alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Κι εγω. Η Ροζυ τι σχεση εχει?εγω ολες πανω απο 250 κιλα βυτια τις λεω
Κι εγω. Η Ροζυ τι σχεση εχει?εγω ολες πανω απο 250 κιλα βυτια τις λεω
τι θες να μου πεις? οτι εκοψε τα νυχια της και ειναι μολις 249,5 τωρα? οκ ειναι βυτιο με κομμενα νυχια λοιπονΚι εγω. Η Ροζυ τι σχεση εχει?
Την εχεις δει?τι θες να μου πεις? οτι εκοψε τα νυχια της και ειναι μολις 249,5 τωρα? οκ ειναι βυτιο με κομμενα νυχια λοιπον
ναιΤην εχεις δει?
εκτος απο δικηγορος εγινες και ανακριτης τωρα?
Εσυ γιατι εγινες ψεύτης?εκτος απο δικηγορος εγινες και ανακριτης τωρα?
επειδη το λες εσυ? σοβαρεψουΕσυ γιατι εγινες ψεύτης?
Εσυ γιατι εγινες ψεύτης?
Αφου δεν την εχεις δει πουθενα, γιατι λες ότι την εχεις δει?επειδη το λες εσυ? σοβαρεψου
αμα σου λεω την εχω δει την εχω δει, τι ζορι τραβας εσυ τωρα ακριβως?Αφου δεν την εχεις δει πουθενα, γιατι λες ότι την εχεις δει?
Γιατι εγω ξερω ότι ΔΕΝ την εχεις δει. Γιατι λες ψεματα?αμα σου λεω την εχω δει την εχω δει, τι ζορι τραβας εσυ τωρα ακριβως?
σοβαρα τωρα, μπορεις να μου πεις τι εχει συμβει και εχεις γινει σαν αγαμητη γεροντοκορη?Γιατι εγω ξερω ότι ΔΕΝ την εχεις δει. Γιατι λες ψεματα?
Καλώς.σοβαρα τωρα, μπορεις να μου πεις τι εχει συμβει και εχεις γινει σαν αγαμητη γεροντοκορη?
Λοιπόν για να τελειώνουμε.
Το θρεντ το παρακολουθούν 20 άτομα μετρημένα. Από αυτά τα 17 πιθανότατα έχουν κατασταλαγμένη ιδεολογία και πρόθεση ψήφου. Οπότε εσύ για ποιον ακριβώς λόγο επιχειρηματογείς; Για να πείσεις τον χαπάκη και τους λοιπούς, ή για να καμαρώνεις την διαφορά επιπέδου των δικών σου ποστς; Σιγά το κατόρθωμα!
Και να σου πω εγώ πότε θα βάλει μυαλό ο κάθε χαζός που νομίζει πως ο Τσύριζας θα μοιράσει λεφτά με το τσουβάλι σε όλους; Μόνο όταν έρθει πραγματικά και τα κάνει εντελώς κώλο και η ύφεση βαθύνει και πέσει πείνα πραγματική, όχι τις μαλακίες μου μας λένε τώρα, επειδή ο άλλος έπαιρνε στα 55 του 2.800 σύνταξη και του την έκαναν 1.500.
Όταν θα πάει στα 250 ευρώ με τον Αλέξη κυβέρνηση θα το θυμούνται όλοι για καιρό!
Και μην μου πεις "Μα θα καταστραφεί η χώρα, κρίμα οι θυσίες" κλπ.
Ο κοινοβουλευτισμός έχει και τα αρνητικά του. Αν ο λαός θέλει να καταστραφεί η οικονομία της χώρας, ας καταστραφεί!
Μια φορά θα γίνει και θα γλυτώσουμε από τις αριστερές μαλακίες για πάντα μετά...
Υ.Γ. Καμάρωσε και επίπεδο πολιτικού διαλόγου με επικλήσεις τραβελιών, κώλων και όλων αυτών...
Γιατι είναι σωστο? Με τη λογικη αυτή, οι διαφωνούντες δεν πρεπει να συζητάνε, επειδή δεν προκειται ποτέ να πεισει ο ενας τον άλλο.Το μονο σωστο ποστ
Γιατι εγω ξερω ότι ΔΕΝ την εχεις δει. Γιατι λες ψεματα?
καλωςΓιατι είναι σωστο? Με τη λογικη αυτή, οι διαφωνούντες δεν πρεπει να συζητάνε, επειδή δεν προκειται ποτέ να πεισει ο ενας τον άλλο.