Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ρε πειτε το καλυφερο gangbang που χετε ζησει στο σινεμα
Το καλυτερο ηταν την τλτ μερα μεχρι την αναλαμπη του ιδιοκτητη
Στο υπογειο
Με ατομα σε
Αριθμο που τον εχασα 5 -5 στο δωματιακι κ να περναν απο πανω μου στημενη στα 4 πιπα κωλο χωρις ελεος μεχρι τις πρωτες πρωινες ωρες...
Ηταν υπεροχη φαση απο τις καλυτερες που εχω κανει...ασχετα με το πως εξελιχθηκε η φαση μετα με τον μαγαζατορα :) φιλακια σ ολους

ATlover

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
Γραψτε ο καθενας το καλυτερο σκηνικο που εχει δει η εχει ζησει στο σινεμα να πουμε ολοι τις εμπειριες μας αλλα gangbang oχι απλα παιχνιδι.οσοι ησασταν με την γκομενα που χα φερει θα θυμαστε...;)

παω στο ΑΤ απο την πρωτη μερα που ανοιξε. Τρια ειναι τα πολυ καλα σκηνικα που εζησα:

1. Μια απο τις παρασκευες που ηταν για ζευγαρια μονο ημουνα εκει και ανεβηκε ενα ζευγαρι απο το υπογειο να πιει ενα ποτο. Επιασα την κουβεντα με τον τυπα και μου ειπε οτι η γυναικα του θελει να ξεσκιστει με πολλους. Ανεβηκαμε πανω στους καναπεδες εκει που ειναι σκοτεινα τωρα και παιξαμε μεχρι που ηρθαν και αλλοι τουλαχιστον 6 και εγινε το ελα να δεις.... Παρτουζα και ταυτοχρονα απο παντου.... Κρατησε περιπου μια ωρα και την χισαμε ολοι στο προσοπο!!! Ηταν 35αρα με μικρο στυθος αλλα ωραιο σωμα. Την ξαναπετυχε καποιες φορες αλλα κλεινοντε στα δωματια και παιζουν με ενα δυο μονο.

2. Η δικια σου θεε γιωργο!!!! Και τις δυο φορες που την πετυχα ηταν απλα το κατι αλλο!!!! Απιστευτο σωμα, προσοπο, στυθος μικρο αλλα τελειο, μουνακι παντα υγρο και στενο, κολαρακι απλα τελειο!!!!!  Τελεια πιπα.... Γαμιετε και της αρεσει κ το δειχνει!!! Δεν την χορταινε κανεις!!!!

3. Μια κυριακη περασα νωρις να δω εαν παιζει τπτ και μπηκε ενα ζευγαρι που ηξερα απο το 2+2. Πηρανε οτι υπηρχε στο μαγαζι!!!! Απο τοτε ερχοντε καποια σαββατα μετα το 2+2 για παιχνιδια με αντρες μονο.

Τα καλυτερο παραμενει η θεα του Γιωργου!!!!

Εγγρ.
31 Μαρ 2014
Like
1.565
Πόντοι
206
Χαιρομαι που σαρεσε η δικια μου.θυμαμαι ημασταν γυρω στους 20 γυρω της.δε χορταινε.20 χρονων ειναι.με γκομενο.και τωρα την γαμαει ενας σκαφατος 60αρης.οποιος θελει ας πει κιαλλα σχολια γιαυτο το σκηνικο

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.284
Πόντοι
506
Χαιρομαι που σαρεσε η δικια μου.θυμαμαι ημασταν γυρω στους 20 γυρω της.δε χορταινε.20 χρονων ειναι.με γκομενο.και τωρα την γαμαει ενας σκαφατος 60αρης.οποιος θελει ας πει κιαλλα σχολια γιαυτο το σκηνικο
δηλαδη οσοι φαγανε φαγνε?

ATlover

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0

Δεν αφησε κανεναν με παραπονω. Ολους μας πιπωσε, οποιος ηθελε την γαμαγε, μονο κολο δεν ηθελε εκεινη την μερα. Δυο-τρεις ειχε ταυτοχρονα στο στομα, ειδικα οταν καθυσαμε ολοι στον καναπε και εκεινη μας εγλυψε ολους και ο πιτσιλητης απο πισω εγραφε!!!!
Κριμα που χαθηκε!!!

Εγγρ.
31 Μαρ 2014
Like
1.565
Πόντοι
206
Δε χαθηκε.θα τη ξαναφερω απλα θελω να δω αν υπαρχει μεγαλο κοινο της.γιατι βλεπει τις κριτικες.και θελει σχολια απο εκεινη την μςρα ;)

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Respect το σκηνικό, τα έχουμε πει... Απόψε θα παει κανεις;

Εγγρ.
10 Ιουλ 2015
Like
8
Πόντοι
1
Παντως αν καβλωσει το μωρο να ξαναπάει ενημέρωσε να μαζευτούμε. Μην μείνει παραπονεμενη και αυτη και εμείς.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

ήταν καλό μουνί μύστη μου? για δώσε περιγραφή της άταχτης

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16

Το ρομαντικό της υπόθεσης είναι ότι στον γκόμενο της μπορεί να το παίζει παρθενοπιπίτσα!  :2funny: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom