Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
γιατι ρε μαλακα καθομαι σπιτι μου και μου τα φερνουν τα λεφτα δεν εργαζομαι δεν προσφερω και χωρις συνταξιοδοτηκα δικαιωματα

σου ειπε κανεις οτι θελω να γινω υπουργος οικονομικων το να ειναι πετυχημενος το θεωρεις εσυ που τον παιζεις  :jerking: στη σκεψη του εγω τον θεωρω μαλακα πουλημενο διορισμενο απο τους ξενους τοκογλυφους και υποτακτικο και λογο της ημερας

δεν ειπες οτι σε προστατευει το συνδικαλιστικο δικαιωμα απο απολυση? δεν πληρωνεσαι κανονικα?

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δεν ειπες οτι σε προστατευει το συνδικαλιστικο δικαιωμα απο απολυση? δεν πληρωνεσαι κανονικα?

μπηκα σε προγραμμα του οαεδ παλια ημουν σε 11 μελες 1βαθμιο σωματειο δεν επανεκλεχθηκα απο το 2013 και μετα

τωρα ειμαι μεσω του οαεδ σε 5μηνο σε δεκο δεν επιτρεπεται το κρατος να με διωξει πριν τους 5 μηνες μονο αν κανω υπεξαιρεση δημοσιου χρηματος

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Τι ειναι αυτο; Συνδικαλογυφτιά;

εισαι και ασχετος

στα 1 βαθμια σωματεια εχουν 11 μελες διοικηση (προεδρος, αντιπροεδρος, γραμματεας, ταμιας, μελοι) που καθε η 1 η 2 χρονια ψηφηζουν ολα τα μελη για την αναδειξη της 11 μελους διοικησης

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
εισαι και ασχετος

στα 1 βαθμια σωματεια εχουν 11 μελες διοικηση (προεδρος, αντιπροεδρος, γραμματεας, ταμιας, μελοι) που καθε η 1 η 2 χρονια ψηφηζουν ολα τα μελη για την αναδειξη της 11 μελους διοικησης

Τι ακριβώς δικοικουν τα μέλη; Ποιο νομικό πρόσωπο;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μπηκα σε προγραμμα του οαεδ παλια ημουν σε 11 μελες 1βαθμιο σωματειο δεν επανεκλεχθηκα απο το 2013 και μετα

τωρα ειμαι μεσω του οαεδ σε 5μηνο σε δεκο δεν επιτρεπεται το κρατος να με διωξει πριν τους 5 μηνες μονο αν κανω υπεξαιρεση δημοσιου χρηματος

ακου παληκαρακι απασχολησε το μυαλο σου να βρεις καμια δουλεια και βγαλτο απο τα κομματικα οσο ειναι καιρος. δεν ακουγεσαι λαμογιο ωστε να σε βολεψει το κομμα, τους χαζουληδες τους τρωει η μαρμαγκα μονο για τις αγγαρειες τους εχουν.

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
κανεις και νυχια η μονο κομμωσεις???? πανε καλα οι δουλειες???

Ολα μια χαρα, ειδικά αν πίστεψες οτι ειμαι κομμωτής. Σου εδωσα την ευκαιρία να νοιωσεις λίγο καλύτερα όντας αποφοιτος ΤΕΙ. και αμέσως εβγαλες ενα κομπλεξ και μια ειρωνία. Εκτέθηκες. Περαστικά σου. Τωρα τα κεφάλια μέσα.

Παντως αν θελησουμε υπουργό οικονομικών, θα σε ρωτήσουμε ΣΙΓΟΥΡΑ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
γιατι ρε μαλακα καθομαι σπιτι μου και μου τα φερνουν τα λεφτα δεν εργαζομαι δεν προσφερω και χωρις συνταξιοδοτηκα δικαιωματα

σου ειπε κανεις οτι θελω να γινω υπουργος οικονομικων το να ειναι πετυχημενος το θεωρεις εσυ που τον παιζεις  :jerking: στη σκεψη του εγω τον θεωρω μαλακα πουλημενο διορισμενο απο τους ξενους τοκογλυφους και υποτακτικο και λογο της ημερας

το ότι πας σε μια δουλειά κάθε πρωί δεν σημαίνει αναγκαστικά και ότι δουλεύεις κιόλας και ότι προσφέρεις..

και ποιός σου είπε να γίνεις υπουργός οικονομικών ?? νομίζεις ότι αυτή είναι η επιτυχία του Χαρδούβελη ??

επιτυχία είναι να είσαι μέσα στους πενήντα κορυφαίους στον κόσμο στον ευρύτερο τομέα της εφαρμοσμένης οικονομετρίας (βλ. Badi H. Baldagi, «Applied Econometrics Rankings: 1989-1995») και να έχεις τις περισσότερες βιβλιογραφικές αναφορές σε εργασίες σου στον κόσμο.. αυτό είναι επιτυχία μαλάκα που παρόμοια δεν θα δείς ποτέ διότι είσαι ενα παντοειδώς αγράμματο τίποτα…

λες βρε ηλίθιο υποκείμενο να την ήθελε τόσο πολύ την θέση ή να του λείπανε τα πέντε χιλιάρικα που δίνει μικτά τον μήνα ώστε να γλύφει κατουρημένες ποδιές σαν και του λόγου σου για να διοριστεί ??

μακάρι να υπήρχαν πολλοί έλληνες σαν και αυτόν και μακάρι οι έλληνες να θέλουν να του μοιάσουν γελοίε…

δες βλάκα βιογραφικό και αρκέσου στην τράκα μπυρίτσα και τον καφέ από την σύνταξη της γιαγιάς…και κλαψομουνιάσου για τα δικαιώματα που δήθεν το κράτος πρέπει να σου παρέχει δωρεάν γελοίε τεμπέλη

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Τι ακριβώς δικοικουν τα μέλη; Ποιο νομικό πρόσωπο;

λοιπον ας πουμε οτι ειμαστε κομμωτες 50 ατομα με συμβαση εργασιας σε κομμωτηρια και μπαρμερηκα και εργαζομαστε σαν υπαλληλοι
μαζευομασται εμεις οι 50 λοιπον βαζουμε χρηματα αναθετουμε σε εναν εργατολογο να παει στο πρωτοδικειο και να ιδρυσουμε ενα σωματειο φτιαχνουμε ενα  καταστατικο και οποιος ειναι πχ κομμωτης με συμβαση εργασιας (μισθωτος) μπορει να ενγραφτει στο σωματειο
τωρα αυτα τα 50 ατομα πρεπει να εκλεξουν μια διοικουσα επιτροπη βαση νομου πως το σωματειο θα παιρνει αποφασεις για αγωνες πως θα διεκδικει δικαιωματα κλπ κλπ οποτε καθε η 1 η 2 χρονια βαση καταστατικου του σωμματειου απο αυτα τα 50 ατομα θα πρεπει να εκλεχθει μια επιτροπη απο 11 ατομα που θα παιρνει τις αποφασεις γι αυτο το σωματειο

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Ολα μια χαρα, ειδικά αν πίστεψες οτι ειμαι κομμωτής. Σου εδωσα την ευκαιρία να νοιωσεις λίγο καλύτερα όντας αποφοιτος ΤΕΙ. και αμέσως εβγαλες ενα κομπλεξ και μια ειρωνία. Εκτέθηκες. Περαστικά σου. Τωρα τα κεφάλια μέσα.

Παντως αν θελησουμε υπουργό οικονομικών, θα σε ρωτήσουμε ΣΙΓΟΥΡΑ

Μιλαει και ο ξεβρακωτος για εκτεθειμενους. Που χθες δυο φορες εκανε αβαβα επειδη δεν μπορουσε να απαντησει. Στην τρυπα σου και γρηγορα.

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
λοιπον ας πουμε οτι ειμαστε κομμωτες 50 ατομα με συμβαση εργασιας σε κομμωτηρια και μπαρμερηκα και εργαζομαστε σαν υπαλληλοι
μαζευομασται εμεις οι 50 λοιπον βαζουμε χρηματα αναθετουμε σε εναν εργατολογο να παει στο πρωτοδικειο και να ιδρυσουμε ενα σωματειο φτιαχνουμε ενα  καταστατικο και οποιος ειναι πχ κομμωτης με συμβαση εργασιας (μισθωτος) μπορει να ενγραφτει στο σωματειο
τωρα αυτα τα 50 ατομα πρεπει να εκλεξουν μια διοικουσα επιτροπη βαση νομου πως το σωματειο θα παιρνει αποφασεις για αγωνες πως θα διεκδικει δικαιωματα κλπ κλπ οποτε καθε η 1 η 2 χρονια βαση καταστατικου του σωμματειου απο αυτα τα 50 ατομα θα πρεπει να εκλεχθει μια επιτροπη απο 11 ατομα που θα παιρνει τις αποφασεις γι αυτο το σωματειο

Συνδικαλογυφτιες δηλαδή, 5 τεμπεληδες μαζεύτηκαν και πουλανε προστασία σε όσους θέλουν να εργαστουν

Καταλάβα, εισαι κατ επάγγελμα τεμπέλης.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
μαζευομασται εμεις οι 50 λοιπον βαζουμε χρηματα αναθετουμε σε εναν εργατολογο να παει στο πρωτοδικειο και να ιδρυσουμε ενα σωματειο φτιαχνουμε ενα  καταστατικο και οποιος ειναι πχ κομμωτης με συμβαση εργασιας (μισθωτος) μπορει να ενγραφτει στο σωματειο

οπως οι τανες εχουν τους νταβαδες

μαλιστα

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
το ότι πας σε μια δουλειά κάθε πρωί δεν σημαίνει αναγκαστικά και ότι δουλεύεις κιόλας και ότι προσφέρεις..

και ποιός σου είπε να γίνεις υπουργός οικονομικών ?? νομίζεις ότι αυτή είναι η επιτυχία του Χαρδούβελη ??

επιτυχία είναι να είσαι μέσα στους πενήντα κορυφαίους στον κόσμο στον ευρύτερο τομέα της εφαρμοσμένης οικονομετρίας (βλ. Badi H. Baldagi, «Applied Econometrics Rankings: 1989-1995») και να έχεις τις περισσότερες βιβλιογραφικές αναφορές σε εργασίες σου στον κόσμο.. αυτό είναι επιτυχία μαλάκα που παρόμοια δεν θα δείς ποτέ διότι είσαι ενα παντοειδώς αγράμματο τίποτα…

λες βρε ηλίθιο υποκείμενο να την ήθελε τόσο πολύ την θέση ή να του λείπανε τα πέντε χιλιάρικα που δίνει μικτά τον μήνα ώστε να γλύφει κατουρημένες ποδιές σαν και του λόγου σου για να διοριστεί ??

μακάρι να υπήρχαν πολλοί έλληνες σαν και αυτόν και μακάρι οι έλληνες να θέλουν να του μοιάσουν γελοίε…

δες βλάκα βιογραφικό και αρκέσου στην τράκα μπυρίτσα και τον καφέ από την σύνταξη της γιαγιάς…και κλαψομουνιάσου για τα δικαιώματα που δήθεν το κράτος πρέπει να σου παρέχει δωρεάν γελοίε τεμπέλη

οχι ρε συ παω καθε πρωι για δουλεια ετσι για να κανω την πρωινη βολτα μου ρε πραγματικα ψυχιατρος σε εχει κοιταξει τελευταια και τι κανω 4 ωρες στη δεκο κοιμαμε η κανω γυμναστικη

οσο για τον χαρδουβελη τι να πω μαλλον τον  :jerking: :jerking: :jerking: οταν τον βλεπεις τι να πω

εσυ σιγουρα πρεπει να υπηρετησες και ειδικες δυναμεις

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

δηλαδή πήρανε χαμπάρι οι συνάδελφοι σου τι είσαι και τι μαλακίες λες και σε μαυρίσανε στις εκλογές…

ασε δε που υποψιάζομαι ότι κατέβηκες στον συνδικαλισμό για να μην μπορεί να σε απολύσει ο εργοδότης…

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Συνδικαλογυφτιες δηλαδή, 5 τεμπεληδες μαζεύτηκαν και πουλανε προστασία σε όσους θέλουν να εργαστουν

Καταλάβα, εισαι κατ επάγγελμα τεμπέλης.

ποσες φορες να το πω λοιπον απο το 2012και επειτα δεν ειμαι πλεον στο ΔΣ του  1 βαθμιου σωματειου δηλαδη συνδικαλιστης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom