Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
το ποστ σου περι σχολειου δεν θα το σχολιασω καν καθως εξετασεις υπαρχουν σε ολες τις βαθμιδες που ανεφερες πλην του δημοτικου και η διδακτεα υλη πολλυ λιγοτερη σε σχεση με τη σημερινη δεν θα κατσω να κανω συγκρηση με πριν απο ποσα χρονια που πηγες σχολειο επισης για να μην σε στεναχωρησω οι ποδιες εχουν καταργηθει

Καλά κάνεις και δε σχολιάζεις αλλα πες μας γιατί εκμεταλεύεστε τα παιδια

οσο για το δευτερο δηλαδη τις ιδιες εξαγωγες κανει η ελλαδα και τις ιδιες εξαγωγες κανει η ηπα προς εμας???? την τιμη την καθοριζει η εταιρια και αμα καταργηθουν οι δασμοι δεν νομιζω να μειωθει τοσο (κατι ασχετο θυμασε που πριν το φπα στα σουβλατζιδικα ηταν 23% οταν εγινε η μειωση του φπα εγινε καμια μειωση στην τιμη???? οεο) αντε να την μειωσουν για κανα 3 μηνο να ριξουν σταχτη στα ματια μετα παλιες τιμες και γιατι να μην παιρνει χρηματα το κρατος για κοινωνικη πολιτικη????? ειναι κακο????

Στ'αρχίδια μου

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Το σχόλιό σου θα αποτελεί απο εδω και πέρα το πρώτυπο του τι θα συμβει όταν ερθει ο ξυριζαμ "στα πραματα" σε θέματα "διαλόγου"

Κανεις τις ερωτήσεις, δίνεις ΚΑΙ τις απαντήσεις.

Οι επιτροπές διαλόγου του πριζισακ, θα αποτελουνται απο "αγωνιστες", συνδικαλόγυφτες, "εκπροσωπους" των χ (όπου χ μεταβλητή που παιρνει τιμές "φοιτητών", "αγροτών", "εργαζομενων", παιδων που αντι να πηγαινουν σχολειο αποτελουν αντικειμενο εκμεταλευσης του κόμματος κλπ)

Περασες καλα σήμερα; Αγωνιστηκες;

πιωμενος εισαι η δεν ξερεις να διαβασεις εσυ ειπες οτι ειμαι παρασιτο εγω σε ρωτησα απο που εσυ μου ειπες σε κατι αοριστο που ειπα πριν 2 με 3 σελιδες
εγω σε ρωτησα για πιο ακριβως και μετα μου απαντας αυτο πιωμενος εισαι

επισης εισαι και προκατελειμενος προς ανεργους χαμηλομισθους χαμηλοσυνταξιουχους δημοσιους υπαλληλους και οσοι συνδικαλιζονται α και στους φοιτητες και στους αγροτες δηλαδη αυτοι φταινε για την καταντια της χωρας??
πολυεθνικες μεγαλοεπιχειρματιες πουλημενοι βουλευτες(ρουσσοπουλος ακης τσουκατος κλπ κλπ κλπ) εφοπλιστες κεφαλαιουχοι δεν φταινε σε τιποτε ειναι ευεργετες

αν σε ενδιαφερει και η προσωπικη μου διασκεδαση περασα μια χαρα και ξοδεψα ελαχιστα (2€)

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Καλά κάνεις και δε σχολιάζεις αλλα πες μας γιατί εκμεταλεύεστε τα παιδια

Στ'αρχίδια μου

αρχησες και τους μπαφους τωρα γιατι εκμεταλευομαστε παιδια???? δηλαδη ολα τα σχολεια που απεργουν τα παιδια (400 σχολεια 2 βαθμιας εκπαιδευσης σε ολη την ελλαδα σε καταληψη) τα παρακινει ο συριζα προσωπικη γνωμη και αποψη δεν εχουν

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
αν σε ενδιαφερει και η προσωπικη μου διασκεδαση περασα μια χαρα και ξοδεψα ελαχιστα (2€)

αυτό εχει σημασία.

Τωρα αν πηγες εκει που πήγες χρησιμοποιώντας τα ΜΜΜ που πληρώνω εγω (ενω εσυ δεν πληρωνεις) αυτο δε σε καθιστά και παράσιτο!

τα άλλα που γραφεις ειναι αηδίες, δεν αξιζει καν να ασχολουμαι. Πες στο αφεντικό σου να στειλει κανενα άλλο

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
το ποστ σου περι σχολειου δεν θα το σχολιασω καν καθως εξετασεις υπαρχουν σε ολες τις βαθμιδες που ανεφερες πλην του δημοτικου και η διδακτεα υλη πολλυ λιγοτερη σε σχεση με τη σημερινη δεν θα κατσω να κανω συγκρηση με πριν απο ποσα χρονια που πηγες σχολειο επισης για να μην σε στεναχωρησω οι ποδιες εχουν καταργηθει

πούτσες μπλέ και τρέχα γύρευε... η ύλη σήμερα είναι το 1/3 των μαθημάτων που κάναμε εκείνα τα χρόνια...

οσο για το δευτερο δηλαδη τις ιδιες εξαγωγες κανει η ελλαδα και τις ιδιες εξαγωγες κανει η ηπα προς εμας???? την τιμη την καθοριζει η εταιρια και αμα καταργηθουν οι δασμοι δεν νομιζω να μειωθει τοσο (κατι ασχετο θυμασε που πριν το φπα στα σουβλατζιδικα ηταν 23% οταν εγινε η μειωση του φπα εγινε καμια μειωση στην τιμη???? οεο) αντε να την μειωσουν για κανα 3 μηνο να ριξουν σταχτη στα ματια μετα παλιες τιμες και γιατι να μην παιρνει χρηματα το κρατος για κοινωνικη πολιτικη????? ειναι κακο????

δηλαδη να μην κάνει καθόλου εξαγωγές η Ελλάδα ?? και φυσικά είναι κακό να έχεις συνεταίρο το κράτος σε κάθε κίνηση ειδικά αν τα χρήματα που σου παίρνει κατευθύνονται σε "κοινωνική" πολιτική όπως εσύ την εννοείς

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
αρχησες και τους μπαφους τωρα γιατι εκμεταλευομαστε παιδια???? δηλαδη ολα τα σχολεια που απεργουν τα παιδια (400 σχολεια 2 βαθμιας εκπαιδευσης σε ολη την ελλαδα σε καταληψη) τα παρακινει ο συριζα προσωπικη γνωμη και αποψη δεν εχουν
τα παιδιά σε αυτήν την ηλικία μπορούν να έχουν όποια προσωπική γνώμη και άποψη θέλουν αλλά δεν έχουν κανένα απολύτως δικαίωμα να την εκφράζουν μέσα από καταλήψεις και μπαχαλέματα...

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αυτό εχει σημασία.

Τωρα αν πηγες εκει που πήγες χρησιμοποιώντας τα ΜΜΜ που πληρώνω εγω (ενω εσυ δεν πληρωνεις) αυτο δε σε καθιστά και παράσιτο!

τα άλλα που γραφεις ειναι αηδίες, δεν αξιζει καν να ασχολουμαι. Πες στο αφεντικό σου να στειλει κανενα άλλο

σημασια δηλαδη εχει η προσωπικη μου διασκεδαση???

αφεντικο μου θεωρειτε ο γκικας χαρδουβελης εν δυναμη και δεν τον εχω και σε μεγαλη εκτιμηση

εσυ θα μας προπαγανδισεις τιποτε απο νδ η χρυση αυγη γιατι σε κοβω λιγο φασιστοσκυλο

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τα παιδιά σε αυτήν την ηλικία μπορούν να έχουν όποια προσωπική γνώμη και άποψη θέλουν αλλά δεν έχουν κανένα απολύτως δικαίωμα να την εκφράζουν μέσα από καταλήψεις και μπαχαλέματα...

γιατι σε χαλαει ξυδι καταληψεις μεχρι χριστουγεννα λεμε

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
σημασια δηλαδη εχει η προσωπικη μου διασκεδαση???

αφεντικο μου θεωρειτε ο γκικας χαρδουβελης εν δυναμη και δεν τον εχω και σε μεγαλη εκτιμηση

εσυ θα μας προπαγανδισεις τιποτε απο νδ η χρυση αυγη γιατι σε κοβω λιγο φασιστοσκυλο

φυσικά και έχει διότι την κάνεις με ξένα λεφτά... με επιδότηση του ΟΑΕΔ την οποία την πληρώνουν άλλοι για να την έχεις...

και φυσικά δεν τον έχεις σε εκτίμηση τον χαρδουβέλη γιατί είναι πάρα πολύ καλύτερος από εσένα και το κυριώτερο πετυχημένος ... και στους πετυχημένους έχεις αλλεργία κατά το "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια"...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
γιατι σε χαλαει ξυδι καταληψεις μεχρι χριστουγεννα λεμε

ξέρεις φυσικά ποιοί θα βγούνε χαμένοι από την ιστορία ? τα παιδιά των φτωχότερων στρωμάτων και όχι των πλουσίων ή αυτών που διαθέτουν κάποιο χρήμα... αυτοί έχουν την δυνατότητα να τα στείλουν σε ιδιωτικό σχολείο ή να πληρώσουν ένα κάρο φροντιστήρια για τα παιδιά τους...

μην κλαψομουνιάζεσαι μετά για ίσες ευκαιρίες ... γιατί σας τις δίνουν και τις κλωτσάτε...

σκάστε λοιπόν και στην μιζέρια σας...

εντιτ... και για να ολοκληρώσω ... την χρονιά που γίναν οι καταλήψεις ο γιός μου ήταν στην πρώτη λυκείου... τις πρώτες 2-3 μέρες έτρεχα σαν τον μαλάκα να συνετίσω τα κωλόπαιδα μπας και καταλάβουν ότι κάνουν μαλακίες... αποτέλεσμα κόντεψα να πλακωθώ και με κανά δυό πατεράδες που έχουν τα ίδια μυαλά σαν τα δικά σου...

είδα και εγώ ότι δεν έχει νόημα και πήρα τρείς καθηγητάδες για ένα εξάμηνο και τον πλακώσανε στα ιδιαίτερα και τον κάνανε ξεφτέρι αφήνοντας τους άλλους πίσω μερικές δεκάδες έτη φωτός... τελικά ο γιός μου καθάρισε με την πρώτη την εισαγωγή του στο πανεπιστήμιο και ο γιόκας ενός από τους επαναστάτες ψωμοζητάει στα 26 του σαν και σένα...

ποιός βγήκε χαμένος ??

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δηλαδη να μην κάνει καθόλου εξαγωγές η Ελλάδα ?? και φυσικά είναι κακό να έχεις συνεταίρο το κράτος σε κάθε κίνηση ειδικά αν τα χρήματα που σου παίρνει κατευθύνονται σε "κοινωνική" πολιτική όπως εσύ την εννοείς

και δεν μπορει να γινει ενας υπολογισμος απλα πραγματα τι μας φερνει σε φορους οι εξαγωγες της ελλαδος προ της ηπα (χ λεφτα) τι εισαγωγες κανουμε απο της ηπα και τσιμπαμε σε δασμου λοιπα τελη??? (ψ λεφτα)

εσυ τι πιστευεις να ειναι περισσοτερα ειλικρινα τα χ λεφτα η τα ψ λεφτα (αφου οι εξαγωγες μας ειναι πολλυ μικρες εως ελαχιστες σε σχεση με τις εισαγωγες)

και φυσικα σκοπος ειναι το κρατος να εχει περισσοτερα χρηματα για κοινωνικη πολιτικη προς τα κατωτερα κοινωνικα στρωματα

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ξέρεις φυσικά ποιοί θα βγούνε χαμένοι από την ιστορία ? τα παιδιά των φτωχότερων στρωμάτων και όχι των πλουσίων ή αυτών που διαθέτουν κάποιο χρήμα... αυτοί έχουν την δυνατότητα να τα στείλουν σε ιδιωτικό σχολείο ή να πληρώσουν ένα κάρο φροντιστήρια για τα παιδιά τους...

μην κλαψομουνιάζεσαι μετά για ίσες ευκαιρίες ... γιατί σας τις δίνουν και τις κλωτσάτε...

σκάστε λοιπόν και στην μιζέρια σας...

σκοπος ειναι ο αγωνας για τα δικαια αιτηατα τον μαθητων δεν τους δινετε τιποτε ακομα και αν το σχολειο δεν ειναι ανοικτο δεν υπαρχουν ισες ευκαιριες

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

και δεν μπορει να γινει ενας υπολογισμος απλα πραγματα τι μας φερνει σε φορους οι εξαγωγες της ελλαδος προ της ηπα (χ λεφτα) τι εισαγωγες κανουμε απο της ηπα και τσιμπαμε σε δασμου λοιπα τελη??? (ψ λεφτα)

εσυ τι πιστευεις να ειναι περισσοτερα ειλικρινα τα χ λεφτα η τα ψ λεφτα (αφου οι εξαγωγες μας ειναι πολλυ μικρες εως ελαχιστες σε σχεση με τις εισαγωγες)

και φυσικα σκοπος ειναι το κρατος να εχει περισσοτερα χρηματα για κοινωνικη πολιτικη προς τα κατωτερα κοινωνικα στρωματα

μεταξύ μας χέστηκα για την κοινωνική πολιτική όπως την εννοείς εσύ δηλαδή επιδόματα και εξομοίωση...σκοπός μας είναι να αυξηθούν οι εξαγωγές μας όσο το δυνατόν γίνεται και οι επιχειρήσεις να είναι όσο το δυνατόν κερδοφόρες έτσι ώστε με μια χαμηλή φορολογία σε αυτές σε συνδυασμό με την φορολογία των εργαζομένων το κράτος να έχει χρήμα να κάνει υποδομές έτσι ώστε να αναπτύσσονται οι επιχειρήσεις και να δίνουν δουλειά στον κόσμο...

εσύ θέλεις μια κοινωνία κηφήνων που ζούνε με κοινωνικά επιδόματα που πληρώνουν κάποιοι .. εγώ μια κοινωνία μελισσών... αυτή είναι η διαφορά μας...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
σκοπος ειναι ο αγωνας για τα δικαια αιτηατα τον μαθητων δεν τους δινετε τιποτε ακομα και αν το σχολειο δεν ειναι ανοικτο δεν υπαρχουν ισες ευκαιριες

μπα γιατί ?? τους ζητάει κανένας λεφτά για να πάνε στο σχολείο ?? η εκπαίδευση είναι η ίδια και για τον πλούσιο και για τον φτωχό , τα βιβλία τα ίδια... ας στρώσουν κώλο οι αγωνιστές να διαβάσουνε...

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μεταξύ μας χέστηκα για την κοινωνική πολιτική όπως την εννοείς εσύ δηλαδή επιδόματα και εξομοίωση...σκοπός μας είναι να αυξηθούν οι εξαγωγές μας όσο το δυνατόν γίνεται και οι επιχειρήσεις να είναι όσο το δυνατόν κερδοφόρες έτσι ώστε με μια χαμηλή φορολογία σε αυτές σε συνδυασμό με την φορολογία των εργαζομένων το κράτος να έχει χρήμα να κάνει υποδομές έτσι ώστε να αναπτύσσονται οι επιχειρήσεις και να δίνουν δουλειά στον κόσμο...

εσύ θέλεις μια κοινωνία κηφήνων που ζούνε με κοινωνικά επιδόματα που πληρώνουν κάποιοι .. εγώ μια κοινωνία μελισσών... αυτή είναι η διαφορά μας...

ειπαμε οι επιχειρησεις να ναι καλα να βγαζουν ενα σκασμο λεφτα και ολοι οι χαμηλομισθοι χαμηλοσυνταξιουχοι σνεργοι να πανε να γαμηθουνε ε ρε συριζα που σας χρειαζετε

επισης ωραιο συστημα οι εργαζομενοι να χρηματοδοτουν το κρατος και οι επιχειρησεις να δινουν ολο και λιγοτερο τι δικαιο

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
και φυσικά δεν τον έχεις σε εκτίμηση τον χαρδουβέλη γιατί είναι πάρα πολύ καλύτερος από εσένα και το κυριώτερο πετυχημένος ... και στους πετυχημένους έχεις αλλεργία κατά το "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια"...

Και εσυ εχεις αλλεργια σε αυτους που μπορουν και με αδεια τσεπη να ειναι ευτυχισμενοι, γιατι εσυ εχεις μονο χρημα και οτι αυτο μπορει να αγορασει, και κυριως αυτους που βρισκουν ερωτικη συντροφο μονο με τα παπαρια τους, γιατι εσυ μονο πληρωνοντας μπορεις να ικανοποιεις τις ανωμαλες ορεξεις σου.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16

Οικονομολογια 60αρη μεταναστη...
Οταν ο κροισος Μπαφετ και ο νομπελιστας Κρουγκμαν αμφισβητουν πλεον οτι η μηδαμινη φορολογηση των πλουσιων φερνει αναπτυξη... Αλλα τι να κλασουν αυτοι μπροστα στον τραμουναρα  :jerking:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
φυσικά και έχει διότι την κάνεις με ξένα λεφτά... με επιδότηση του ΟΑΕΔ την οποία την πληρώνουν άλλοι για να την έχεις...

γιατι ρε μαλακα καθομαι σπιτι μου και μου τα φερνουν τα λεφτα δεν εργαζομαι δεν προσφερω και χωρις συνταξιοδοτηκα δικαιωματα

σου ειπε κανεις οτι θελω να γινω υπουργος οικονομικων το να ειναι πετυχημενος το θεωρεις εσυ που τον παιζεις  :jerking: στη σκεψη του εγω τον θεωρω μαλακα πουλημενο διορισμενο απο τους ξενους τοκογλυφους και υποτακτικο και λογο της ημερας

Συνημμένα

• keep calm.jpg
    keep calm.jpg
    85,6 KB · Εμφανίσεις: 17

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
γιατι ρε μαλακα καθομαι σπιτι μου και μου τα φερνουν τα λεφτα δεν εργαζομαι δεν προσφερω και χωρις συνταξιοδοτηκα δικαιωματα

σου ειπε κανεις οτι θελω να γινω υπουργος οικονομικων το να ειναι πετυχημενος το θεωρεις εσυ που τον παιζεις  :jerking: στη σκεψη του εγω τον θεωρω μαλακα πουλημενο διορισμενο απο τους ξενους τοκογλυφους και υποτακτικο και λογο της ημερας

Ναι ρε τι να κλάσει ο συγκεκριμένος απόφοιτος του Harvard μπροστά στον αποφοιτο ΤΕΙ χίπο.

Χίπο ευτυχώς που δε θελεις να γινεις υπουργός οικονομικών γιατί έχεις όλα τα απαραίτητα προσόντα να γίνεις. Αν όμως αλλάξεις γνώμη, πες μας!

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ναι ρε τι να κλάσει ο συγκεκριμένος απόφοιτος του Harvard μπροστά στον αποφοιτο ΤΕΙ χίπο.

Χίπο ευτυχώς που δε θελεις να γινεις υπουργός οικονομικών γιατί έχεις όλα τα απαραίτητα προσόντα να γίνεις. Αν όμως αλλάξεις γνώμη, πες μας!

μιας και στην κριτικη εισαι πρωτος εσυ τι εχεις σπουδασει????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom