Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

saxo vts

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2008
Like
12
Πόντοι
0
γεια σας  θα ερθω αμεσα σε ενα απο ολα τα τσοντοσινεμα αλλα το καλυτερο πιο ειναι;;; γιατι διαβαζω για παππουδες κ αλβανουν..  ζευγαρια κ κοπελες σε πιο παιζουν;;; κανενα μασκε παρτυ θα εχει κανενα;;;

Johnanast

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα θα παιξει κατι σημερα το βραδυ απο cross?

koukos0000

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
243
Πόντοι
26
καλημερα αλλη μια βολτα χθες αλλα σκετη απογοητευση δν νομιζω να ξανα παω ηταν 1 ζευγαρι και 6-7 αντρες εφυγε το ζευγαρι και μετα τιποτα αλλο μονο 1 λιγα χαδια και τιποτα αλλο  :pipa2:
εχεις πμ

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.194
Πόντοι
17.576
την περασμενη εβδομαδα μαζι με μια φιλη διαβαζουμαι εδω και την ψηνω να ερθουμε παρεα......Ρε παιδια ΕΛΕΟΣ !!!!!!! Ακομα τρεχει..... Ειδηκοτερα με κατι γερους που τον ειχαν βγαλει εξω και τον επαιζαν....λιγο αερα δωστε και θα γινει φαση.....το εχω ξαναπει οχι μονο εγω αλλα σχεδον ολοι οσοι γουσταρουν αυτη την φαση....για να παρει καποιος την γομενα του η την καθε κοπελα και να την φερει εκει κατι παραπανω θελει .... θα περασουμε ολοι καλα η τουλαχιστο οσους γουσταρει το ζευγαρι....με αυτη την συμπεριφορα .... ουτε το ζευγαρι!!!!

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
την περασμενη εβδομαδα μαζι με μια φιλη διαβαζουμαι εδω και την ψηνω να ερθουμε παρεα......Ρε παιδια ΕΛΕΟΣ !!!!!!! Ακομα τρεχει..... Ειδηκοτερα με κατι γερους που τον ειχαν βγαλει εξω και τον επαιζαν....λιγο αερα δωστε και θα γινει φαση.....το εχω ξαναπει οχι μονο εγω αλλα σχεδον ολοι οσοι γουσταρουν αυτη την φαση....για να παρει καποιος την γομενα του η την καθε κοπελα και να την φερει εκει κατι παραπανω θελει .... θα περασουμε ολοι καλα η τουλαχιστο οσους γουσταρει το ζευγαρι....με αυτη την συμπεριφορα .... ουτε το ζευγαρι!!!!

αχαχαχαχα! "ακομα τρεχει" !!!
καλα τι περιμενες? να εχουν μυαλο ορισμενοι σαν αυτους?

παντως αυτοι που λες και οι γεροι δεν νομιζω να διαβαζουν BOU οποτε τζαμπα παει το μελανι εδω!
(και να το διαβαζαν δηλαδη...)

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.194
Πόντοι
17.576
αχαχαχαχα! "ακομα τρεχει" !!!
καλα τι περιμενες? να εχουν μυαλο ορισμενοι σαν αυτους?

παντως αυτοι που λες και οι γεροι δεν νομιζω να διαβαζουν BOU οποτε τζαμπα παει το μελανι εδω!
(και να το διαβαζαν δηλαδη...)
ετσι .....αν και δεν ηταν μονο γεροι....απλα 2 απο αυτους ηταν πιο αδιακριτοι....παλι καλα που δεν με εδιωξαν για να γαμισουν αυτοι...τελος παντων!!!!

Semis35

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2017
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
1
Για τους απιστους...

2qd8uf8.jpg

saxo vts

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2008
Like
12
Πόντοι
0
υπαρχει σινεμα που να εχει κανενα μασκε παρτυ;;; λεμε με δικια μου να παμε σε ενα βασικα στο adult αφου απ οτι διαβαζουμε ειναι το τοπ ! απλα λεμε με μασκα θα ηταν πιο καλυτερα

karxies28

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Γραφω εδω μπας κ μου απαντησει καποιος ρε μαγκες διαβασα μια αγγελια στο κανενσεξ για εναν που θα παει τη γκομενα του στο λαμδα σινεμα γνωριζει κανεις κατι;; Κ αν ειναι αληθεια;;; Εγραψα κ στο σχετικο θρεντ για το λαμδα αλλα τιποτα! Ας απαντησει καποιος μην παω τσαμπα! Στις φωτο ηταν μουναρα αυτη γιαυτο επιμενω

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
14.003
Πόντοι
4.926
Γραφω εδω μπας κ μου απαντησει καποιος ρε μαγκες διαβασα μια αγγελια στο κανενσεξ για εναν που θα παει τη γκομενα του στο λαμδα σινεμα γνωριζει κανεις κατι;; Κ αν ειναι αληθεια;;; Εγραψα κ στο σχετικο θρεντ για το λαμδα αλλα τιποτα! Ας απαντησει καποιος μην παω τσαμπα! Στις φωτο ηταν μουναρα αυτη γιαυτο επιμενω
Fake. Κάτι παρόμοιο είχε κάνει και κάποιος άλλος, πέρυσι, στο adult theater και λίγο πριν την ώρα του υποτιθέμενου ραντεβού, έστειλε μήνυμα και χλεύαζε τα μέλη που ψάρωσαν από την αγγελία του και πήγαν στο σινεμά.
Επίσης, ο τύπος, έχει βάλει και άλλη αγγελία με διαφορετικές φωτογραφίες.

karxies28

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Καλος μαλακας
Γραφει κ τηλ νομιζω η κανω λαθος;

karxies28

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Fake. Κάτι παρόμοιο είχε κάνει και κάποιος άλλος, πέρυσι, στο adult theater και λίγο πριν την ώρα του υποτιθέμενου ραντεβού, έστειλε μήνυμα και χλεύαζε τα μέλη που ψάρωσαν από την αγγελία του και πήγαν στο σινεμά.
Επίσης, ο τύπος, έχει βάλει και άλλη αγγελία με διαφορετικές φωτογραφίες.
Αυτο το λαμδα τι φαση; Εχουν γραψει οτι εχουν παει ζευγαρια
Παιζει αυτο!;;;;

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
14.003
Πόντοι
4.926
Αυτο το λαμδα τι φαση; Εχουν γραψει οτι εχουν παει ζευγαρια
Παιζει αυτο!;;;;
Μία φορά έχω πάει, πριν κάνα 4μηνο. Έχει τρία επίπεδα, όλα με καμπίνες, σαν το blue vision στον Πειραιά.
Εγώ είχα πάει απόγευμα και δεν υπήρχε κανείς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom