Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

bonusgamer

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Σου απάντησα κι εγώ με pm. Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

bonusgamer

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Γενικώς απ'ό,τι καταλαβαίνω στο μέρος δεν πάει πολύς κόσμος και είναι κρίμα γιατί είναι ωραία και ερωτικά. Εγώ έχω πάει μόνο μία φορά και όλο λέω να ξαναπάω αλλά διστάζω..

Encolpio

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα, σκέφτομαι να πάω στο συγκεκριμένο σινεμά για πρώτη φορά. Μπορείτε να μου στείλετε και μένα πμ να ξέρω τι παίζει σχετικά με το την red flag; Ευχαριστώ.

nnnikos

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
kalispera, tha ithela na matho kai go ti einai to red flag!!! (sorry gia ta greeklish alla den exo elliniki gramatosira)

aaa+

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
0
Επίσης και εγώ θα ήθελα να μάθω τι σημαίνει red flag σε παρακαλώ

hliasp69

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αν μπορείτε στείλτε και σε μένα για το red flag γιατί έλεγα να πάω...

kotsakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
τελικα τι ειναι ρε παιδια αυτο το red flag?

Photographer

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
1
Μάλλον κάποιο κρατικό μυστικό δεν εξηγείτε αλλιώς.

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
Έχουν πέσει τόσα μηνύματα για το red flag που σε λίγο το thred θα μετονομαστεί σε red flag cinema...
Αντε βγάλτε το και δημόσια για να μη μας κρατάτε σε αγωνία !!!

Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
1
Πόντοι
0
ηρθατε να διαφημησετε ετσι το σινεμα σας ρε μας περνατε για εντελως μαλακες???? αντι να πληρωσετε 2 3 πουτανες και να οργανωσετε κανενα γκανγμπανγκ ευρωπαικων προδιαγραφων τοσο φτηνο ειναι το μαρκετινγκ στην ελλαδα πια???
χωρις πλακα αν επαιρναν 2-3 κοπελες απο την πιατσα...
και τις εβαζαν εκει να γαμιουνται με κανα δικο τους χωρις να συμμετεχουν αλλοι οτι και καλα γουσταρουν μονο να τους παιρνουν ματι θα γεμιζε το μαγαζι μολις κυκλοφορουσε η ειδηση
γενικα πολλες φορες εχω ψηθει να παω εκει, αλλα δεν εχω παρεα και φοβαμαι οτι θα γινουν πολυ φορτικοι οι θαμωνες του μαγαζιου...

υ.γ. τι σημαινει redflag?

Randall

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Κριτικές
9
Like
35
Πόντοι
0
Redflag??? ena PM kai edo kapoios...

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
red flag
noun.
1. A warning signal.

2. Something that demands attention or provokes an irritated reaction.

Συνημμένα

• red_flag.jpg
    red_flag.jpg
    44,5 KB · Εμφανίσεις: 42

Fallen1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
Άντε να εξηγήσουμε τι σημαίνει "Red flag", για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Όταν κάποιος ποστάρει  "Red Flag 18:45", αυτό σημαίνει ότι ένα ζευγάρι έχει μπει στο σινέμα και τί ώρα έγινε αυτό.

Είναι μια διαδεδομένη πρακτική στο εξωτερικό.
Για του λόγου το αληθές κάνω copy paste από την αρχική σελίδα του yahoo group

brentstheatertails · Brents Theater Tails

Flag Alerts From The Paris Theater, Portland, OR for Internet and mobile devices. Visit The Paris in person and ask the clerk to set you up with message alerts. The messages come to your mobile phone instantly. E Mail alerts take a fraction longer:

RED FLAG=Couple or couples at The Paris. A number next to the flag indicates how many just came in.
ORANGE FLAG=One or more single and, hopefully, adventurous ladies are in the theater .
YELLOW FLAG= Something different, something exotic. Gurls, Gurls, Gurls. Transsexuals, Trans Genders and Cross Dressers rocking The Paris.
GREEN FLAG=Couples looking for other couples and single women. It doesn't fly as often as a red flag, but when it does it means the action is hot, hot, hot.
BEDROOM FLAG=There is action in The Paris Theater Bedroom .
EXAM TABLE FLAG= Exam table action.
ARENA FLAG=Action on the open table at the front of the theater.

Αυτά για ενημέρωση σας.

aaa+

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
0
Φίλε μας κατέπληξες όλους δημιούργησες πανικό με το red flag. Οπότε τώρα τι κάνουμε θα ενημερώνουμε κωδικοποιημένα? δεν μου ακούγεται κακό. Μόνο σβήσε το ποστ όσοι το είδαν το είδαν μην μεγαλώνει ο ανταγωνισμός.

Encolpio

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ, φίλε. Απλά νόμισα μήπως παίζει κάτι άλλο και είναι προειδοποιητικό. Τελικά δεν πήγα. Του χρόνου τώρα!  :grin:

akisakis019

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
μπορει να μας πει καποιος, εαν ειναι αληθεια, οτι δεν δεχεται πλεον ζευγαρια;
εχετε εμπειριες με ζευγαρια στο εν λογω οικημα, ποτε; τι ωρες; τι μερες;  ή ειναι αστικος μυθος τα ζευγαρια, οπως αναφερει καποιος συναγωνιστης.

aaa+

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
0
μπορει να μας πει καποιος, εαν ειναι αληθεια, οτι δεν δεχεται πλεον ζευγαρια;
εχετε εμπειριες με ζευγαρια στο εν λογω οικημα, ποτε; τι ωρες; τι μερες;  ή ειναι αστικος μυθος τα ζευγαρια, οπως αναφερει καποιος συναγωνιστης.
Από όσο γνωρίζω αυτό δεν ισχύει και μάλλον κάποιοι σπείρουν ζιζάνια για τους δικούς τους λόγους. Τώρα το πότε ή τι ώρα εσύ πιστεύεις ότι στέκει σαν ερώτηση?

akisakis019

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
δε ρωτησα μερα και ωρα,αλλα μερες και ωρες (π.χ. σαβατο, νωρις, ΄βραδυ) σαν ειδιμονας του θεματος που εισαι περιμενω τα "φωτα" σου, ευχαριστω.
Η zoi vasileiou που χαθηκε μπορει να μας δωσει νεοτερες πληροφοριες (αυτη ειναι τυχερη ολο ζευγαρια συναντουσε!!!!!!!)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom