Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Επισης μια αλλη φιδια κυκλοφορει αυτες τις μέρες οτι και καλα θα γινει επισοδειο με Ελλαδα και Τουρκια. Μελη του ΝΑΤΟ ειναι και οι 2 δεν προκειται να γινει τιποτα.

Kαλα αυτο ειναι μεν αποτρεπτικος παραγοντας, αλλα γενικα απο μονο του δεν ειναι αρκετος παραγοντας για να αποτρεψει ενα πιθανο θερμο επεισοδιο η και πολεμικη αναμετρηση μεταξυ των δυο χωρων. Οι θεσμοι γενικα δεν ειναι αρκετοι για να προκαλεσουν η αποτρεψουν κατι. Αλλα παντα ο συσχετισμος δυναμεων και συμφεροντων. Που ποτε δε ξερεις πως θα προκυψει.
Αν ηταν ετσι τοτε οι ελληνικες ενοπλες δυναμεις και επιτελικα σχεδια δε θα ηταν προσανατολισμενα σε αποτροπη και αποκρουση απο τουρκικη επιθεση. Δε θα ηταν ο μισος στρατος συγκεντρωμενος στη Θρακη και ο αλλος μισος στα νησια τα οποια μαλιστα εκτος απο τη Λημνο ειναι τυπικα αποστρατιωτικοποιημένα.
Το ίδιο και στην Τουρκία δε θα υπήρχε η 4η στρατιά Αιγαίου π.χ. Για ποιο λογο να υπάρχει στην Τουρκια στρατος απέναντι από τα νησιά του Αιγαίου? Και γενικα εχει τον μεγαλυτερο ογκο των στρατευμάτων της επισης προς τα δυτικα , στα σύνορα με την Ελλάδα ( αν και εχει και αλλες απειλες για την ασφάλεια της, Ιραν, Ρωσσία κλπ. )  

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
επειδη συγκηνηθηκα θυμηθηκα τις εποχες που ξεκινουσα τους δικους μου αγωνες απο το γυμνασιο σε ηλικια 13 χρονων

παω για μπυρα τζωνη θα ασχοληθω με σενα αργοτερα

Συνημμένα

• arseni.jpg
    arseni.jpg
    75,1 KB · Εμφανίσεις: 19

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
επειδη συγκηνηθηκα θυμηθηκα τις εποχες που ξεκινουσα τους δικους μου αγωνες απο το γυμνασιο σε ηλικια 13 χρονων

παω για μπυρα τζωνη θα ασχοληθω με σενα αργοτερα

ο αγωνιστης της μπυρας

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Kαλα αυτο ειναι μεν αποτρεπτικος παραγοντας, αλλα γενικα απο μονο του δεν ειναι αρκετος παραγοντας για να αποτρεψει ενα πιθανο θερμο επεισοδιο η και πολεμικη αναμετρηση μεταξυ των δυο χωρων. Οι θεσμοι γενικα δεν ειναι αρκετοι για να προκαλεσουν η αποτρεψουν κατι. Αλλα παντα ο συσχετισμος δυναμεων και συμφεροντων. Που ποτε δε ξερεις πως θα προκυψει.
Αν ηταν ετσι τοτε οι ελληνικες ενοπλες δυναμεις και επιτελικα σχεδια δε θα ηταν προσανατολισμενα σε αποτροπη και αποκρουση απο τουρκικη επιθεση. Δε θα ηταν ο μισος στρατος συγκεντρωμενος στη Θρακη και ο αλλος μισος στα νησια τα οποια μαλιστα εκτος απο τη Λημνο ειναι τυπικα αποστρατιωτικοποιημένα.
Το ίδιο και στην Τουρκία δε θα υπήρχε η 4η στρατιά Αιγαίου π.χ. Για ποιο λογο να υπάρχει στην Τουρκια στρατος απέναντι από τα νησιά του Αιγαίου? Και γενικα εχει τον μεγαλυτερο ογκο των στρατευμάτων της επισης προς τα δυτικα , στα σύνορα με την Ελλάδα ( αν και εχει και αλλες απειλες για την ασφάλεια της, Ιραν, Ρωσσία κλπ. )  

H Τουρκια δεν έχει λογο να σου κάνει τωρα πολεμο εκτος και αν επεκτεινεις τα χωρικά σου υδατα απο 6 σε 12 οποτε θα έχεις ενα 65% του Αιγαιου και θα τους κλεινεις απο ολες τις μπάντες δεν θα μπορουν να περάσουν δεν ειμαι σιγουρος αν υπάρχει κάποια ελευθερη διοδος μετα απο μια τέτοια ενεργεια. Τωρα αυτες οι παραβιασεις που γινονται και ακουμε ειναι εντυπωσεις και τιποτα αλλο.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
H Τουρκια δεν έχει λογο να σου κάνει τωρα πολεμο εκτος και αν επεκτεινεις τα χωρικά σου υδατα απο 6 σε 12 οποτε θα έχεις ενα 65% του Αιγαιου και θα τους κλεινεις απο ολες τις μπάντες δεν θα μπορουν να περάσουν δεν ειμαι σιγουρος αν υπάρχει κάποια ελευθερη διοδος μετα απο μια τέτοια ενεργεια. Τωρα αυτες οι παραβιασεις που γινονται και ακουμε ειναι εντυπωσεις και τιποτα αλλο.

Aσε το αν εχει λογο η Τουρκια τωρα να σου κανει πολεμο η οχι. Για το θεμα ΝΑΤΟ λεμε. Και οτι τωρα μπορει να μην εχει , αλλα αν θα εχει το ΝΑΤΟ δεν αρκει για αν το αποτρεψει απο μονο του. ( το ιδιο αντιστοιχα και με την Ελλαδα).

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Aσε το αν εχει λογο η Τουρκια τωρα να σου κανει πολεμο η οχι. Για το θεμα ΝΑΤΟ λεμε. Και οτι τωρα μπορει να μην εχει , αλλα αν θα εχει το ΝΑΤΟ δεν αρκει για αν το αποτρεψει απο μονο του. ( το ιδιο αντιστοιχα και με την Ελλαδα).

εγω σου μιλησα συγκεκριμενα οτι δεν παιζει τωρα τετοιο ενδεχομενο ταραχης. Η δικια σου αποψη δεν εχω καταλαβει ποια ειναι.

Ο ενας παραγοντας ειναι το ΝΑΤΟ και ο αλλος η επεκταση στο Αιγαιο. Προφανως και αμα επεκταθεις στο Αιγαιο μπορει να μπει και η ΗΠΑ στη μεση οπως μπηκε παλιοτερα και να σου πει οτι εγω θα παω με τη Τουρκια ή να σας συμφιλιωσει ή τελοςπαντων να πει οτι ξερετε η Ελλαδα την εχει δει αλλιως οποτε θα παψει να ειναι και μελος του ΝΑΤΟ να ερθουν τα πανω κατω δηλαδη. Το γεγονος οτι έχεις καθε δικαιωμα να επεκτεινεις στα 12 και δεν το κανεις εμενα μου αφηνει πολλα ερωτηματικα.  Ωραια η Τουρκια σου λεει θα σου κανω πολεμο πως θα κανει αμα απο πισω ξέρει πως οι ΗΠΑ θα ειναι εναντιον της? αμα οι ΗΠΑ λεγανε οτι ακου να δεις εχει καθε δικαιωμα η Ελλαδα να το κανει αυτο τοτε ισως ηταν διαφορετικα τα πραγματα και δεν ειχαμε αμυντικη πολιτικη γιατι επεκτατικη δεν έχεις.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
εγω σου μιλησα συγκεκριμενα οτι δεν παιζει τωρα τετοιο ενδεχομενο ταραχης. Η δικια σου αποψη δεν εχω καταλαβει ποια ειναι.

Ο ενας παραγοντας ειναι το ΝΑΤΟ και ο αλλος η επεκταση στο Αιγαιο. Προφανως και αμα επεκταθεις στο Αιγαιο μπορει να μπει και η ΗΠΑ στη μεση οπως μπηκε παλιοτερα και να σου πει οτι εγω θα παω με τη Τουρκια ή να σας συμφιλιωσει ή τελοςπαντων να πει οτι ξερετε η Ελλαδα την εχει δει αλλιως οποτε θα παψει να ειναι και μελος του ΝΑΤΟ να ερθουν τα πανω κατω δηλαδη. Το γεγονος οτι έχεις καθε δικαιωμα να επεκτεινεις στα 12 και δεν το κανεις εμενα μου αφηνει πολλα ερωτηματικα.  Ωραια η Τουρκια σου λεει θα σου κανω πολεμο πως θα κανει αμα απο πισω ξέρει πως οι ΗΠΑ θα ειναι εναντιον της? αμα οι ΗΠΑ λεγανε οτι ακου να δεις εχει καθε δικαιωμα η Ελλαδα να το κανει αυτο τοτε ισως ηταν διαφορετικα τα πραγματα και δεν ειχαμε αμυντικη πολιτικη γιατι επεκτατικη δεν έχεις. Αυτα.

Ρε παληκαρι μου σε αλλο πραγμα απαντησα. Ειχες γραψει οτι δε παιζει τετοιο ενδεχομενο συγκρουσης επειδη οι δυο χωρες ειναι μελη του ΝΑΤΟ. Και σου ειπα οτι αν ειναι να γινει συγκρουση το οτι ειναι στο ΝΑΤΟ δε θα την αποτρεψει.
Αυτο μονο τιποτα αλλο. Δεν αναφερθηκα πουθενα στο αν υπαρχει ενδεχομενο συγκρουσης κλπ κλπ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ρε παληκαρι μου σε αλλο πραγμα απαντησα. Ειχες γραψει οτι δε παιζει τετοιο ενδεχομενο συγκρουσης επειδη οι δυο χωρες ειναι μελη του ΝΑΤΟ. Και σου ειπα οτι αν ειναι να γινει συγκρουση το οτι ειναι στο ΝΑΤΟ δε θα την αποτρεψει.
Αυτο μονο τιποτα αλλο. Δεν αναφερθηκα πουθενα στο αν υπαρχει ενδεχομενο συγκρουσης κλπ κλπ

Ε δε μου λες τιποτα αυτο σου λεω. Μου λες κατι τραγικα γενικο. Προφανως και δεν παιζει επειδη ειναι μελη του ΝΑΤΟ εκτος και αν η Ελλαδα κάνει κατι το παραπανω. Σε εκεινο το σημειο δεν θα την αποτρεψει κατα τα αλλα ομως το ΝΑΤΟ ειναι συμμαχια δεν γινεται οι συμμαχοι να τσακωθουν μεταξυ τους. γΙΑ ΑΥΤΟ η Αμερικη ειχε επεμβει το 96 χωρις να δωσει κατι παραπανω στα 2 κρατη. Δεν θέλει να δει οτι κάποιος απο τους 2 θα κανει το κατι παραπανω. Δεν υπάρχει περιπτωση πολεμου. Παιχνιδια εντυπωσεων ειναι.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
IMO θεωρω αδυνατο οι ΗΠΑ να χτυπησουν εναν εκ των 2 συμμαχων του ΝΑΤΟ.Το θεμα ειναι οτι οι τουρκοι δεν φοβουνται ουτε και την ΕΕ που η χειροτερη απειλη που μπορει να εκστομισει ειναι η διακοπη των συνομιλιων για την ενταξη της.

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
IMO θεωρω αδυνατο οι ΗΠΑ να χτυπησουν εναν εκ των 2 συμμαχων του ΝΑΤΟ.Το θεμα ειναι οτι οι τουρκοι δεν φοβουνται ουτε και την ΕΕ που η χειροτερη απειλη που μπορει να εκστομισει ειναι η διακοπη των συνομιλιων για την ενταξη της.

Να ρωτήσουμε την υπάλληλο δουρου, η οποια για ενα φεγγάρι (και για άγνωστο λόγο) ήταν στο κριζισακ υπευθυνη εξωτερικής πολιτικής του κομματος. Δεν εχανε ευκαιρία να αποδείξει το συνδυασμό έπαρσης και ανεπάρκειας.

Εν πασει περιπτώσει, σωστό αυτό που λες - η τουρκια γραφει στ'αρχίδια της την εε και ο ερντο ειναι ψωνισμένος τρελλά. κανεις δεν απαγορευει στην τουρκια να κανει ντου να παρει 4 νησια και τη θρακη. Και μετα ας αρχισουν οι "διπλωματικες προσπαθειες" Ετσι εγινε στην κυπρο. Οποιος καταλαβει εδάφη, δεν τα επιστρεφει. Ας καταλαβουμε πρωτα εμεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Σιγα μη δεν φοβουνται απλα υπάρχουν πραγματα απο πισω τα οποια δεν ξέρουμε και με το να κάνεις εικασιες δεν κερδιζεις και πολλά. Το σιγουρο ειναι επειδη η ιδια η Τουρκια το έχει ανακοινωσει πως η επεκταση απο τα 6 στα 12 ειναι αιτια πολεμου.  

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Να ρωτήσουμε την υπάλληλο δουρου, η οποια για ενα φεγγάρι (και για άγνωστο λόγο) ήταν στο κριζισακ υπευθυνη εξωτερικής πολιτικής του κομματος. Δεν εχανε ευκαιρία να αποδείξει το συνδυασμό έπαρσης και ανεπάρκειας.

Εν πασει περιπτώσει, σωστό αυτό που λες - η τουρκια γραφει στ'αρχίδια της την εε και ο ερντο ειναι ψωνισμένος τρελλά. κανεις δεν απαγορευει στην τουρκια να κανει ντου να παρει 4 νησια και τη θρακη. Και μετα ας αρχισουν οι "διπλωματικες προσπαθειες" Ετσι εγινε στην κυπρο. Οποιος καταλαβει εδάφη, δεν τα επιστρεφει. Ας καταλαβουμε πρωτα εμεις.

Ππαρια θα καταλάβει. Μονο κατι ψευτοπροκλησεις κανει και τιποτα αλλο.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16

Πολεμος δεν παιζει να γινει.Υπαρχει συνθηκη που απαγορευει τις γεωτρησεις σε αμφισβητουμενες περιοχες του αιγαιου την οποια σεβομαστε κα ιεμεις και αυτοι.Τωρα για την κυπρο ειναι τελειως διαφορετικα.Θελουν να κανουν γεωτρησεις σε αμφισβητουμενες περιοχες και ολα τα εσοδα δικα τους.Ε αυτο αν δεν ειναι διατεθημενοι να πολεμησουν δεν μπορουν να το κανουν ουτε με την βοηθεια του Θεου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom