέχρι την αλλγ μέρα 9 βράδυ
Stefanos vasilopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 641
- Πόντοι
- 86
κανεις λαθος από εξω από το ανταλτ απαγορευεται η σταθμευση φιλε μου δες και καμια ταμπελαΑ, γι'αυτό δεν έχει ποτέ ελεύθερη θέση για πάρκινγκ απ'έξω από το adult
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 59K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις