μαγκακια του γλικου νερου, εχω πλεον ληξει τη συνεργασια μου με το σινεμα. ειδαν πολλα τα ματια μου και δεν μιλησε το στομα μου αρκετα. προσεξτε τι λετε, γιατι ακομα και τωρα βλεπω να μιλατε για εμενα. μιουτ δεν εχω πλεον, μη με αναγκασετε να μιλησω γιατι δεν εχω και καμια δεσμευση επαγγελματικη.
εκατσα τρισ μινεσ παραπανω στη δουλεια μετα τη πρακτικη και αυτο το οφειλω στη καλη μου συμπεριφορα και στην επαγγελματικοτητα μου. με βοηθησαν οικονομικα και το εκτιμω, σε δυσκολους καιρους. παω καμια φορα σαν πελατης και αυτο που εχο να πο ειναι οτι πλεον ο θομασ δεν παει με τη γκομενα τη σπιριαρα αλλα με μια ξανθια μπαζολα. τουλαχιστον αυτοσ κατι κανει, φερνει εστο εναν μπογο στο σινεμα, εσεισ που τον κραζετε τι κανετε ρε? μην τα βαζετε μαζι του. κρις38 μηπως ξερεις που ειναι η σπιριαρα που εφερνε ο θωμας? μηπως τα διαμερισματα δεν ειναι πισο απο τα τει και μηπως νιοθισ αρκετα γενεοδοροσ τελευταια με τισ γινεκεσ?τα λευτα σου να χα και την ομορφια μου, θα χα φτιαξει πολυ καλες καταστασεις. μεχρι και ο καραφλας για σενα λεει. αν νομιζεις οτι γαμας επιδι εχισ λευθτα να σε πληροφορισω οτι ιπαρχουν εδω μεσα ατομα που γελανε με τη παρτι σου χορισ να γραφουν. δεν στους φερνι ολουσ να γνοριστιτε και ειναι λογικο να πεζι μπαλα και μονι τισ, οσα λευτα και να τισ σταζις. μα και εσι βρε σουργελο δεν εχεις ακουσει αυτο με τη γυναικα το μπουκαλι και τον φελο? φελε