Δεν τον παιζεις δηλαδή;Οπως θελετε.δε ξαναγραφω.εγω σας ειπα κατι αλλα δε το καταλαβατε.τα διαβαζει τα σχολια
Και αν διαβαζει τι εγινε;Δεν ξερει αν τον παιζεις;Μηπως το κοριτσι ειναι του κατηχητικού και σοκαρίστηκε;
Δεν τον παιζεις δηλαδή;Οπως θελετε.δε ξαναγραφω.εγω σας ειπα κατι αλλα δε το καταλαβατε.τα διαβαζει τα σχολια
.οσο για τις ερωτησεις καποιων 168 καστανη 20 χρο ων με κολαρα μικρο βυζακι και τα κανει ολα εκτος απο κολο.αυτη ηταν..οσοι ηταν εκει ας το επιβεβαιωσουν.bb
Οχι βρε μαλακα dude δε τον παιζω γιατι εγω εχω επιβεβαιωσει οτι τα ζω live.thn εχω κανει πασα κιαυτην κιαλλες σε πανω απο 30 ατομα.και μιλαμε γι μουναρες ολες.εσυ αποτι φενεται θες ν μας ζαλισεις ταρχιδια.εγω ζητησα σοσους ηταν μπτοστα στο σκηνικο να πουν λεπτομερειες η απαυτο το σκηνικο η απο αλλα που χουν ζησει.αν πεταγεται ο καθενας και λεει τη μαλακια του χεστηκα.ουτε ξαναγραφω ουτε ξαναφερνω γκομενα.αυτα.οσο για τις ερωτησεις καποιων 168 καστανη 20 χρο ων με κολαρα μικρο βυζακι και τα κανει ολα εκτος απο κολο.αυτη ηταν..οσοι ηταν εκει ας το επιβεβαιωσουν.bb
Συμφψνω και την εχω φερει δυο φορες.και συνολο την πηραν γυρω στα 40 ατομα.οποιος ηταν εκει θα το επιβεβαιωσει και κανω προσπαθεις να τη ξαναφερω απλα επειδη κερω οτι βλςπει τα σχολια φτιαχνεται να διηγουνται ατομα που ηταν εκει το σκηνικο.τεσπα.δεν ασχολουμαι αλλο
Συμφψνω και την εχω φερει δυο φορες.και συνολο την πηραν γυρω στα 40 ατομα.οποιος ηταν εκει θα το επιβεβαιωσει και κανω προσπαθεις να τη ξαναφερω απλα επειδη κερω οτι βλςπει τα σχολια φτιαχνεται να διηγουνται ατομα που ηταν εκει το σκηνικο.τεσπα.δεν ασχολουμαι αλλο
geo φιλε αρκετα ατομα που ηρθαν μπορει να μην μπαινουν καν στο μπου!Εγω προσωπικα δεν ειχα ερθει!Απο εκει κ περα αμα θελει να ξανα ερθει η κοπελα κανονισετο να μαζευτουμε οι γνωστοι μυστες του ανταλτ να ερθουμε 5-10(μαζι με εμενα ) ατομα να κανουμε παιχνιδι!μην ακους τις μαλακιες του καθε παπαρα εδω...κανονισετο εσυ και αναλαμβανω να τους μαζεψω εγω τους μυστες!Ρε μαγγες σορρυ κιολας αλλα γιατι κανρτε σαν δεκαπενταχρονα.την αλλη φορα ειπα θα την φερω και την εφερα δυο φορες κιολας.τωρα σας ζητησα να γραψετε οσοι ησασταν τοτε στο σκηνικο τις λεπτομερειες γιατι η δικια μ βλεπει τις κριτικες και τη καυλωνει αυτο.και οι μονοι που γραφουν ειναι αυτοι που δεν ηταν εκει και μιλανε σαν να εχουν ψολη 5 μετρα και γαμανε δεκα ωρες.ελεος.ζητησα κατι απλο.οσοι ησασταν τοτε στο σκηνικο γραψτε λεπτομερειες.ακολουθηστε τις οδηγιες μου και θα δειτε.ελεος
το ζευγαρι ειναι εκει.στην μεση σε καμπινα με ανοικτο κουρτινακι την γαμαει μονο αυτος και που με ειδε και του χτυπηρα εφαγα κοκκινη .ελπιζω να ανοιξουν καποια φορα και να γινει καλο σκινηκο.εφυγα ξενερωσα .απο εξω 5-6 ατομα ημασταν .ξανθο ωραιο κορμι με 2 βυζι και γυαλια ηλιου .απο θεαμα οποιος θελει να παει να δει γιατι δεν το βλεπω για κατι αλλο.ελπιζω την επομενη φορα να βαλουν και καποιον μεσα για παρεα.παντος και ετσι ενα μεγαλο ευχαριστω που αναζωγονειται το adult.
γκομενακι ημουν με πρασινη φουτερ με κουκουλα ετσι για να δεις τι εχασες.
Ρε Μυστη μη σκαλωνεις με τον καθενα που σχολιαζει και λεει τα δικα του...Αλλα φανταζομαι οσοι ηταν στο σκηνικο θα εχουν πει τα σχολια τους
και οσοι δεν ηταν(σαν εμενα) απλα μενουμε με το παραπονο που δεν το δοκιμασαμε το κοριτσι!!...
Δεν θυμάμαι να ξεκίνησα απο καμπίνα,τότε είχε ακόμα την πολυθρόνα στο εξώστη ήμουν στα τέσσερα και έπαιρνα κόσμο ασταμάτητα ,και ναι είμαι κοκκινομάλλα ,
Ήμουν μόνη τότε η με τον άντρα μου;
Ρε μαγγες σορρυ κιολας αλλα γιατι κανρτε σαν δεκαπενταχρονα.την αλλη φορα ειπα θα την φερω και την εφερα δυο φορες κιολας.τωρα σας ζητησα να γραψετε οσοι ησασταν τοτε στο σκηνικο τις λεπτομερειες γιατι η δικια μ βλεπει τις κριτικες και τη καυλωνει αυτο.και οι μονοι που γραφουν ειναι αυτοι που δεν ηταν εκει και μιλανε σαν να εχουν ψολη 5 μετρα και γαμανε δεκα ωρες.ελεος.ζητησα κατι απλο.οσοι ησασταν τοτε στο σκηνικο γραψτε λεπτομερειες.ακολουθηστε τις οδηγιες μου και θα δειτε.ελεος