Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

Fallen1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
εδω θα διαφωνησω και με τους δυο σας αν μου επιτρεπεται.... οταν ενα ζευγαρι παει για πρωτη φορα σε τσοντοσινεμα ..λογικο ειναι πως οσο και απελευθερωμενοι και να ειναι οταν θα δουν διαφορα χερια και ''παρελκομενα'' να τους ακουμπουν τοτε σιγουρα θα αντιδρασουν αρνητικα .. ας το παρουμε χαμπαρι ειμαστε ωμοι σε τετοια θεματα.. ας αφησουμε το ζευγαρι να παιξει λιγο να δει την τσοντουλα να ερεθιστουν ας καθισουμε διπλα τους και σιγουρα θα ανταποκριθουνε και αυτοι και εμεις

Το θέμα είναι ότι δεν τους ακούμπησαν ούτε διάφορα χέρια, ούτε διάφορα παρελκόμενα.

Fallen1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
me to pou ekatsan to perikiklosane kai to xazevane . As perimenan na arxisi kanena pidima kai meta na plisiaze o kosmos , ayto enoo

Γιατί, δεν άρχισαν παιχνίδι μεταξύ τους??? Δεν είδες ότι πήγαν και κάθισαν μπροστά από ένα καναπέ που ήταν ήδη πιασμένος??? Όπως είπα και πιο πάνω, έκαναν αυτό που τους άρεσε, χωρίς να τους πειράξει κανένας. Μην θεωρείτε λοιπόν ότι κάθε ζευγάρι που έρχεται, θέλει ντε και κάλα να παίξει με όλον τον κόσμο.

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
30
Πόντοι
246
θα γουσταρε κανείς φαση σε τσοντοσινεμά???
να μου βγαλει  ολα τα ρουχα και ετσι ολογυμνος να μαι στις διαταγες του
(φαντασιωση)
Εγώ μέσα, είμαι φίλε! Εγώ όταν πηγαίνω, σε τσοντοσινεμα.  Κυκλοφορώ με το μποξερακι. Το τη τσιμπούκια, απολαμβάνω!!άλλο πράγμα. Γουστάρω, όλη την φάση που γίνετε! :pipa1: :pipa2:

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Σήμερα Δευτέρα θα λεει τιποτα σκέφτομαι να παω μια βόλτα ! Ξέρει κανεις ;

cpl games

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΕΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ADULT???

athens69

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σας
εχει παει ποτε κανενας εκει??? καμμια γνωμη?

Μπορουμε να παμε με κοπελα σαν ζευγαρι?? :headbang:

Επισκέπτης
ξερω γω ρε φιλε... ο τυπος με το 1 ποστ αποφασισε ξαφνικα να παει με την γκομενα του σε τσοντοσινεμα και λεει δεν κανω ενα θρεντ σε ενα μπουρδελοσαιτ που δεν το ξερω να ενημερωθω :helpplea: :helpplea: :headbang: :headbang: :headbang:

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
298
Πόντοι
26
Ανοιχτα ειναι σημερα;

aunanas

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
πηγα στο ΑΤ 2 φορές αυτές τις μέρες... Την πρώτη ήμουν λίγο σφιγμένος, παρόλαυτα είχε καλή ταινιούλα, καθαρός χώρος, λίγα άτομα, ιδανικό περιβάλλον να ευχαριστηθεί κανείς μια καλή μαλακία... Τη δεύτερη φορά ανέβηκα εξώστη και είχα καλύτερη οπτική, τον πέταξα έξω άνετος, πηγαινοερχόντουσαν κάτι τύποι κοιτούσαν κι έφευγαν. Κάποια στιγμή έρχεται ένας γάλλος και μου λέει να μου δώσει λίγο λυπαντικό τζελ το οποίο χαρίζει στη μαλακία καλύτερη αίσθηση. Όντως έβαλα λίγο από αυτο και τα καταευχαριστήθηκα. Εκείνος καρφωνε το καυλί μου αλλά δεν έκανε καμια κίνηση. Το περιβάλλον είναι τέλειο για αυνάνες - ματάκιδες - επιδειξίες (όπως είμαι εγώ). Ευχάριστη παρουσία η μουνίτσα στο ταμείο της εισόδου.  :kissass:

foxxx

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
16
πηγα στο ΑΤ 2 φορές αυτές τις μέρες... Την πρώτη ήμουν λίγο σφιγμένος, παρόλαυτα είχε καλή ταινιούλα, καθαρός χώρος, λίγα άτομα, ιδανικό περιβάλλον να ευχαριστηθεί κανείς μια καλή μαλακία... Τη δεύτερη φορά ανέβηκα εξώστη και είχα καλύτερη οπτική, τον πέταξα έξω άνετος, πηγαινοερχόντουσαν κάτι τύποι κοιτούσαν κι έφευγαν. Κάποια στιγμή έρχεται ένας γάλλος και μου λέει να μου δώσει λίγο λυπαντικό τζελ το οποίο χαρίζει στη μαλακία καλύτερη αίσθηση. Όντως έβαλα λίγο από αυτο και τα καταευχαριστήθηκα. Εκείνος καρφωνε το καυλί μου αλλά δεν έκανε καμια κίνηση. Το περιβάλλον είναι τέλειο για αυνάνες - ματάκιδες - επιδειξίες (όπως είμαι εγώ). Ευχάριστη παρουσία η μουνίτσα στο ταμείο της εισόδου.  :kissass:
ειναι ακομη η κοπελα στο ταμειο; ωραιο κοριτσι παντως...

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
ζευγαρια παίζουν εκει????

ATHINA22

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1
τι ωρα εχει κοσμο τα σαββατα?

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
298
Πόντοι
26
Κανα cdακι να παμε παρεα.... :2on1:

evias70

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Πήγα και εγώ σήμερα να δω τι παίζει στο εν λόγο σινεμά. Καθαρός ο χώρος έκτος τον καμπινών που είχε αρκετά χαρτομάντιλα κάτω. Πήγα στις 6.30 περίπου και κάθισα καμία ώρα. 5-6 άτομα ήταν μέσα εκείνη την ώρα, κάνεις δεν με ενόχλησε έως ότου πήγα και μπήκα σε μια καμπίνα. Το έργο ήταν καλό και δεν ήθελα να τον παίξω δημόσια. Τότε ήταν που μου την έπεσαν από το παραθυράκια της καμπίνας διάφοροι. Ένας φόραγε στριγκακι και μου έστησε κώλο, στο παραθυράκι, άλλα δεν, δεν πηδάω αδερφές. Γενικά καλά. Ζευγάρια που έχω διαβάσει εδώ δεν υπήρχαν πουθενά, μόνο αρσενικά σε αναζήτηση ψωλης για καμία πίπα. 7 ευρώ το εισιτήριο και στο dakr rooms δεν πήγα γιατί δεν κατάλαβα και που ήταν. Γενικά πολλές αδερφές, γυναίκες και ζευγάρια μηδέν :fuck1:

Fallen1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
Red flag τωρα. Και οποίος κατάλαβε. .. κατάλαβε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom