You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)
FAT BASTARD
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2017
- Like
- 825
- Πόντοι
- 81
Τελικά έγινε το σκηνικό?
monkeydkon
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδια εγω δεν εχω παει ποτε σε τετοιο μερος. Ειμαι 21 χρονων και μερικες κριτικες/σχολια με αποτρεπουν και αλλες με ψηνουν. Αν παω λετε να μου την πεσουν ασχημα? Γιατι απο οτι καταλαβαινω πανε ατομα μεγαλυτερης ηλικιας
Επίσκεψη σήμερα μεσημεράκι στον χώρο, μετά από πάρα πολύ καιρό...Το υπόγειο κλειστό λόγω εργασιών. Στον κεντρικό χώρο λίγος κόσμος. Πάνω 7-8 άτομα. Άτομα ηλικίας 35-50 και κανά 2 65+. Μετά από λίγες βόλτες πάνω κάτω, απλά γίναμε μάρτυρες σε ένα σεξάκι που παίχτηκε στον πάνω όροφο αριστερά, εκεί όπου είναι οι καναπέδες και οι πολυθρόνες. Μεταξύ 2 ανδρών, καθόλου θηλυπρεπών θα ΄λεγα. Ένας ψηλός με μακρυά μαλλιά κοντά στα 35 που έμοιαζε για ξένος τουρίστας, αλλά δεν ήταν, κι ένας πιο κοντός κάπου στα 45 αθλητικός. Αφού επιδόθηκαν σε στοματικό, κυρίως ο ψηλός προς τον κοντό, αλλά και ο άλλος λιγότερο, ο μεγαλύτερος πήρε τον μικρότερο εκεί στην πολυθρόνα στα 4. Οι υπόλοιποι κοίταζαν ευτυχώς διακριτικά και δεν όρμησαν στους 2 άνδρες. Γενικά πάντως, ο χώρος νομίζω ότι παλιά ήταν πιο καλός, πριν την αλλαγή διαρρύθμισης.
ioannis_sexyman
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2017
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
ναι παιξανε πολυ προστυχα χθες οι δυο ανδρες που ανεφερε ο προηγουμενος....ημουν κι εγω παρων...μαλιστα και οι δυο γδυθηκαν εντελως εκει μπροστα στο κοσμο....ο ενας με τα μακρυα μαλλια εχει παρει πολυ κοσμο τον βλεπω συχνα
duo_processor
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
Εισοδος χθες βραδυ στο σινεμα, την ιδια στιγμη που εμπαινε ενα ζευγαρι με μια κοκκινομαλλα απιστευτη απο πισω οψη εικονα. Μεχρι να πληρωσω και να μπω, τους εχασα. Ξερει κανεις αν υπαρχει πριβε δωματιο? Ανεβηκα πανω κοιταξα καμπινες, ισογειο τιποτα πουθενα. Ρωτησα τον τυπο στο ταμειο, εκανε τον αλεκο.. Μαλλον εφυγαν μου ειπε. Η γκομενα ηταν απιστευτη.. Με μινι ποδια ατελειωτα ισιο κοκκινο μαλλι μεχρι τους ωμους. Αν εχει κανεις πληροφοριες ας ενημερωσει ενταυθα. Ευχαριστω.
Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
Αυτά παθαίνεις άμα περιμένεις από έξωΕισοδος χθες βραδυ στο σινεμα, την ιδια στιγμη που εμπαινε ενα ζευγαρι με μια κοκκινομαλλα απιστευτη απο πισω οψη εικονα. Μεχρι να πληρωσω και να μπω, τους εχασα. Ξερει κανεις αν υπαρχει πριβε δωματιο? Ανεβηκα πανω κοιταξα καμπινες, ισογειο τιποτα πουθενα. Ρωτησα τον τυπο στο ταμειο, εκανε τον αλεκο.. Μαλλον εφυγαν μου ειπε. Η γκομενα ηταν απιστευτη.. Με μινι ποδια ατελειωτα ισιο κοκκινο μαλλι μεχρι τους ωμους. Αν εχει κανεις πληροφοριες ας ενημερωσει ενταυθα. Ευχαριστω.
duo_processor
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
Φιλαρακο δεν περιμενα απ εξω.. Περνουσα και τους ειδα να μπαινουν.Αυτά παθαίνεις άμα περιμένεις από έξω
duo_processor
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
Περουκα θα φορουσε...αν την ειδες απο πισω οπως λες..
Κανενα τρακι θα ταν..
Παρα ηταν καλο για τρακι..Περουκα θα φορουσε...αν την ειδες απο πισω οπως λες..
Κανενα τρακι θα ταν..
Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
τυπε ολοι τα ιδια λετε?Τεσπα ας μην το κανουμε θεμα!ο καθενας οπως μπορει!Φιλαρακο δεν περιμενα απ εξω.. Περνουσα και τους ειδα να μπαινουν.
ANDREIOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.744
- Πόντοι
- 6.255
την αληθεια λεω η ξανθια εκατσε μεχρι και τωρα την πηραν καμια δεκαρια και εφυγε μολις τωρα που γραφωΘα το ανεβάσεις για να το λες έτσι?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 58K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις