gamiarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
μαζι με τα αλλα ζομπι στην κουμουνδουρου
στην κεντρικη φωλια
Μαλλον εκει στο ΧΕΣΟΚ εχετε πεθανει και δεν το ξερετε.
στην κεντρικη φωλια
ο χρονος που θελω να φτασω ειναι περιπου στα 85 λεπτα.2 μετρο 1 λεωφορειο. Τωρα που εγινε 70 αναγκαστικα χτυπαω και δευτερο πριν μπω στο λεωφορειο γιατι μεχρι να φτασω στον προορισμο μου περνανε τα 70λεπτα χρονοικα οχι cents. Εχεις παρει ποτε ΜΜΜ?
Οχι πηρα μεταθεση και παω ποιο κοντα στην δουλεια μου
Eτσι ακριβως. Πλεον εγω θελω 2 για μια διαδρομη μετα την μειωση χααχχαχα ξεφτυλες
To ποιο πιθανο ειναι να ειναι ο ιδιος τυπε. Αλλα και να μην ειναι λιγο με ενδιαφερει. Η θειτια μου εδω τελειωσε λογο αραββωνα. Μετακομιζω το αργοτερο μεχρι το Σαββατο οποτε αναγκαστικα ερχεται και η αποχορηση μου απο εδω. Μαλακα αλεξ τωρα θα θελω 3 εισιτηρια
στην κεντρικη φωλια
Μαλλον εκει στο ΧΕΣΟΚ εχετε πεθανει και δεν το ξερετε.
και το 89 το ιδιο λεγατε και ελπιζατε
αλλα ο συν. Διαλυθηκε εις τα εξ ων συνετεθη
πιστευω οτι και τωρα το ιδιο θα γινει
Ωραιος τυπος. Δεν λεει τους νεους ΘΡΑΣΥΜΙΑ σαν κατι αλλους χαχαχαχαχαχαχαχα. Οσο για τα ticket μου παπαρα δεν θελω 3 πλεον για να παω σπιτι μου αλλα για να κινουμε ζωο.
και το 89 το ιδιο λεγατε και ελπιζατε
Το 89 δεν ειχα γεννηθει ακομα.
Μαθαινει οτι πληρωνει της αμαρτιες απο την μεταπολιτευση εως σημερακαιρος να μαθαινεις
Μαθαινει οτι πληρωνει της αμαρτιες
Επισης μια αλλη φιδια κυκλοφορει αυτες τις μέρες οτι και καλα θα γινει επισοδειο με Ελλαδα και Τουρκια. Μελη του ΝΑΤΟ ειναι και οι 2 δεν προκειται να γινει τιποτα.
Τα Ιμια πως εγιναν τοτε, ρε μαν;
τοτε που πατριωτης εθνοσωτηρας παγκαλος αυτος ο λυσσαλεος μαχητης του μνημονιου με τα 40 ακινητα ειχε πει την μεγαλειωδη λυση να πουμε ρε παιδι οτι την σημαια την πηρε ο αερας
το αμφισβητείς οτι το ειπε;;;παλι παραμυθια αναμασας χαπακια;
το αμφισβητείς οτι το ειπε;;;