Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
μουνιβαγονις αχαχαχαχαχαχα ποσο θεουλης parakmiake!!!!!
μουνιβαγονις αχαχαχαχαχαχα ποσο θεουλης parakmiake!!!!!
Απογευμα σημερα κατα 5 ενα ζευγαρι σε μια καμπινα γαμησι με τα ολα του. Με ανοιχτα τα πλαινα πορτακια
Ενα δευτερο ζευγαρι σχεδον ταυτοχρονα σε παραδιπλα καμπινα,γερο τσιμπουκι με ανοιχτο το πετο,Αυταααα
Steak & BJ Day σημερα.
Χρονια μας πολλα,,,,,
να πω και εγω ενα μεγαλο ευχαριστω για το ματι .μπορει να εφαγα κοκκινη .και συγνωμη που ενοχλησα αλλα ηταν ωραια φαση θελουμε στο μελλον κιαλο.δεν ειχα χρονο να κατσω μεχρι τελους .φιλια ξανθο μουνακι με απιστευτη κωλαρα .
? τωρα τι σημαινει αυτο?
Γραψτε ο καθενας το καλυτερο σκηνικο που εχει δει η εχει ζησει στο σινεμα να πουμε ολοι τις εμπειριες μας αλλα gangbang oχι απλα παιχνιδι.οσοι ησασταν με την γκομενα που χα φερει θα θυμαστε...;)
Μύστη τότε είχαν γίνει κορυφαία σκηνικά στον πορνο-σινεμά με την δικιά σου ,που δύσκολα θα επαναληφθούν από άλλη τύπισσα :S :S.Όσον αφορά το gangbang σίγουρα ήταν κορυφαία αυτή η τύπισσα,αμέσως μετά για μενα έρχεται το μιλφ με το κοντό μαλλί που σκάει πάντα μαζί με τον γεματούλη άντρα της και κάνουν πάντα δημόσιο παιχνίδι συνήθως πάνω δεξιά στους καναπέδες και η κυρία πάντα ανταμοίβεται με αρκετά χυσίματα από τους μύστες του τσοντάδικου
Δωσε λεπτομερειες στους μυστες για υο σκηνικο που χα φτιαξει.να πει ο καθενας απο ενα σκηνικο
Πλεον γαμιεται με 60αρη σκαφατο.και ειναι μολις 20...
Το χεις πιτσιλίσει το μιλφ μύστη?
Εννοείται μύστη μου .Τους έχω πετύχει 5-6 φορές αυτό το ζευγάρι,τις περισσότερες από οποιοδήποτε άλλο και έχω ξεφορτώσει πολύ δυνατά στην κυρία η οποία το είχε τεράστια ανάγκη