Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
καλημέρα αντε πες και 20%  αντε πες ότι είμαι υπερβολικος και στο θεμα  (γυφτοι) που το ειπα με αλλοι ενοια  εγω  οκ όλα τα υπολοιπα θα θεωρεις νορμαλ  το νορμαλ για εμενα είναι να παρεις ένα call girl η την παρανομη γκομενα σου  και να πας να βγαλεις ένα γουστο μια φωρα  , αλλα το συνεχια ρε αδερφε μετα  οσες πιθανότητες εχεις να σε κολησει κατι μια ιεροδουλη  σε ένα στουντιο η μπουρδελο της ιδιες εχεις με την (συντροφο σου )  εγω παλι  δεν δεχομαι ρε φιλε η γυναικα μου να περνει 5 καυλια το βραδυ στο σινεμά και την άλλη μερα να το πεζει στοργικη μητερα , σκεψου παλι εσυ φιλε αν εισουν πατερας  να δεις την 19 χρονη κορη σου εκει μεσα με τον γκομενο της να την γαμανε 50 θα εβλεπε νορμαλ δεν ξερω τι άλλο να πω

dimer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2017
Like
1.670
Πόντοι
201
Το τι είναι normal και un-normal στη ζωή του καθενός ας το αφήσουμε νά το  κρίνουν οι ίδιοι.... Στο σεξ δεν υπάρχουν ταμπού αγαπητέ μου... Το θέμα δλδ είναι που δεν ξέρει η γυναίκα ποιος είναι ο καθένας εκεί μέσα κ τι θα κολλήσει;; οκ σε αυτό σύμφωνοι, αλλά τι σχέση έχει με το στοργική μητέρα κτλ κτλ κτλ....;; δλδ αν μια γυναίκα που ξέρει ποιος είναι ο καθένας από τους πέντε που θα γαμηθει και είναι καθαροί κ ελεγμενοι δεν υπάρχει πρόβλημα; μπορεί να είναι μιας στοργική μητέρα;;; δλδ ας πούμε οι πορνοσταρ που γαμιουντε κάθε μέρα σχεδόν με διάφορους για τις ταινίες τους δεν είναι μητέρες;; τι μαλακισμενες αντιλήψεις είναι αυτές;;; οι swingers;;; αυτοί ξέρουν με ποίους ανταλλάσοντε στο κρεβάτι,, με αυτούς δεν υπάρχει πρόβλημα πάλι δλδ;;; ένας φαύλος κύκλος φίλτατε,, γιαυτό όπως σ είπα έχεις εν μέρη δίκιο στους κομμάτι της υγιεινής αλλά στο τι κάνει ο κάθε ένας στο κρεβάτι του ας το κρίνει αυτός...

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
καλημέρα αντε πες και 20%  αντε πες ότι είμαι υπερβολικος και στο θεμα  (γυφτοι) που το ειπα με αλλοι ενοια  εγω  οκ όλα τα υπολοιπα θα θεωρεις νορμαλ  το νορμαλ για εμενα είναι να παρεις ένα call girl η την παρανομη γκομενα σου  και να πας να βγαλεις ένα γουστο μια φωρα  , αλλα το συνεχια ρε αδερφε μετα  οσες πιθανότητες εχεις να σε κολησει κατι μια ιεροδουλη  σε ένα στουντιο η μπουρδελο της ιδιες εχεις με την (συντροφο σου )  εγω παλι  δεν δεχομαι ρε φιλε η γυναικα μου να περνει 5 καυλια το βραδυ στο σινεμά και την άλλη μερα να το πεζει στοργικη μητερα , σκεψου παλι εσυ φιλε αν εισουν πατερας  να δεις την 19 χρονη κορη σου εκει μεσα με τον γκομενο της να την γαμανε 50 θα εβλεπε νορμαλ δεν ξερω τι άλλο να πω

Θα μιλησουμε μαζι για νορμαλ και αμνορμαλ, οταν γραψεις μια νορμαλ προταση, χωρις ορθογραφικα και με σημεια στιξης (σου χαριζω τους τονους γιατι δεν βαζω και εγω).

Μεχρι τοτε, μην μας τα σπας. Ο καθε ενας κανει οτι γουσταρει. Εδω ειναι μια συζητηση για συγκεκριμενο μαγαζι. Αν δε γουσταρεις το μαγαζι ή δεν θελεις να παει εκει κοσμος για τους δικους σου λογους, ειναι σεβαστο, αλλα δεν καταλαβαινω γιατι εμπλεκεσαι σε αυτη τη συζητηση εφ οσον σνομπαρεις τον χωρο αυτο.

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
dimer σωστος  αλλα αν ειχες παιδια ρε αδερφακι  και εβλεπες την κορη σου εκει μεσα με 10 ζομπι οπος μας φωναζουν εκει μεσα μερικοι  τι θα εκανες, εγω πυστευο με της αποψεις που εχεις θα εκανες τα στραβα ματια εκει μεσα  και θα προσπαθούσες να της μιλησεις σε άλλη στιγμη, το σινεμά για εμενα ρε αδερφακι είναι να παω  μια φωρα το μηνα με κανα πουτανακι από τα σαιτ  να κανω κανα γουστο  το κάθε μερα είναι αρρωστια όμως  σε όλα τα πραγματα στης ζωη μας  

ioannis_sexyman

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2017
Like
20
Πόντοι
0
ρε φίλε πρέπει να είσαι τελείως βλάκας και καθυστερημένος για να τα γράφεις όλα αυτα...ο μόνος φόβος τελικά αν πάμε τις γυναίκες η γκόμενες μας για να πηδηχτούν εκεί είναι να μη τις γαμήσεις κανένας ηλίθιος σαν εσένα...ουστ ρε καθυστερημένε !!!!

Olina_cross

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
70
Πόντοι
0
Επισκεφθηκα χθες το σινεμα ντυμενη κροσακι αλλα δεν ξερω αν θα ξαναπαω... Το οτι καποιος ειναι φορτικος το καταλαβαινω αλλα μετα τα επανειλημενα οχι που ειπα σε εναν μεγαλης ηλικιας θαμωνα,με κυνηγησε σε ολο το σινεμα και οταν πηγα να βρω καταφυγιο στις τουαλετες εσπρωχνε και μπλοκαρε την πορτα για να του κατσω με το ζορι. Χρειαστηκε η παρεμβαση του παιδιου στην εισοδο για να με αφησει ησυχη.

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
302
Πόντοι
26
Επισκεφθηκα χθες το σινεμα ντυμενη κροσακι αλλα δεν ξερω αν θα ξαναπαω... Το οτι καποιος ειναι φορτικος το καταλαβαινω αλλα μετα τα επανειλημενα οχι που ειπα σε εναν μεγαλης ηλικιας θαμωνα,με κυνηγησε σε ολο το σινεμα και οταν πηγα να βρω καταφυγιο στις τουαλετες εσπρωχνε και μπλοκαρε την πορτα για να του κατσω με το ζορι. Χρειαστηκε η παρεμβαση του παιδιου στην εισοδο για να με αφησει ησυχη.
Πήγαινε ρε καυλα στο blue στο Πειραιά που είναι πιο ήσυχα τα πράγματα

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
επεσες σε μαλακα που ηθελε κλωτσιες κανονικα κατι μαλακες σαν αυτόν υπαρχουν ακομη και όταν παει ζευγαρακι εκει παθενουν αμοκ και εγω τους βλεπω και γελαω  για μην μηλησω και βρω και κανα μπελα απλα το θεμα εχει ξεφηγει παλι και καλο είναι εμεις που παμε εκει και με καμια γκομενιτσα που και που να του περιορίσουμε αλλιος να αλλαξουμε στεκι

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
στον μαλλια επεσες? :S :S

vivicross

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα και από μένα νομίζω ότι θα επισκεφτώ το  adult μόλις έρθω Αθήνα πιστεύω να περάσω καλά.Θα μου άρεσε να μπω σε ένα δωματιάκι και να με παίρνουν να είμαι πουτανακι η φαντασίωση μου τέλεια σαν να είμαι σε μπουρδελο

Marios27

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Like
82
Πόντοι
1
Συμφωνω με τον γγγ....πηγαινε Blue vision πειραιά....ΠΟλύ πιο καθαρά, πιο καλός κόσμος και πιο ήσυχα

Olina_cross

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
70
Πόντοι
0
Ευχαριστώ πολύ! ακούω καλά σχόλια για το άλλο οπότε μάλλον αξίζει μια επίσκεψη...

dimitris-pao

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Σάββατο βράδυ πήγα μια βόλτα 11με 12:30 μια βόλτα μετά από αρκετό καιρό, δεν ήταν ψυχή από ζευγάρια και γενικά κόσμο είχε καμιά 10αρια άτομα...χάλια

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.306
Πόντοι
7.885
ο σκοπος μου δεν ειναι αυτος απλα δεν αντεχω  πλεον τις σαχλαμαρες που γραφουν για εμενα και τον αντρα μου συνεχεια

Τύπισσα τελικά έσκασες μύτη ή όχι???Μήπως ο άντρας σου είναι ένας ψηλός εύσωμος με γυαλιά???

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Τύπε ο μαλλιάς είναι 45αρης αλλά θα μπορούσε να χωθεί σε τύπισσα έτσι όπως περιγράφει η ολίνα κρος.
τυπε δεν ηξερα την ηλικια του!Το οτι ειναι μαλακας ηξερα μονο  :S :S

arisgreen

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
18
Πόντοι
0
Αν κανένας παθητικός εως 30χρ ψήνεται να πάμε, ας στείλει pm ;)

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
14.247
Πόντοι
4.926
και φυσικα ΔΕΝ πηγε
Γνωστό το κόλπο: Γράφει, η διοίκηση, μέσω ψεύτικου γυναικείου προφίλ, για επικείμενη επίσκεψη, τσιμπάνε οι αγάμητοι λιγούρηδες και βγήκανε τα έξοδα της ημέρας.

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
Γνωστό το κόλπο: Γράφει, η διοίκηση, μέσω ψεύτικου γυναικείου προφίλ, για επικείμενη επίσκεψη, τσιμπάνε οι αγάμητοι λιγούρηδες και βγήκανε τα έξοδα της ημέρας.

Δεν νομιζω οτι υπαρχει τετοια αναγκη φιλε μου. Πιο πολυ σε τρολομαλακες θα το απεδιδα.
Η δοιηκηση δεν ασχολειται με τετοιες παπαριες, ισα ισα που αποτρεπει τον κοσμο να γραφει γιατι το adult εχει μεγαλο κοινο σε gay/str8/couples :)

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
το Adult theaters είναι ένα κλασικο σινεμά   απλα είναι αρκετα ποιο καθαρο σαν μαγαζι από τα αλλα του κεντρου και το μονο που εχει στανταρ κοσμο και επιλογή στο θεμα να παει ένα ζευγαρι γιατι είναι αρκετα ποιο προσιτο  απλα είναι λιγακι λαθος το μερος που βρίσκεται  αν ηταν καπου στα νοτια θα ειχε πυστευω μεγαλητερο κοινο  παντος  είναι μια καλη επιλογή για καποιον που θελει να παει με μια φιλη του να βγαλει γουστα. Οσο για τον ιδιοκτητη  του εν λογο σινεμά   είναι ισος  από τους καλητερους ανθρώπους που εχω γνωρισει στην ζωη μου και έιναι  μαγκας που εχει ένα μαγαζι και το κραταει ετσι σε υψηλο επιπεδο από την πρωτη μερα λειτουργιας  του. Ευχομαι καλη χρονια  με υγεια και πολλα γουστα  παιδες.....  :rose: :rose: :rose: :rose:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom