Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εσυ πρωτα μαθε να διαβαζεις το αρθρο αναφερεται στην πρωτια της ελλαδος οι απολυσεις και οτι αναμεσα στους 1.200.000 ανεργους οι προσληψεις ειναι πολλυ μικρες μονοο 77.000 το προσεχες διαστημα

επισης οτι εισαι σκατοψυχος και θελεις να παραμενει ο κοσμος στην ανεργια και στη φτωχεια ειναι γνωστο ισως ετσι υποσυνείδητα θες να πιστευεις οτι εισαι ανωτερος

το άρθρο αναφέρει πρωτιά στις απολύσεις στον τίτλο και δεν αναφέρει τίποτε για απολύσεις… όσο δε για την σχετική έρευνα της ΕΕ πουθενά μα πουθενά δεν μιλάει για απολύσεις…

ξέρω να διαβάζω πολύ καλά και ελληνικά (και αγγλικά και γαλλικά μεταξύ άλλων)…

και 77.000 προσλήψεις σε έναν χρόνο (2014) δεν είναι λίγες είναι ΠΟΛΛΕΣ με δεδομένη την κατάσταση της οικονομίας…

και δεν θέλω να μείνει ο κόσμος στην ανεργία κύρια διότι μου ζαλίζουν τα αρχίδια και μου απομυζούν τους φόρους… θέλω να έχει εργασία… εργασία παραγωγική όμως … και από ότι προκύπτει από την έκθεση αυτή έχουν ζήτηση στην παραγωγική διαδικασία οι ειδικευμένοι και αυτοί με προσόντα …

εσύ χαπάκη όχι μόνον δεν έχεις προσόντα (από αυτά που ζητούνται) αλλά αρνείσαι να επενδύσεις στον εαυτό σου για να τα αποκτήσεις… αρνείσαι να εκμεταλλευτείς την ανεργία σου επενδύοντας στον εαυτό σου αποκτώντας δεξιότητες και προτιμάς να κλαψομουνιάζεσαι περί εξομοίωσης, περί κακών πλουσίων, περί κακών υψηλομίσθων κλπ κλπ κλπ… αλλά την μπυρίτσα και το καφεδάκι αρνείσαι να τα κόψεις και αντί αυτών να στρώσεις κώλο και να αποκτήσεις επαγγελματική εξειδίκευση…

γιαυτό και δεν θα βρείς δουλειά… ανειδίκευτοι εργάτες είναι πολλοί και όσο η τεχνολογία προχωρά οι θέσεις θα είναι λιγώτερες… πάρτο χαμπάρι και κοίταξε τον εαυτό σου και άσε τα υψηλά νοήματα και τις παπαριές αυτές…

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Στα 364 τα σχολεία που τελούν υπό κατάληψη σήμερα
Αυτή η ανάρτηση στο Facebook πυροδότησε τις καταλήψεις

Μέσα από τα social media οργανώνουν τον αγώνα τους οι μαθητές - Αναπλήρωση μαθημάτων ακόμη και το Πάσχα προανήγγειλε ο υφυπουργός Παιδείας

Ενώ τουλάχιστον 500 σχολεία τελούν υπό κατάληψη τις τελευταίες ημέρες σε όλη την χώρα, οι μαθητές εντείνουν τον αγώνα τους ενάντια στο νέο σύστημα που εισάγει ο υπουργός Παιδείας μέσα από τα social media και συγκεκριμένα μέσω του Facebook.

Οι μαθητές, οι οποίοι διαμαρτύρονται κυρίως για την Τράπεζα Θεμάτων και το σύστημα των εξετάσεων στο Λύκειο, οργανώνουν τις καταλήψεις τους, ενδυναμώνουν τον αγώνα τους μέσα από τον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης και έχοντας ως βασικό σύνθημα: «Λέμε όχι στο νέο σύστημα και κάνουμε κάτι γι' αυτό», καλούν τους πολίτες να ενωθούν μαζί τους.

Όλα ξεκίνησαν την Κυριακή με τη δημιουργία της ομάδας «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ» στο Facebook στην οποία προσκλήθηκαν περισσότερα από 194 χιλιάδες άτομα.

[video]http://www.protothema.gr/greece/article/423706/oi-mathites-organonoun-meso-facebook-gia-tis-katalipseis/[/video]

ετσι γινονται οι <<αγωνες>> σημερα

αν πισω ειναι η καταρα της ελλαδας τσυριζας δεν θα μου κανει καμμια εντυπωση

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
να αφησει την νεολαια συριζα στην ησυχια της και να μην την πιανει στο στομμα της ο λοβερδος ας κοιταξει το αποκομμα που εφταξε συμφωνια νεα ελλαδα η οπως σκατα το λενε που ηταν στο 0,5

οχι θα αφησει να αλωνιζει η καταρα της ελλαδας τσυριζας

μαζι με τα φερεφωνα του

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Εντελώς φιλικα, θα σου πρότεινα να διαβασεις αυτο που εγραψε ο εκτορ λοπεζ σχετικά με τη θέση και το μέλλον όσων είναι κομματόσκυλα οπως εσυ αλλα όχι έξυπνοι.
Eνω εσυ που εισαι ενα εξυπνο κομματοσκυλο....το μελλον σου ειναι λαμπρο.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Όχι μαν, δεν θα γινόμασταν ποτέ φίλοι εκεί έξω. Όχι λόγω της δεξιάς σου κουλτούρας σου, αποκλειστικά λόγω της σκατόψυχης νοοτροπίας σου.

Δεν ξέρω, ο Walter μου φάνηκε ένας χαρακτήρας που όντας μπουχτισμένος με τη μικροαστική ζωή που κάνει, αποφασίζει να ΔΡΑΣΕΙ δυναμικά αφού του πέφτει ο ουρανός σφοντύλι με τον καρκίνο. Δεν τον είδα πουθενά να γλύφει κατουρημένες ποδιές για να επιτελέσει τους σκοπούς του (εκτός από όταν είχε απώτερο σκοπό). Σίγουρα δεν μου φάνηκε το πουτανάκι του συστήματος που σκύβει το κεφάλι και περιμένει από το Θείο Σαμ να τον σώσει.

Με τον όρο "δεξιοφροσύνη" εννοώ την εξιδανικευμένη παρουσίαση της δεξιάς από πλευράς σου ως σωτήρα που μπορεί να διορθώσει τα κακώς κείμενα που ή ίδια συντέλεσε σε μεγάλο βαθμό στο να υπάρξουν. Με ταυτόχρονο ειρωνικό μηδενισμό της αριστεράς. Να υποθέσω επίσης ότι φταίνε τα "λαθρο-ορκ" για την υπάρχουσα κατάσταση. Οποιοσδήποτε εκτός από τις συνειδητές επιλογές σου.

Παρόλο το χρόνο που αφιέρωσα για να σου απαντήσω στο προηγούμενο ποστ, δεν μου παρουσίασες εκ νέου επιχειρήματα ώστε να αντικρούσεις τα γραφόμενά μου. 
Ποτε δεν βασει σοβαρα επιχειρηματα...!Λεει την μαλακια του...μετα κραζει σε προσωπικο επιπεδο και καταληγει να γινεται λαγος

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Eνω εσυ που εισαι ενα εξυπνο κομματοσκυλο....το μελλον σου ειναι λαμπρο.

μιλαει και αυτος που μετακομισε πιο κοντα στην δουλεια του και παιρνει περισσοτερα λεωφορεια

ο αρχικομματοκυων

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

Συνημμένα

• benizel.jpg
    benizel.jpg
    29,8 KB · Εμφανίσεις: 16

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ελα ρε τυπε
ενταξει η μετακομιση?
ελλειψες και πηρα αερα οι σαμαροβενιζελοι :S
Eιμαι σε πελατη τωρα και βρηκα χρονο..χααχ ναι ναι μια χαρα..! Βαρεθηκα να ασχολουμε με τα ζομπι τυπε

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ειχε πει για αποχωρηση τυπε? :think:

To ποιο πιθανο ειναι να ειναι ο ιδιος τυπε. Αλλα και να μην ειναι λιγο με ενδιαφερει. Η θειτια μου εδω τελειωσε λογο  αραββωνα. Μετακομιζω το αργοτερο μεχρι το Σαββατο οποτε αναγκαστικα ερχεται και η αποχορηση μου απο εδω. Μαλακα αλεξ τωρα θα θελω 3 εισιτηρια

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
μεχρι εκει φτανει η λογικη σου

τι να κανουμε τωρα

ενω αυτο ομως  εε;;

http://[URL unfurl="true"]www.trelokouneli.gr/wp-content/uploads/2014/05/159135.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Μιλαει αυτος που ο αρχηγος του αλλαζε αλυσιδα στο ποδηλατο εν κινησει  :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ναι ρε πλεον δεν ειμαι μονος μενω με την κοπελα μου οποτε δυσκολο να μπαινω αν και βαρεθηκα τα ιδια και τα ιδια εδω μεσα..!
καλα ρε τυπε αρραβωνιαστικες οσο ησουν στο σαιτ?
δεν διαβαζεις κανα αλλο θρεντ? :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom