'Έψησα τη δικιά μου και απόψε, Κυριακή, κατά τις 9 θα πάμε στο εν λόγω σινεμά. Την άλλη φορά που είχαμε ξαναπάει, μας ξενέρωσε η συμπεριφορά κάποιων να μας κυνηγούν παντού και να την πέφτουν χύμα. Ελπίζω το βράδυ να είναι πιο υπομονετικοι και ευγενικοί, γιατί θα ξενερώσουμε πάλι. Δεν ψάχνουμε ζευγάρια.. μόνο άντρες. Τα λέμε εκεί μάγκες..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)
θα ερθω εγω θα φερω και ενα σταντ να πουλαω προφυλακτικα απο εξω μηπως και χρειαστουνε απο το πολυΌποιος θέλει να έρθει να μας στείλει εδώ ένα μήνυμα για να ξέρουμε με ποιους θα είμαστε.. Πείτε μας ακόμη πώς γουστάρετε την όλη φάση.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ρε τους αλητεςΤην άλλη φορά που είχαμε ξαναπάει, μας ξενέρωσε η συμπεριφορά κάποιων να μας κυνηγούν παντού και να την πέφτουν χύμα.
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Μαγκες, μετα το περπελοτο στο σινεμα ελατε για τυλιχτα σουβλακια στην καντινα μου.
Και για τους μερακληδες, μετα τις 2:00 θα σερβιρω κρεατοσουπα.
Επομενος παιδια...
Και για τους μερακληδες, μετα τις 2:00 θα σερβιρω κρεατοσουπα.
Επομενος παιδια...
πες τα ρε απολυτε σε παρακαλω επεβαλε την ταξη γιατι ολοι να πηδηξουν το παιδακι και την κοπελα του θελουνερε τους αλητες
οι αλητες
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Συνημμένα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μα ειναι μουνοπανα τυπεπες τα ρε απολυτε σε παρακαλω επεβαλε την ταξη γιατι ολοι να πηδηξουν το παιδακι και την κοπελα του θελουνε
οι αλητες
βλεπουν μια γυναικα σε ενα τσοντοσινεμα και πανε να την γαμησουν :S
τι πραγματα ειναι αυτα
nudemale20
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
θα γουσταρε κανείς φαση σε τσοντοσινεμά???
να μου βγαλει ολα τα ρουχα και ετσι ολογυμνος να μαι στις διαταγες του
(φαντασιωση)
(φαντασιωση)
girl_hunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.321
- Πόντοι
- 216
θα γουσταρε κανείς φαση σε τσοντοσινεμά???
(φαντασιωση)
girl_hunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.321
- Πόντοι
- 216
itan kanis to perasmeno savato to mesimeri pou eskase zeygari kai epese ligo hamourema ????????
τυπε μου χουφτωσες?
Ρε συ φίλε, εσύ θα μας τρελάνεις. Λες ότι έπεσε πολύ μπαλαμούτιασμα και ότι η γκόμενα ήταν κατά 90% γυμνή αλλά ο κόσμος δεν άφησε το ζευγάρι. Τότε γιατί κάθησαν περίπου 1 ώρα? Εάν κάτι τους είχε χαλάσει, θα έφευγαν άρον άρον. Η συμπεριφορά του κόσμου ήταν απολύτως άψογη, τουλάχιστον στην συγκεκριμένη περίπτωση. Είδες κανέναν να τους πλησιάζει ή να τους ενοχλεί? Γιατί εγώ δεν είδα. Ούτε κατάλαβα σε καμία περίπτωση να χαλιούνται με τον κόσμο που τους κοιτούσε διακριτικά. Κατά την γνώμη μου έκαναν ακριβώς αυτό που ήθελαν. Πρόσφεραν θέαμα. Όπως αναφέρω και στον σχετικό οδηγό
"...ζευγάρια έρχονται σε τέτοιους χώρους και πολλά από αυτά είναι κατατρομαγμένα χωρίς να υπάρχει απολύτως κανένας λόγος. Ή μερικές φορές εμφανίζονται περιμένοντας, εντελώς χαζά, να τους αγνοήσουν. Εάν πάτε τη γυναίκα σας σε ένα τέτοιο σινεμά, το λιγότερο που πρέπει να περιμένει το ζευγάρι είναι να το κοιτούν. Μόνο ένας χαζός θα είχε αυταπάτες για κάτι διαφορετικό."
Δεν κατάλαβα λοιπόν που είδες εσύ το πρόβλημα που δημιούργησε ο κόσμος.
"...ζευγάρια έρχονται σε τέτοιους χώρους και πολλά από αυτά είναι κατατρομαγμένα χωρίς να υπάρχει απολύτως κανένας λόγος. Ή μερικές φορές εμφανίζονται περιμένοντας, εντελώς χαζά, να τους αγνοήσουν. Εάν πάτε τη γυναίκα σας σε ένα τέτοιο σινεμά, το λιγότερο που πρέπει να περιμένει το ζευγάρι είναι να το κοιτούν. Μόνο ένας χαζός θα είχε αυταπάτες για κάτι διαφορετικό."
Δεν κατάλαβα λοιπόν που είδες εσύ το πρόβλημα που δημιούργησε ο κόσμος.
foxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 120
- Πόντοι
- 16
εδω θα διαφωνησω και με τους δυο σας αν μου επιτρεπεται.... οταν ενα ζευγαρι παει για πρωτη φορα σε τσοντοσινεμα ..λογικο ειναι πως οσο και απελευθερωμενοι και να ειναι οταν θα δουν διαφορα χερια και ''παρελκομενα'' να τους ακουμπουν τοτε σιγουρα θα αντιδρασουν αρνητικα .. ας το παρουμε χαμπαρι ειμαστε ωμοι σε τετοια θεματα.. ας αφησουμε το ζευγαρι να παιξει λιγο να δει την τσοντουλα να ερεθιστουν ας καθισουμε διπλα τους και σιγουρα θα ανταποκριθουνε και αυτοι και εμεις
foxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 120
- Πόντοι
- 16
σωστο...να το χαζευαν ναι να το περικλωνανε οχι ..me to pou ekatsan to perikiklosane kai to xazevane . As perimenan na arxisi kanena pidima kai meta na plisiaze o kosmos , ayto enoo
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 58K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις