Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
καλησπέρα
θα ηθελα μετα από πολύ σκεψη να σας αφήσω να συνεχισετε μονοι σας το θρεντ.
εχω γραψει πολλα ποστ και πλεον πρεπει να παρω και εγω συνταξη .
καταλαβα μετα από καιρο και από μια καλη συζητηση ότι πλεον πρεπει να μην ακολουθω τον οχλο .
να ξερετε θα είμαι παντα στο AT και θα παιζω με τα ζευγάρια όπως και θα πηγαινω με την κοπελα μου η
οποια είμαι μαζι για να περναω και να περναμε ολου καλα σαν bublic sex .
ελπιζω να βαλετε καποιοι μυαλο και να μην χαλατε το παιχνιδι με το που μπαινει ζευγαρι στο σινεμά .
όπως και με το κομματι της καθαριοτητας καλο θα ηταν να το εχετε το σινεμά σαν το σπιτι σας΄.
σεβασμος πρωτα στον χωρο και μετα στο παιχνιδι .
ξερω ότι καποιο θα χαρουν με την αποχωρηση μου αλλα και καποιοι αλλοι θα χασουν τα καλα του σινεμά .
από σημερα διαγραφω τον λογαριασμο μου και λεον θα είμαι μονο σαν επισκεπτης να διαβαζω τα ποστ σας .
για οσουν με υποστηριξαν και πιστεψαν ότι ότι εκανα το εκανα γιατι το γουσταρα και να το μοιραστω μαζι σας
και όχι για καποιο συμφερον τους ευχαριστω πολύ γιοα όλα .

καλη συνεχεια .

οσοι θελουν θα με βρουν στο φβ η στο ΑΤ.

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
thomas11565656 όπως και εγω ετσι και εσυ ξανα το ιδιο εργο  παραδεξου  ότι ειχες σηζητηση με τον υπευθηνο του σινεμά adult theaters και σου ειπε να απεχεις  για να μην σε πεταξει εξω  το εκανε και σε εμενα πριν περιπου 5 χρονια μονο που εγω εκανα άλλες κινησεις  το σινεμά δεν είναι σπιτη μου ουτε το βλεπω είναι λαθος  είναι ένα μερος οπος όταν πηγενω  στο σουπερ μαρκετ  ετσι το βλεπω εγω  δευτερο σπιτη είναι για τους αργόσχολους και τους ματακιδες ακομα και η γκει  και τα ζευγάρια που πανε που είναι κανα 2 νορμαλ αντε 3  εχουν αλλα στεκια  αδερφε αν θες κανε μου ετιμα στο φβ να τα πουμε  και να καταλάβεις και ποιος είμαι εσυ και μερικοι αλλοι εδώ μεσα

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885
καλησπέρα
καταλαβα μετα από καιρο και από μια καλη συζητηση ότι πλεον πρεπει να μην ακολουθω τον οχλο .
να ξερετε θα είμαι παντα στο AT και θα παιζω με τα ζευγάρια όπως και θα πηγαινω με την κοπελα μου η
ελπιζω να βαλετε καποιοι μυαλο και να μην χαλατε το παιχνιδι με το που μπαινει ζευγαρι στο σινεμά .
όπως και με το κομματι της καθαριοτητας καλο θα ηταν να το εχετε το σινεμά σαν το σπιτι σας΄.
ξερω ότι καποιο θα χαρουν με την αποχωρηση μου αλλα και καποιοι αλλοι θα χασουν τα καλα του σινεμά .
από σημερα διαγραφω τον λογαριασμο μου και λεον θα είμαι μονο σαν επισκεπτης να διαβαζω τα ποστ σας .
για οσουν με υποστηριξαν και πιστεψαν ότι ότι εκανα το εκανα γιατι το γουσταρα και να το μοιραστω μαζι σας

καλη συνεχεια .

Μύστη νομίζω δεν υπάρχει λόγος να διαγράψεις τον λογαριασμό σου.Μπορεί να έχεις ξενερώσει με πολλά εδώ μέσα και στο σινεμά,αλλά πιστεύω πάντα θα το έχεις ανάγκη να μπαίνεις και να γράφεις την γνώμη σου και να ενημερώνεις,όσο κι αν οι πιρφόροι γράφουν τις πιρφοριές τους για σένα.Εγώ αν και δεν σ'έχω γνωρίσει από κοντά,γουστάρω πολύ να διαβάζω αυτά που γράφεις.Οι κριτικές σου για το σινεμά είναι κορυφαίες,τις έχουμε όλοι μας τεράστια ανάγκη.

ioannis_sexyman

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2017
Like
20
Πόντοι
0
σήμερα στις 4 το απογευμα μπαινει ζευγαρι γυρω στα 50 και ανεβαινει εξωστη και καθονται στη μεση περιπου στα καθισματα,,,κανενα δεκαλεπτο η κυρια του τον παιζει ελαφρα ,,τον ψευτοτσιμπουκωνει και μετα κλειδωνονται μονοι τους σε μια καμπινα για κανενα εικοσαλεπτο και μετα φευγουν...απορω μερικες φορες αυτα τα ζευγαρια ειναι του σινεμα ??? αλλιως τι νοημα εχει να ερχεται ενα ζευγαρι σε πορνοσινεμα και το μονο που κανουν ειναι να κλεινονται σε μια καμπινα μονοι και μετα να φευγουν ?? αν ηθελαν να μη τους δει κανεις θα μπορουσαν να πανε ξενοδοχειο...
και μεσα σε ολα ο γνωστος με το σορτσακι ...ολογυμνος στους μεσα καναπεδες...να πηδιεται με οποιον πλησιαζει....

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.858
Πόντοι
216
σήμερα στις 4 το απογευμα μπαινει ζευγαρι γυρω στα 50 και ανεβαινει εξωστη και καθονται στη μεση περιπου στα καθισματα,,,κανενα δεκαλεπτο η κυρια του τον παιζει ελαφρα ,,τον ψευτοτσιμπουκωνει και μετα κλειδωνονται μονοι τους σε μια καμπινα για κανενα εικοσαλεπτο και μετα φευγουν...απορω μερικες φορες αυτα τα ζευγαρια ειναι του σινεμα ??? αλλιως τι νοημα εχει να ερχεται ενα ζευγαρι σε πορνοσινεμα και το μονο που κανουν ειναι να κλεινονται σε μια καμπινα μονοι και μετα να φευγουν ?? αν ηθελαν να μη τους δει κανεις θα μπορουσαν να πανε ξενοδοχειο...
και μεσα σε ολα ο γνωστος με το σορτσακι ...ολογυμνος στους μεσα καναπεδες...να πηδιεται με οποιον πλησιαζει....

Εσυ μαλλον προσπαθεις να παγιδεψεις κανεναν αβγαλτο ματακια στο άντρο των πουστηδων  :grin:

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Μύστη νομίζω δεν υπάρχει λόγος να διαγράψεις τον λογαριασμό σου.Μπορεί να έχεις ξενερώσει με πολλά εδώ μέσα και στο σινεμά,αλλά πιστεύω πάντα θα το έχεις ανάγκη να μπαίνεις και να γράφεις την γνώμη σου και να ενημερώνεις,όσο κι αν οι πιρφόροι γράφουν τις πιρφοριές τους για σένα.Εγώ αν και δεν σ'έχω γνωρίσει από κοντά,γουστάρω πολύ να διαβάζω αυτά που γράφεις.Οι κριτικές σου για το σινεμά είναι κορυφαίες,τις έχουμε όλοι μας τεράστια ανάγκη.
Κωστα έχεις χαιρετισμούς απο τον μαλλιά...

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
καλησπέρα

καλη συνεχεια .

Θα μας λειψεις τυπε... #not

• Like
Αντιδράσεις: dskoul

aksexastos_1993

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια. Θα παιχτει κανα σκηνικο σημερα με κανα ζευγαρι?

Anna_cd

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2017
Like
12
Πόντοι
0
Τα πρωινά καθημερινές πως είναι η κατάσταση; Ησυχα φανταζομαι.

Δεν με χαλάει το ήσυχο. Με λιγα ατομα θα νιώθω πιο ανετα, αλλα οκ να εχει και κανεναν.
Μην είμαι μονη!

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Τα πρωινά καθημερινές πως είναι η κατάσταση; Ησυχα φανταζομαι.

Δεν με χαλάει το ήσυχο. Με λιγα ατομα θα νιώθω πιο ανετα, αλλα οκ να εχει και κανεναν.
Μην είμαι μονη!
το πρωι εχει κοσμο μετα τις 12...εχει τρελα πραγματα απλα αρχιζει να μπαινει κοσμος!

KURACBIG

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2016
Like
26
Πόντοι
0
Γυρνά Θωμά..... έκοψες και έκοψαν και οι γυναίκες!!! Γυρνά θα κλείσει το μαγαζί χωρίς εσένα
!!!

noris(1)

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
0
Γεια σας διαβαζω τα σχολια σας αυτες τις μερες θα επισκεφτω το σινεμα  με την φιλη μου ωραιο μουνακι καλλιγραμο τις εξηγησα οτι εκει θα την γαμησουν διαφοροι ισως και ταυτοχρονα μπρος πισω και μου ειπε οτι θελει μια τετοια εμπειρια πες τε μου αν πραγματι θα χορτασει πουτσο και πως θα κινηθω εκει γιατι δεν εχω ξαναπαει.

Voula

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
217
Πόντοι
1
Γεια σας διαβαζω τα σχολια σας αυτες τις μερες θα επισκεφτω το σινεμα  με την φιλη μου ωραιο μουνακι καλλιγραμο τις εξηγησα οτι εκει θα την γαμησουν διαφοροι ισως και ταυτοχρονα μπρος πισω και μου ειπε οτι θελει μια τετοια εμπειρια πες τε μου αν πραγματι θα χορτασει πουτσο και πως θα κινηθω εκει γιατι δεν εχω ξαναπαει.
Υπάρχουν καλύτερα μέρη να χορτάσει.....

vyro

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2017
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
0
Δηλαδή αν πάω με τη σύζυγο (η οποία είναι αρκετά εμφανίσιμη 45αρα) θα είναι ασφαλής η κατάσταση; με την έννοια ότι αν δεν γουστάρουμε φάση με κάποιον δεν θα γίνει. Γιατί είναι φυσικό να μην θέλει με ότι κι όποιον να είναι. Ή θα μας τη πέσουν και δεν θα μπορούμε να ξεφύγουμε;

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
να γραψεις εδω τυπε ποτε θα πας και θα περασει καλα η μουνιτσα σου

Stories