thomas115656
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 690
- Πόντοι
- 996
καλησπέρα
θα ηθελα μετα από πολύ σκεψη να σας αφήσω να συνεχισετε μονοι σας το θρεντ.
εχω γραψει πολλα ποστ και πλεον πρεπει να παρω και εγω συνταξη .
καταλαβα μετα από καιρο και από μια καλη συζητηση ότι πλεον πρεπει να μην ακολουθω τον οχλο .
να ξερετε θα είμαι παντα στο AT και θα παιζω με τα ζευγάρια όπως και θα πηγαινω με την κοπελα μου η
οποια είμαι μαζι για να περναω και να περναμε ολου καλα σαν bublic sex .
ελπιζω να βαλετε καποιοι μυαλο και να μην χαλατε το παιχνιδι με το που μπαινει ζευγαρι στο σινεμά .
όπως και με το κομματι της καθαριοτητας καλο θα ηταν να το εχετε το σινεμά σαν το σπιτι σας΄.
σεβασμος πρωτα στον χωρο και μετα στο παιχνιδι .
ξερω ότι καποιο θα χαρουν με την αποχωρηση μου αλλα και καποιοι αλλοι θα χασουν τα καλα του σινεμά .
από σημερα διαγραφω τον λογαριασμο μου και λεον θα είμαι μονο σαν επισκεπτης να διαβαζω τα ποστ σας .
για οσουν με υποστηριξαν και πιστεψαν ότι ότι εκανα το εκανα γιατι το γουσταρα και να το μοιραστω μαζι σας
και όχι για καποιο συμφερον τους ευχαριστω πολύ γιοα όλα .
καλη συνεχεια .
οσοι θελουν θα με βρουν στο φβ η στο ΑΤ.
θα ηθελα μετα από πολύ σκεψη να σας αφήσω να συνεχισετε μονοι σας το θρεντ.
εχω γραψει πολλα ποστ και πλεον πρεπει να παρω και εγω συνταξη .
καταλαβα μετα από καιρο και από μια καλη συζητηση ότι πλεον πρεπει να μην ακολουθω τον οχλο .
να ξερετε θα είμαι παντα στο AT και θα παιζω με τα ζευγάρια όπως και θα πηγαινω με την κοπελα μου η
οποια είμαι μαζι για να περναω και να περναμε ολου καλα σαν bublic sex .
ελπιζω να βαλετε καποιοι μυαλο και να μην χαλατε το παιχνιδι με το που μπαινει ζευγαρι στο σινεμά .
όπως και με το κομματι της καθαριοτητας καλο θα ηταν να το εχετε το σινεμά σαν το σπιτι σας΄.
σεβασμος πρωτα στον χωρο και μετα στο παιχνιδι .
ξερω ότι καποιο θα χαρουν με την αποχωρηση μου αλλα και καποιοι αλλοι θα χασουν τα καλα του σινεμά .
από σημερα διαγραφω τον λογαριασμο μου και λεον θα είμαι μονο σαν επισκεπτης να διαβαζω τα ποστ σας .
για οσουν με υποστηριξαν και πιστεψαν ότι ότι εκανα το εκανα γιατι το γουσταρα και να το μοιραστω μαζι σας
και όχι για καποιο συμφερον τους ευχαριστω πολύ γιοα όλα .
καλη συνεχεια .
οσοι θελουν θα με βρουν στο φβ η στο ΑΤ.