You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)
Τόσο μικροψώλης είσαι που βγήκε για αναζητηση πουτσας η δικιά σου;Γεια σας διαβαζω τα σχολια σας αυτες τις μερες θα επισκεφτω το σινεμα με την φιλη μου ωραιο μουνακι καλλιγραμο τις εξηγησα οτι εκει θα την γαμησουν διαφοροι ισως και ταυτοχρονα μπρος πισω και μου ειπε οτι θελει μια τετοια εμπειρια πες τε μου αν πραγματι θα χορτασει πουτσο και πως θα κινηθω εκει γιατι δεν εχω ξαναπαει.
Stefanos vasilopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 641
- Πόντοι
- 86
πολύ γαματε εκει μεσα και κανετε ζημια στα μπουρδελα στην από κατο γειτονια εχουν λιγοτερο τζηρο κανωνιστε να μπουν τιποτα μπατσακια κανα βραδυ παλι και να σας κανουν ρομπα όπως πριν μια εποχη που ξεβρακουσαν μερικους εκει μεσα να γαμιεστε να περνατε καλα αλλα δεν είναι αναγκη να το κανεται κψμ
Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
ποιο μπουρδελο εχεις τυπε?πολύ γαματε εκει μεσα και κανετε ζημια στα μπουρδελα στην από κατο γειτονια εχουν λιγοτερο τζηρο κανωνιστε να μπουν τιποτα μπατσακια κανα βραδυ παλι και να σας κανουν ρομπα όπως πριν μια εποχη που ξεβρακουσαν μερικους εκει μεσα να γαμιεστε να περνατε καλα αλλα δεν είναι αναγκη να το κανεται κψμ
Stefanos vasilopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 641
- Πόντοι
- 86
κανει ζημια στα μαγαζια αυτό εχει σημασια και δεν μπωρει να μου λες ότι η αρκουδα φοβαται το ποντικι το νου σας γιατι στην πιατσα της περιοχης στους καφενέδες η τσατσαδες και τσατσοι ολο εκει την ριχνουν την δουλεια που δεν παταει πελατης στα σπιτια γαματε περαστε καλα αλλα μην τα βγαζετε στα καναλια όλα
aoratos33_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 317
- Πόντοι
- 21
μας εχετε μπριζωσει,,και οτι ελεγα να μην περασω ποτε...να περασει κανεις η να μην περασει..ιδου η απορια!
dimer
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2017
- Like
- 1.670
- Πόντοι
- 201
το 30% από αυτά που ακούς είναι μουφα και πουστριλικια γκειδων ,,, το άλλο 30% είναι fake couples,,, ένα 30% είναι real couples και το υπόλοιπο 10 τ αφήνω στην φαντασία σου.μας εχετε μπριζωσει,,και οτι ελεγα να μην περασω ποτε...να περασει κανεις η να μην περασει..ιδου η απορια!
aoratos33_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 317
- Πόντοι
- 21
νομίζω είσαι σαφέστατος!ευχαριστω!άρα για αυτο το 30% ζούμε!(ζευγάρια)..ισως να παω για κανα τεστ..μια στο τοσο..μικρο το κακο..
Stefanos vasilopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 641
- Πόντοι
- 86
και να πω και κατι άλλο μια φωρα και ένα καιρω υπηρχε να μαγαζακι το kinky café επι της μεγαλου αλεξαντρου μαγαζακι με ζευγάρια και καβατζες και παιχνιδι φουλ εκλησε ξαφνικα γιατι εκανε ζημια στην πιατσα της περιοχης εκει απλα μην το κανετε βουκινο το κάθε τι γινεται εκει γιατι κανεται κακκο στο εν λογο κατάστημα και υπαρχει ειδη θεμα για αυτό γαματε αθόρυβα
Babouinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2015
- Like
- 64
- Πόντοι
- 1
να γραψεις εδω τυπε ποτε θα πας και θα περασει καλα η μουνιτσα σου
Stefanos vasilopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 641
- Πόντοι
- 86
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ γαματατε αθόρυβα να περνατε καλααααα καντε γουσταααα και βιτσια και ανωμαλίες για παρτι σας
playthrough
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2017
- Like
- 236
- Πόντοι
- 20
Stefanos vasilopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 641
- Πόντοι
- 86
nikos708
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 131
- Like
- 7.194
- Πόντοι
- 17.576
Ετσι ακριβως!!!!!!!!!!!!και να πω και κατι άλλο μια φωρα και ένα καιρω υπηρχε να μαγαζακι το kinky café επι της μεγαλου αλεξαντρου μαγαζακι με ζευγάρια και καβατζες και παιχνιδι φουλ εκλησε ξαφνικα γιατι εκανε ζημια στην πιατσα της περιοχης εκει απλα μην το κανετε βουκινο το κάθε τι γινεται εκει γιατι κανεται κακκο στο εν λογο κατάστημα και υπαρχει ειδη θεμα για αυτό γαματε αθόρυβα
Αντρικός ή γυναικείος κώλος είσαι εσύ? Επίσης, παίζουν όντως ζευγαράκια εκεί μέσα? Μια φορά που είχα περάσει τπτ.. Μόνο κάτι περίεργοι τύποι..αποψε μετα απο καιρο! στην «ανοιχτη» καμπινα πανω,διπλα στους καναπεδες! για να σπασω καθε ρεκορ χυσιματων που θα μαζεψω στη μαπα!
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.792
- Πόντοι
- 3.506
Αντρικός ή γυναικείος κώλος είσαι εσύ?
Μου αρέσει που ρωτάς...
Stefanos vasilopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 641
- Πόντοι
- 86
ειπαμε γιατι το αφεντικο του μαγαζιου το οποιο το εκπροσωπο εγω θελει να κινηστε αθυρωβα γιατι καποιες λινατσες βγαζουν τα γαμησια στα καναλια και προσβαλουν κοσμο εκει μεσα για να παρουν η ματι η να περασουν και το αφεντικο λεει γαματε περαστε καλα αλλα μην ενωχλητε αυτους που διασκεδαζουν και δεν σας ενωχλουν
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 59K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις