Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

cpl22

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
'Έψησα τη δικιά μου και απόψε, Κυριακή,  κατά τις 9 θα πάμε στο εν λόγω σινεμά. Την άλλη φορά που είχαμε ξαναπάει, μας ξενέρωσε η συμπεριφορά κάποιων να μας κυνηγούν παντού και να την πέφτουν χύμα. Ελπίζω το βράδυ να είναι πιο υπομονετικοι και ευγενικοί, γιατί θα ξενερώσουμε πάλι. Δεν ψάχνουμε ζευγάρια.. μόνο άντρες. Τα λέμε εκεί μάγκες..

simos40

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα ..λυπαμε που το λεω αλλα βλεπω παλι να ξενερωνεται..και παλι διαβαστε την τελευταια κριτικη στα σινεμα..και 8α καταλαβεται.

cpl22

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Όποιος θέλει να έρθει να μας στείλει εδώ ένα μήνυμα για να ξέρουμε με ποιους θα είμαστε.. Πείτε μας ακόμη πώς γουστάρετε την όλη φάση.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Όποιος θέλει να έρθει να μας στείλει εδώ ένα μήνυμα για να ξέρουμε με ποιους θα είμαστε.. Πείτε μας ακόμη πώς γουστάρετε την όλη φάση.
θα ερθω εγω θα φερω και ενα σταντ να πουλαω προφυλακτικα απο εξω μηπως και χρειαστουνε    :2funny: :2funny: :2funny: απο το πολυ  :fuck2: :fuck2:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Μαγκες, μετα το περπελοτο στο σινεμα ελατε για τυλιχτα σουβλακια στην καντινα μου.
Και για τους μερακληδες, μετα τις 2:00 θα σερβιρω κρεατοσουπα.

Επομενος παιδια...
2b11b__hot_dog_2.gif

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πες τα ρε απολυτε σε παρακαλω επεβαλε την ταξη γιατι ολοι να πηδηξουν  το παιδακι και την κοπελα του θελουνε

οι αλητες
μα ειναι μουνοπανα τυπε
βλεπουν μια γυναικα σε ενα τσοντοσινεμα και πανε να την γαμησουν :S
τι πραγματα ειναι αυτα

Fallen1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
Καλη φαση η νεα σχεδιαση των χωρων του υπογειου. Ιδανικη για πιο Prive καταστασεις. Ιδωμεν.

nudemale20

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
θα γουσταρε κανείς φαση σε τσοντοσινεμά???
να μου βγαλει  ολα τα ρουχα και ετσι ολογυμνος να μαι στις διαταγες του
(φαντασιωση)

visis

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
itan kanis to perasmeno savato to mesimeri pou eskase zeygari kai epese ligo hamourema ????????

visis

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
kanenas den houftose , epese poli palamoutiasma h gkomena 90% gimni alla o xenerotos kosmos den edose hrono sto zeygari na kavlosi poli giati to ihan perikiklosi gia mati .

Fallen1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
Ρε συ φίλε, εσύ θα μας τρελάνεις. Λες ότι έπεσε πολύ μπαλαμούτιασμα και ότι η γκόμενα ήταν κατά 90% γυμνή αλλά ο κόσμος δεν άφησε το ζευγάρι. Τότε γιατί κάθησαν περίπου 1 ώρα? Εάν κάτι τους είχε χαλάσει, θα έφευγαν άρον άρον. Η συμπεριφορά του κόσμου ήταν απολύτως άψογη, τουλάχιστον στην συγκεκριμένη περίπτωση. Είδες κανέναν να τους πλησιάζει ή να τους ενοχλεί? Γιατί εγώ δεν είδα. Ούτε κατάλαβα σε καμία περίπτωση να χαλιούνται με τον κόσμο που τους κοιτούσε διακριτικά. Κατά την γνώμη μου έκαναν ακριβώς αυτό που ήθελαν. Πρόσφεραν θέαμα. Όπως αναφέρω και στον σχετικό οδηγό 
"...ζευγάρια έρχονται σε τέτοιους χώρους και πολλά από αυτά είναι κατατρομαγμένα χωρίς να υπάρχει απολύτως κανένας λόγος. Ή μερικές φορές εμφανίζονται περιμένοντας, εντελώς χαζά, να τους αγνοήσουν. Εάν πάτε τη γυναίκα σας σε ένα τέτοιο σινεμά, το λιγότερο που πρέπει να περιμένει το ζευγάρι είναι να το κοιτούν. Μόνο ένας χαζός θα είχε αυταπάτες για κάτι διαφορετικό."

Δεν κατάλαβα λοιπόν που είδες εσύ το πρόβλημα που δημιούργησε ο κόσμος.

foxxx

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
16
εδω θα διαφωνησω και με τους δυο σας αν μου επιτρεπεται.... οταν ενα ζευγαρι παει για πρωτη φορα σε τσοντοσινεμα ..λογικο ειναι πως οσο και απελευθερωμενοι και να ειναι οταν θα δουν διαφορα χερια και ''παρελκομενα'' να τους ακουμπουν τοτε σιγουρα θα αντιδρασουν αρνητικα .. ας το παρουμε χαμπαρι ειμαστε ωμοι σε τετοια θεματα.. ας αφησουμε το ζευγαρι να παιξει λιγο να δει την τσοντουλα να ερεθιστουν ας καθισουμε διπλα τους και σιγουρα θα ανταποκριθουνε και αυτοι και εμεις

visis

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
me to pou ekatsan to perikiklosane kai to xazevane . As perimenan na arxisi kanena pidima kai meta na plisiaze o kosmos , ayto enoo

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom