tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
εσυ πρωτα μαθε να διαβαζεις το αρθρο αναφερεται στην πρωτια της ελλαδος οι απολυσεις και οτι αναμεσα στους 1.200.000 ανεργους οι προσληψεις ειναι πολλυ μικρες μονοο 77.000 το προσεχες διαστημα
επισης οτι εισαι σκατοψυχος και θελεις να παραμενει ο κοσμος στην ανεργια και στη φτωχεια ειναι γνωστο ισως ετσι υποσυνείδητα θες να πιστευεις οτι εισαι ανωτερος
το άρθρο αναφέρει πρωτιά στις απολύσεις στον τίτλο και δεν αναφέρει τίποτε για απολύσεις… όσο δε για την σχετική έρευνα της ΕΕ πουθενά μα πουθενά δεν μιλάει για απολύσεις…
ξέρω να διαβάζω πολύ καλά και ελληνικά (και αγγλικά και γαλλικά μεταξύ άλλων)…
και 77.000 προσλήψεις σε έναν χρόνο (2014) δεν είναι λίγες είναι ΠΟΛΛΕΣ με δεδομένη την κατάσταση της οικονομίας…
και δεν θέλω να μείνει ο κόσμος στην ανεργία κύρια διότι μου ζαλίζουν τα αρχίδια και μου απομυζούν τους φόρους… θέλω να έχει εργασία… εργασία παραγωγική όμως … και από ότι προκύπτει από την έκθεση αυτή έχουν ζήτηση στην παραγωγική διαδικασία οι ειδικευμένοι και αυτοί με προσόντα …
εσύ χαπάκη όχι μόνον δεν έχεις προσόντα (από αυτά που ζητούνται) αλλά αρνείσαι να επενδύσεις στον εαυτό σου για να τα αποκτήσεις… αρνείσαι να εκμεταλλευτείς την ανεργία σου επενδύοντας στον εαυτό σου αποκτώντας δεξιότητες και προτιμάς να κλαψομουνιάζεσαι περί εξομοίωσης, περί κακών πλουσίων, περί κακών υψηλομίσθων κλπ κλπ κλπ… αλλά την μπυρίτσα και το καφεδάκι αρνείσαι να τα κόψεις και αντί αυτών να στρώσεις κώλο και να αποκτήσεις επαγγελματική εξειδίκευση…
γιαυτό και δεν θα βρείς δουλειά… ανειδίκευτοι εργάτες είναι πολλοί και όσο η τεχνολογία προχωρά οι θέσεις θα είναι λιγώτερες… πάρτο χαμπάρι και κοίταξε τον εαυτό σου και άσε τα υψηλά νοήματα και τις παπαριές αυτές…