Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Παντως οχι πλεονασμα που προερχεται απο περικοπες και φορολογια μεσω τεκμηριων ;)

κατ'αρχας θα μας κανει όλους ίσους. Οχι αδικιες τύπου όποιος δουλεύει βγαζει λεφτά. Οχι κυριε. Οποιος δουλεύει θα βγαζει ακριβως τα ίδια με αυτόν που ειναι αγωνιστής! Να μη σου πω οτι θα εργαζόμαστε για να πληρώνουμε τους αγωνιστές

κατα δεύτερο, θα ομογενοποιησει τα εισοδήματα - ο χίπο που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΟ, θα εχει ακριβως τα ίδια λεφτά με όσους εργάζονται

Κατα τρίτο - όλοι στο δημόσιο, ακόμα και όσοι κανουν εμετό με την ιδέα και μονο. Ποιος θα εργάζεται, θα το μαθουμε μολις ερθει ο τριριζακ στα πραματα

Κατα τέταρτο - απαγορεύονται οι γραβατες. Κύριε, όσα ήξερες τα ξεχνας. που μοστραρεσαι με γραβατα ναουμ, εισαι δηλαδή εχθρός του λαου; Δες λα-φαζανί για στυλιστικες επιλογές.

Κατα πέμπτο - θα αποκτήσουμε πλήθος φεστιβάλ (κρατικών φυσικά).

Κατα έκτο - καταργουνται τα πανεπιστήμια. απο εδω και πέρα οι υπάλληλοι του κόμματος θα αποφασίζουν πως θα δικοικουνται τα νεα μαγαζιά, τα οποια θα ονομάζονται τριγκζομαγαζα. Οποιος ειναι αγωνιστής και φωναζει δυνατα στις πορείες θα περναει τα μαθηματα χωρις καν να δινει εξετάσεις. Οπως ακριβως εκανε δηλαδή ο αμορφωτος αρχηγός του πριζιγκαμ.

Κατα έβδομο - οι υπηερσιες πληροφοριών επανέρχονται σε επίπεδα σταλιν. κυριε, φορας γραβατα; Μεσα. Εσυ δεν πας πορείες; Μεσα. Εσυ θελεις να εργαστείς; Σε καιμε.

Ομορφα πραματα

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Ενω οι μεγαλοτραπεζιτες που πτωχευσαν τις τραπεζες, σε φόρτωσαν με 40,5 δις χρεος για τις ανακεφαλαιοποιησεις τους μεχρι τωρα, ετοιμαζονται με bail in να σου φανε τις καταθεσεις και συνεχιζουν να διοικουν κανονικα σαν να μην εγινε τιποτα ειναι λιγοτερο παρασιτα ας πουμε...

ΥΓ. Βλεπω εμμονη με τη λεξη "αμορφωτος"... Απωθημενο;

Νταξει, αμα πας να δουλέψεις τα ξαναλέμε. Μεχρι τοτε σε συνδέω με τ'αρχίδια μου

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16

Ποια είναι η άποψή σου? Το μερίδιο ευθύνης το έχουν μόνο οι κηφήνες του δημοσίου και οι λαμογιοσυνδικαλιστές;

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16

:2funny: :2funny:

Ξεβρακωθηκες, μωρη κοταρα, "εθνικισταρα"  :2funny:
Ο ναζιστικος αετος μας βγηκε κοτα λυρατη.
Καληνυχτα.
Απο δω και περα εισαι αορατος.

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Δεν έχω τσεκάρει ενδελεχώς το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ
Δεν μπορεις να το τσεκαρεις, επειδή αλλάζει καθε εβδομάδα (της προηγουμενης εβδομάδας ήταν τελικά σκουπίδι)

δεν πιστεύω ότι θα μας κάνουν όλους εκατομμυριούχους.
Γιατί όχι ρε μεγαλε; Δηλαδή δε θα έχω έστω και κάποιο ROV (return on vote); Δε μας τα λες καλά

Οι προσδοκίες μου περιορίζονται στην επιστροφή των βασικών μισθών σε αξιοπρεπή επίπεδα
Με τα λεφτά τίνος;

και στη παρουσία ανθρώπων που δεν είναι τα πουτανάκια μεγαλοεφολπιστών, καναλαρχών και εργολάβων
φάσκεις και αντιφάσκεις. Γιατί ακριβως αυτά τα άτομα υποστηρίζεις και μάλιστα την πλεον σιχαμερή εκδοχή τους - τεμπέληδες ΔΥ, και συνδικαλόγυφτες που θα σε πανε πισω 30 χρόνια

Χρειάζεται ΑΛΛΑΓΗ προσώπων και νοοτροπιών.
Ρένα δουρου - άλλη νοοτροπία έτσι;

Τι στο διάολο, δεν το καταλαβαίνετε αυτό;
Εμας μας αρκεί που καταλαβαινεις εσυ, ασε εμας - ειμαστε ανόητοι. Εσυ που εισαι έξυπνος καλα τα λες

Ο μόνος τρόπος να μην το καταλαβαίνετε είναι είτε επειδή έχετε συμφέρον είτε επειδή είστε ΤΡΑΓΙΚΑ ΜΑΛΑΚΕΣ. Στη δεύτερη περίπτωση είστε μαλάκες επειδή η δεξιά νοοτροπία σας δεν σας επιτρέπει να επιλέξετε κάτι άλλο πέρα από τη ΝΔούλα (τα χρυσαύγουλα παραείναι hardcore για πολλούς).

Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny:

Ξεβρακωθηκες, μωρη κοταρα, "εθνικισταρα"  :2funny:
Ο ναζιστικος αετος μας βγηκε κοτα λυρατη.

Γελοιε καραγκιόζη, ουτε τη διαφορά ανάμεσα σε εθνικιστή και ναζιστή δεν ξέρεις. Βλακόμουτρο της μιας ατακας. Ουρντ γίδι

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16

0.jpg

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
σιγα που δεν ξερω ρε βλακες απλα δεν με ρωτησατε για αιτηματα τους
οι μαθητες διαμαρτυνοντε για το νεο λυκειο που θα καθιερωσει τις εξετασεις απο το δημοτικο και για τις πανελληνιες εξετασεις απο την 1λυκειου μεσω της τραπεζας θεματων οπως επισης για τις ελειψεις σε εκπαιδευτικο προσωπικο αλλα και τις ελειψεις σε εξοπλισμους

τραμου η διατλαντικη συμφωνια ουσιαστικα ειναι μια συμφωνια που επιδιωκει την εξαλειψη ολων των δασμων τελων και λοιπον επιβαρυνσεων
με το δηθεν προσχημα οτι θα αυξηθουν οι θεσεις εργασιας
αυτο ουσιαστηκα ομως θα φερει ακομα λιγοτερα χρηματα στα κρατικα ταμεια και οι μονες που θα κερδισουν θα εινα οι πολυεθνικες εις βαρος των φτωχων

υ.σ σορρυ που αργησα να απαντησω ειμαι εξαρχεια και γραφω απο ταμπλετ

δηλαδή εγώ που έδωσα εξετάσεις Ε! Δημοτικού ΣΤ! Δημοτικού, Εισαγωγικές στο εξατάξιο γυμνάσιο, εξετάσεις σε κάθε τάξη Φεβρουάριο και Ιούνιο και εισαγωγικές στο πανεπιστήμιο έπαθα κάτι ?? και μάλιστα έμενες μεταξεταστέος αν σε κάποιο μάθημα είχες βαθμό κάτω από την βάση (δηλαδή 9 με άριστα το 20) και επαναλάμβανες την ίδια τάξη αν έμενες μεταξεταστέος σε πάνω από τρία μαθήματα ...

τι μας λένε τα κωλόπαιδα θα κουραστούνε ....

ααα ναι και στην έκτη γυμνασίου ήμασταν 38 στην τάξη ... αλλά μέσα δεν ακουγόταν κιχ...

πω πω ρε παιδάκι μου κούραση τα παιδιά... να φέρνουμε φανελλάκια να αλλάζουν να μην πάθουν τίποτε από τον πολύ ιδρώτα...

και πάμε στην σύμβαση

δηλαδή θέλεις να υπάρχουν δασμοί και τέλη άρα να πληρώνουμε ακριβά ότι αγοράζουμε... και φυσικά να μην μπορούμε να κάνουμε εξαγωγές γιατί και οι άλλοι θα γαμάνε τα προιόντα μας στους δασμούς και τα τέλη...

κατάλαβα πόσο μαλάκες είσαστε

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
ο φρυριζακ θα φέρει νέα άποψη για την παιδεία.

Καταργουνται οι εξετάσεις. Τελος. Περνανε όλοι. Ισότητα.

Οι συνδικαλογυφτες της ολμε θα περιφρουρουν τα σχολεία ώστε να εντοπίσουν άμεσα καθε δάσκαλο ο οποιος διδάσκει, ωστε να τον στείλουν φυλακή. Δεν ανεχομαστε υπονόμευση της πολιτικης του σιφκρικαμ.

Τα παιδιά περνανε ειδικα μαθηματα συνδικαλογυφτιας, ωστε να μαθουν να μιλάνε ΜΟΝΟ με την εγκεκριμενη γλώσσα του φριζικαμ.

Πρότυπα παιδειας ειναι η υπάλληλος δουρου και ο δήμαρχος χαλανδριου.

Τα σχολεία γίνονται "ανοιχτα" - δηλαδή μετατρεπονται σε πεδία εκδηλώσεων (κυριως της νεολαιας φρυζικαμ). Η συμμετοχη στις εκδηλώσεις ειναι φυσικά προεραιτικη αλλα αν δεν πας σε καιμε.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

γιατι αδικο εχει δεν πηραν οι ταπεζες 40 δις δεν ανακεφαλαιοπηοιθηκαν με χρηματα ελληνων φορολογουμενων δεν ζουνε παρασιτικα εις βαρος του ελληνικου λαου

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
A)Δεν ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχω ψηφίσει ποτέ ΣΥΡΙΖΑ και δεν σκοπεύω να το κάνω. Δεν πολυσυμπαθώ το πρόγραμμα της ΝΔ μέχρι στιγμής (θέτοντάς το κόσμια)

Β)Την ειρωνεία σου να την βάλεις στον κώλο σου.

Γ) Δεν είμαι οικονομολόγος. Φαντάζομαι ότι ένα καλό πρώτο βήμα θα ήταν ελεγκτικοί μηχανισμοί που πραγματικά λειτουργούν και δεν είναι το μαγαζάκι μιας κάστας εκλεκτών.Έπειτα, η επίδειξη σοβαρότητας σε παραγωγικούς τομείς ώστε να πειστούν οι τύποι στην ΕΕ για επιδοτήσεις και επενδύσεις που αυτή τη φορά δεν θα μεταφραστούν σε ψήφους και καγιέν.

Δ) Επαναλαμβάνω ότι δεν τους υποστηρίζω έμμεσα ή άμεσα. Ξέρω με σιγουριά ότι οι δικοί σου υποστηρίζουν ότι πιο βρώμικο υπάρχει (καλά παιδιά της εργολαβίας κτλ, ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε). Και πάνω από τους σιχαμερούς λαμογιοσυνδικαλιστές, μάντεψε ποιοι βρίσκονται και κινούν τα νήματα. Σωστά "Walter", τα φιλαράκια των δικών σου.

Ε) Δεν έχω παρακολουθήσει το "έργο" της. Αν αποδειχτεί μία από τα ίδια σουτ και τον μπούλο.

Ζ) Είτε είσαι τυφλωμένος από τη "δεξιοφροσύνη" σου είτε υπηρετείς κάποιο συμφέρον. Μπορεί να είσαι απλά ΜΑΛΑΚΑΣ.

Η) Μου φαίνεται ότι μερικοί άνθρωποι, όσο και να τους βουλώνουν τη κωλοτρυπίδα με φόρους και άλλης φύσεως αδικίες, παρακαλάνε και για άλλο.

Αυτό: "Και είναι τόσο πολύ χωμένοι στα σκατά που δεν μπορούν να διεκδικήσουν τίποτα (όχι γιατί θέλουν το καλό μας, απλά για να συνεχίσουν γαντζωμένοι στην "κορυφή") για εμάς, τους κρατάνε από τα αρχίδια (η ΕΕ, οι "φίλοι" τους)."

Το έκανες γαργάρα.

Και η νοοτροπία σου για τους αμόρφωτους δεν σε δείχνει πιο γαμάτο. Αν νομίζεις ότι τον άνθρωπο τον κάνουν τα πτυχία είσαι πιο μεγάλος μαλάκας από όσο πίστευα. Πέρα από αυτό, δεν μπορώ να καταλάβω πως σε έψησε ο χαρακτήρας του Walter White. Από τα γραφόμενά σου φαίνεσαι για μεγάλο πουτανάκι του κατεστημένου. Το μόνο ξέσπασμα που βλέπω είναι αυτό της κακίας και της σκατοψυχίας σου με μια τζούρα δεξιοφροσύνης.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ο φρυριζακ θα φέρει νέα άποψη για την παιδεία.

Καταργουνται οι εξετάσεις. Τελος. Περνανε όλοι. Ισότητα.

Οι συνδικαλογυφτες της ολμε θα περιφρουρουν τα σχολεία ώστε να εντοπίσουν άμεσα καθε δάσκαλο ο οποιος διδάσκει, ωστε να τον στείλουν φυλακή. Δεν ανεχομαστε υπονόμευση της πολιτικης του σιφκρικαμ.

Τα παιδιά περνανε ειδικα μαθηματα συνδικαλογυφτιας, ωστε να μαθουν να μιλάνε ΜΟΝΟ με την εγκεκριμενη γλώσσα του φριζικαμ.

Πρότυπα παιδειας ειναι η υπάλληλος δουρου και ο δήμαρχος χαλανδριου.

Τα σχολεία γίνονται "ανοιχτα" - δηλαδή μετατρεπονται σε πεδία εκδηλώσεων (κυριως της νεολαιας φρυζικαμ). Η συμμετοχη στις εκδηλώσεις ειναι φυσικά προεραιτικη αλλα αν δεν πας σε καιμε.

και δεν μας λες γιατο φαβασε να πεις το ονομα του κομματος συριζα λεγεται φοβασε
και δεν μας λες εσυ τι στηριζεις???

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
δεν μπορώ να καταλάβω πως σε έψησε ο χαρακτήρας του Walter White. Από τα γραφόμενά σου φαίνεσαι για μεγάλο πουτανάκι του κατεστημένου. Το μόνο ξέσπασμα που βλέπω είναι αυτό της κακίας και της σκατοψυχίας σου με μια τζούρα δεξιοφροσύνης.

Σε ευχαριστώ που αφιέρωσες χρόνο για να μου απαντήσεις. καταλαβαινω οτι εμεις οι 2 δε θα γίνουμε φίλοι. Ελπιζω να ψηφιζεις τριγκιζαμ.

Οσο για την απορία σου περι walter white, η κατανόησή σου ειναι επιφανειακή. Δε θα σε κριτικάρω γι'αυτό.

τι εννοεις με τον όρο "δεξιοφροσύνης";

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
αυτο το συμπαιρασμα απο που βγηκε παλι

Η ανορθογραφία σου σκοτώνει λέμε. Δημόσιος υπάλληλος το πολύ λέμεεεε

το συμπέρασμα βγήκε απο τα γραφόμενά σου και ειδικά απο ενα σχόλιο 2-3 σελίδες πίσω. Βαριέμαι να ψάξω τωρα.

Τωρα που θα ερθει ο γκριριζακ "στα πραματα" θα πρέπει να αφήσουμε κοτσίδα;

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Η ανορθογραφία σου σκοτώνει λέμε. Δημόσιος υπάλληλος το πολύ λέμεεεε

το συμπέρασμα βγήκε απο τα γραφόμενά σου και ειδικά απο ενα σχόλιο 2-3 σελίδες πίσω. Βαριέμαι να ψάξω τωρα.

Τωρα που θα ερθει ο γκριριζακ "στα πραματα" θα πρέπει να αφήσουμε κοτσίδα;

για πιο σχολιο αναφερεσαι μισα πραγματα μας λες
γιατι πρεπει να ερθει ο συριζα για να αφησεις κοτσιδα μουσι να τα ξυριζεις μηπως εισαι ψυχαναγκαστικος

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
για πιο σχολιο αναφερεσαι μισα πραγματα μας λες
γιατι πρεπει να ερθει ο συριζα για να αφησεις κοτσιδα μουσι να τα ξυριζεις μηπως εισαι ψυχαναγκαστικος

Το σχόλιό σου θα αποτελεί απο εδω και πέρα το πρώτυπο του τι θα συμβει όταν ερθει ο ξυριζαμ "στα πραματα" σε θέματα "διαλόγου"

Κανεις τις ερωτήσεις, δίνεις ΚΑΙ τις απαντήσεις.

Οι επιτροπές διαλόγου του πριζισακ, θα αποτελουνται απο "αγωνιστες", συνδικαλόγυφτες, "εκπροσωπους" των χ (όπου χ μεταβλητή που παιρνει τιμές "φοιτητών", "αγροτών", "εργαζομενων", παιδων που αντι να πηγαινουν σχολειο αποτελουν αντικειμενο εκμεταλευσης του κόμματος κλπ)

Περασες καλα σήμερα; Αγωνιστηκες;

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δηλαδή εγώ που έδωσα εξετάσεις Ε! Δημοτικού ΣΤ! Δημοτικού, Εισαγωγικές στο εξατάξιο γυμνάσιο, εξετάσεις σε κάθε τάξη Φεβρουάριο και Ιούνιο και εισαγωγικές στο πανεπιστήμιο έπαθα κάτι ?? και μάλιστα έμενες μεταξεταστέος αν σε κάποιο μάθημα είχες βαθμό κάτω από την βάση (δηλαδή 9 με άριστα το 20) και επαναλάμβανες την ίδια τάξη αν έμενες μεταξεταστέος σε πάνω από τρία μαθήματα ...

τι μας λένε τα κωλόπαιδα θα κουραστούνε ....

ααα ναι και στην έκτη γυμνασίου ήμασταν 38 στην τάξη ... αλλά μέσα δεν ακουγόταν κιχ...

πω πω ρε παιδάκι μου κούραση τα παιδιά... να φέρνουμε φανελλάκια να αλλάζουν να μην πάθουν τίποτε από τον πολύ ιδρώτα...

και πάμε στην σύμβαση

δηλαδή θέλεις να υπάρχουν δασμοί και τέλη άρα να πληρώνουμε ακριβά ότι αγοράζουμε... και φυσικά να μην μπορούμε να κάνουμε εξαγωγές γιατί και οι άλλοι θα γαμάνε τα προιόντα μας στους δασμούς και τα τέλη...

κατάλαβα πόσο μαλάκες είσαστε

το ποστ σου περι σχολειου δεν θα το σχολιασω καν καθως εξετασεις υπαρχουν σε ολες τις βαθμιδες που ανεφερες πλην του δημοτικου και η διδακτεα υλη πολλυ λιγοτερη σε σχεση με τη σημερινη δεν θα κατσω να κανω συγκρηση με πριν απο ποσα χρονια που πηγες σχολειο επισης για να μην σε στεναχωρησω οι ποδιες εχουν καταργηθει

οσο για το δευτερο δηλαδη τις ιδιες εξαγωγες κανει η ελλαδα και τις ιδιες εξαγωγες κανει η ηπα προς εμας???? την τιμη την καθοριζει η εταιρια και αμα καταργηθουν οι δασμοι δεν νομιζω να μειωθει τοσο (κατι ασχετο θυμασε που πριν το φπα στα σουβλατζιδικα ηταν 23% οταν εγινε η μειωση του φπα εγινε καμια μειωση στην τιμη???? οεο) αντε να την μειωσουν για κανα 3 μηνο να ριξουν σταχτη στα ματια μετα παλιες τιμες και γιατι να μην παιρνει χρηματα το κρατος για κοινωνικη πολιτικη????? ειναι κακο????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom