You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)
koukos0000
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2007
- Like
- 243
- Πόντοι
- 26
εχεις πμκαλημερα αλλη μια βολτα χθες αλλα σκετη απογοητευση δν νομιζω να ξανα παω ηταν 1 ζευγαρι και 6-7 αντρες εφυγε το ζευγαρι και μετα τιποτα αλλο μονο 1 λιγα χαδια και τιποτα αλλο
nikos708
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 131
- Like
- 7.194
- Πόντοι
- 17.576
την περασμενη εβδομαδα μαζι με μια φιλη διαβαζουμαι εδω και την ψηνω να ερθουμε παρεα......Ρε παιδια ΕΛΕΟΣ !!!!!!! Ακομα τρεχει..... Ειδηκοτερα με κατι γερους που τον ειχαν βγαλει εξω και τον επαιζαν....λιγο αερα δωστε και θα γινει φαση.....το εχω ξαναπει οχι μονο εγω αλλα σχεδον ολοι οσοι γουσταρουν αυτη την φαση....για να παρει καποιος την γομενα του η την καθε κοπελα και να την φερει εκει κατι παραπανω θελει .... θα περασουμε ολοι καλα η τουλαχιστο οσους γουσταρει το ζευγαρι....με αυτη την συμπεριφορα .... ουτε το ζευγαρι!!!!
την περασμενη εβδομαδα μαζι με μια φιλη διαβαζουμαι εδω και την ψηνω να ερθουμε παρεα......Ρε παιδια ΕΛΕΟΣ !!!!!!! Ακομα τρεχει..... Ειδηκοτερα με κατι γερους που τον ειχαν βγαλει εξω και τον επαιζαν....λιγο αερα δωστε και θα γινει φαση.....το εχω ξαναπει οχι μονο εγω αλλα σχεδον ολοι οσοι γουσταρουν αυτη την φαση....για να παρει καποιος την γομενα του η την καθε κοπελα και να την φερει εκει κατι παραπανω θελει .... θα περασουμε ολοι καλα η τουλαχιστο οσους γουσταρει το ζευγαρι....με αυτη την συμπεριφορα .... ουτε το ζευγαρι!!!!
αχαχαχαχα! "ακομα τρεχει" !!!
καλα τι περιμενες? να εχουν μυαλο ορισμενοι σαν αυτους?
παντως αυτοι που λες και οι γεροι δεν νομιζω να διαβαζουν BOU οποτε τζαμπα παει το μελανι εδω!
(και να το διαβαζαν δηλαδη...)
nikos708
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 131
- Like
- 7.194
- Πόντοι
- 17.576
ετσι .....αν και δεν ηταν μονο γεροι....απλα 2 απο αυτους ηταν πιο αδιακριτοι....παλι καλα που δεν με εδιωξαν για να γαμισουν αυτοι...τελος παντων!!!!αχαχαχαχα! "ακομα τρεχει" !!!
καλα τι περιμενες? να εχουν μυαλο ορισμενοι σαν αυτους?
παντως αυτοι που λες και οι γεροι δεν νομιζω να διαβαζουν BOU οποτε τζαμπα παει το μελανι εδω!
(και να το διαβαζαν δηλαδη...)
Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
εσυ εισαι τυπε?Για τους απιστους...
xenitemenipsixi
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2014
- Like
- 58
- Πόντοι
- 6
Για τους απιστους...
τι ειναι αυτο το πραμα
Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
ποιος τυπε? :S :SΌχι.
Είναι αυτος που ελεγα παλιοτερα.
ποιος τυπε? :S :S
Ένας που ερχεται για να γαμηθει με κολάν και στριγκακι
Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
θα το ειχε τεραστια αναγκη ο τυποςΈνας που ερχεται για να γαμηθει με κολάν και στριγκακι
Γραφω εδω μπας κ μου απαντησει καποιος ρε μαγκες διαβασα μια αγγελια στο κανενσεξ για εναν που θα παει τη γκομενα του στο λαμδα σινεμα γνωριζει κανεις κατι;; Κ αν ειναι αληθεια;;; Εγραψα κ στο σχετικο θρεντ για το λαμδα αλλα τιποτα! Ας απαντησει καποιος μην παω τσαμπα! Στις φωτο ηταν μουναρα αυτη γιαυτο επιμενω
info@123
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 68
- Like
- 14.003
- Πόντοι
- 4.926
Γραφω εδω μπας κ μου απαντησει καποιος ρε μαγκες διαβασα μια αγγελια στο κανενσεξ για εναν που θα παει τη γκομενα του στο λαμδα σινεμα γνωριζει κανεις κατι;; Κ αν ειναι αληθεια;;; Εγραψα κ στο σχετικο θρεντ για το λαμδα αλλα τιποτα! Ας απαντησει καποιος μην παω τσαμπα! Στις φωτο ηταν μουναρα αυτη γιαυτο επιμενω
Fake. Κάτι παρόμοιο είχε κάνει και κάποιος άλλος, πέρυσι, στο adult theater και λίγο πριν την ώρα του υποτιθέμενου ραντεβού, έστειλε μήνυμα και χλεύαζε τα μέλη που ψάρωσαν από την αγγελία του και πήγαν στο σινεμά.Γραφω εδω μπας κ μου απαντησει καποιος ρε μαγκες διαβασα μια αγγελια στο κανενσεξ για εναν που θα παει τη γκομενα του στο λαμδα σινεμα γνωριζει κανεις κατι;; Κ αν ειναι αληθεια;;; Εγραψα κ στο σχετικο θρεντ για το λαμδα αλλα τιποτα! Ας απαντησει καποιος μην παω τσαμπα! Στις φωτο ηταν μουναρα αυτη γιαυτο επιμενω
Επίσης, ο τύπος, έχει βάλει και άλλη αγγελία με διαφορετικές φωτογραφίες.
Αυτο το λαμδα τι φαση; Εχουν γραψει οτι εχουν παει ζευγαριαFake. Κάτι παρόμοιο είχε κάνει και κάποιος άλλος, πέρυσι, στο adult theater και λίγο πριν την ώρα του υποτιθέμενου ραντεβού, έστειλε μήνυμα και χλεύαζε τα μέλη που ψάρωσαν από την αγγελία του και πήγαν στο σινεμά.
Επίσης, ο τύπος, έχει βάλει και άλλη αγγελία με διαφορετικές φωτογραφίες.
Παιζει αυτο!;;;;
info@123
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 68
- Like
- 14.003
- Πόντοι
- 4.926
Μία φορά έχω πάει, πριν κάνα 4μηνο. Έχει τρία επίπεδα, όλα με καμπίνες, σαν το blue vision στον Πειραιά.Αυτο το λαμδα τι φαση; Εχουν γραψει οτι εχουν παει ζευγαρια
Παιζει αυτο!;;;;
Εγώ είχα πάει απόγευμα και δεν υπήρχε κανείς.
info@123
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 68
- Like
- 14.003
- Πόντοι
- 4.926
Ιδού και η απόδειξη, ότι η αγγελία ήταν μούφα:
ΥΓ: Να τον ακούτε τον Παππού!